SCHIMMEL-X - penészeltávolító (nappali-háló, 750ml)

Cikkszám
66273220
  • Szagtalan és klórmentes
  • Kiválón hat a penész ellen
  • Aktív oxigént tartalmaz
  • Fertőtlenítő és fehérítő hatású
  • Kb. 10-15 m2-re elegendő
3 190 Ft/db 4 253 Ft/L

Szállítás várhatóan 3-8 munkanapon belül. Rakodást nem tartalmaz.

Áruházi átvétel

Termékleírás

Semleges illatú, aktív oxigéntartalmú penészeltávolító szer elsősorban lakóhelyiségekben, hálószobákban, gyerekszobában történő alkalmazásra. Gyorsan és biztonságosan eltávolítja a penészt, a gomba- és penészfoltokat erős, kellemetlen szag nélkül. Használható tapétán, falon, vakolaton, fán, kőn, kerámián, műanyagon, függönyön.

Az érintett felületről nem szabad lekefélni a penészt vagy más módon előkezelni. Ezáltal megakadályozható a penészgomba spóráinak elterjedése a helyiségben. A fertőzött felületet kb. 10 cm távolságból gondosan be kell fújni, így egy zárt filmréteg keletkezik. A fertőzés erősségétől függően 30-60 percig hagyni kell hatni, erősebb szennyeződés esetén akár több óráig, esetleg egész éjszaka is. Utána szivaccsal vagy puha törlőruhával a maradékot felitatni, majd nedves ronggyal letörölni és teljesen kiszárítani.

Nem használható savra érzékeny anyagokon, pl. márványon, fémeken vagy növényeken. Mindig előzetes próba végezendő a kezelendő felületen. Ha a szer téves helyre került, azonnal le kell mosni sok vízzel. A tartály jól lezárva, hűvös és sötét helyen tárolandó.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066273220000 4044899386421
súly (kg)
0,87
űrtartalom (L)
0,75
Termék típusa
penészeltávolító
Márka
SCHIMMEL-X

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező