FRISSÍTŐ ÖTLETEK – KÖNNYED MEGVALÓSÍTÁS

Alkossa meg fürdőszobájában saját wellness oázisát! Akár új fürdőszobát épít, akár egy régit szeretne teljesen felújítani vagy részlegesen átalakítani, keresse a FÜRDŐK VILÁGA osztályunkat. 360°-os szolgáltatásunk az Ön kívánságaival és ötleteivel kezdődik, Önnel együtt tervezzük meg fürdőszobáját és gondoskodunk annak szakértő megvalósításáról.

Kiváló minőségű termékek, szakértelem és innovatív megoldások egy kézből. Valósítsa meg álmai fürdőszobáját kifogástalan minőségben!

A FÜRDŐSZOBA TELJES VILÁGA

Wellness ötleteket keres? Ügyes megoldásokat kis fürdőszobákra? Életkornak megfelelő termékeket? Nézze meg fürdőszoba bemutatóinkat, fedezze fel stílusos fürdőszoba bútorainkat és a hozzáillő kiegészítőket. Szakáruházainkban a vezető gyártók termékei valamint minőségi márkás termékek, csaptelepek, szaniterek és csempék óriási választéka várja Önt. Szakértő munkatársainktól egyedi tervezést, szaktanácsadást és különleges igényeinek megfelelő szolgáltatást kap. És ha fürdőszobáját a FÜRDŐK VILÁGA osztályunkkal szeretné megépíttetni vagy felújítani, akkor vegye igénybe 360° szolgáltatásunkat. Bízzon a több mint 10.000 megvalósított fürdőszobában és a több mint 15 éves tapasztalatban.

A FÜRDŐK VILÁGA VÁLASZTÉK – FRISSÍTŐ ÖTLETEK FÜRDŐSZOBÁJÁHOZ

Fürdőszoba-bútorok, szaniterkerámiák, csempék és ez csak a kezdet: a kis dolgok, amelyek igazán praktikussá és otthonossá tesznek egy fürdőszobát, szintén megtalálhatók a FÜRDŐK VILÁGA osztályunkon. Stílusos csaptelepek kombinálva kreatív kiegészítőkkel és wellness ötletekkel, mint pl. gőzzuhanyok és masszázskádak, igazi wellness paradicsommá változtatják fürdőszobáját.

De a fürdőszoba design nem minden: Gondolkodtunk és intelligens megoldásokat alkottunk különböző fürdőszoba méretekre. Kompakt fürdőszoba bútorok és csaptelepek kis fürdőszobákba ugyanúgy kaphatók FÜRDŐK VILÁGA osztályunkon, mint az ügyes megoldások ferde falú fürdőszobákba. Ezen kívül praktikus megoldásokat adunk, hogy hogyan takarékoskodhat a vízzel. Különösen fontos számunkra az akadálymentesség. A fürdőkádajtónak vagy a padlószinti zuhanyfülkének köszönhetően az idősebb családtagok számára is könnyebbé válik a tisztálkodás.

ÜDVÖZÖLJÜK A FÜRDŐK VILÁGA OSZTÁLYUNKON!

FÜRDŐKÁDAK

Fürdés, zuhanyozás, lazítás: A gyermekes családoknak ezzel kapcsolatban egészen más elképzelései vannak, mint a nyugdíjasoknak vagy a fiataloknak. Akár klasszikus fürdőkádra, akár akadálymentes zuhanyra vagy teljesen automatikus masszázskádra vágyik – térjen be hozzánk, és tekintse meg óriási választékunkat!

CSAPTELEPEK

Csaptelep nem csupán egy csaptelep: dizájn, anyag és szín – Ön tudja a legjobban, milyen csaptelepek illenek a legjobban fürdőszobájába. A mosdó ugyanúgy legyen egyedi, mint a zuhany – a BAUHAUS által garantált minőségben. A FÜRDŐK VILÁGA osztályunkon ötletes megoldásokat kínálunk a víztakarékosságra is.

FÜRDŐSZOBA-BÚTOROK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Egyedi dizájn praktikus megoldásokkal ötvözve. A fürdőszobában stílusos rakodóteret biztosítanak a fából, műanyagból és üvegből készült szekrények. A fény és tükör kombinációja igazi hangulatot teremt. Fedezze fel az intelligens ötleteket, amelyek a legjobban illenek az Ön fürdőszobájához! Válasszon a kiegészítők, mint pl. szappantartó, törölközőtartó és egyéb apróságok közül, amelyek hozzájárulnak kényelméhez és fürdőszobája egyedi hangulatához.

CSEMPÉK ÉS TERMÉSZETES KŐBURKOLATOK

Játékos kék, karib-tengeri türkiz, művészi fekete vagy elegáns vanília, életet visznek fürdőszobájába. Szakáruházainkban található falicsempék és padlólapok hatalmas választéka sokféle stílusnak megfelel: a klasszikus mozaiktól a matt természetes kövön, a rusztikus fa utánzaton át a kreatív színeffektekig. Minden méret, forma és anyag tekintetében természetesen a minőség a legfontosabb tényező.

WELLNESS

Az Ön személyes Spa részlege minden napra tartogat wellness pillanatot. Gőzfürdő a saját gőz zuhanykabinjában, jóleső vízmasszázs – így minden stressztől megszabadulhat. Zuhanypanelek masszázsfunkcióval, masszázskádak, és fürdőszobai sztereó berendezések - így válthatja valóra álmait.