MELLERUD - penészeltávolító (nappali-háló, 500ml)

Cikkszám
60172170
  • Szagtalan és klórmentes
  • Kiválón hat a penész ellen
  • Aktív oxigént tartalmaz
3 390 Ft/db 6 780 Ft/L

Szállítás várhatóan 3-8 munkanapon belül. Rakodást nem tartalmaz.

Áruházi átvétel

Termékleírás

Semleges illatú, aktív oxigéntartalmú MELLERUD penészeltávolító szer elsősorban lakóhelyiségekben, hálószobákban, gyerekszobában történő alkalmazásra. Gyorsan és biztonságosan eltávolítja a penészt, a gomba- és penészfoltokat erős, kellemetlen szag nélkül. Használható tapétán, falon, vakolaton, fán, kőn, kerámián, műanyagon, függönyön.

Az érintett felületről nem szabad lekefélni a penészt vagy más módon előkezelni. Ezáltal megakadályozható a penészgomba spóráinak elterjedése a helyiségben. A fertőzött felületet kb. 10 cm távolságból gondosan be kell fújni, így egy zárt filmréteg keletkezik. A fertőzés erősségétől függően 30-60 percig hagyni kell hatni, erősebb szennyeződés esetén akár több óráig, esetleg egész éjszaka is. Utána szivaccsal vagy puha törlőruhával a maradékot felitatni, majd nedves ronggyal letörölni és teljesen kiszárítani.

Nem használható savra érzékeny anyagokon, pl. márványon, fémeken vagy növényeken. Mindig előzetes próba végezendő a kezelendő felületen. Ha a szer téves helyre került, azonnal le kell mosni sok vízzel. A tartály jól lezárva, hűvös és sötét helyen tárolandó.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

Specifikációk

EAN
2070172170014 4004666000493
súly (kg)
0,625
űrtartalom (L)
0,5
Termék típusa
penészeltávolító
Márka
MELLERUD

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező