Hasznos szakmai program elszánt és céltudatos, tanulni vágyó nők társaságában - Women's night by BAUHAUS

 

Jelszavunk: „Nőknek, akik mernek és nyernek“. A BAUHAUS ezzel a mottóval indította el Women's Night programját. A hasznos tudást átadó tanfolyamon a hölgyek megtanulják a lakásfelújítás egyes fázisainak rejtelmeit és az ezzel összefüggő szakmák legfontosabb fortélyait. A témák: a laminált padló lerakásától, a falak glettelésén át egészen az elektromos szerszámokkal való biztonságos munkavégzésig terjednek, és minden tanfolyam mentes a vizsgáztató és kritikus férfipillantásoktól.

A motiváció a nőket jártas mesterekké változtatja

 

Először a nyersanyaggal, szerszámokkal és az egyes munkafázisokkal kapcsolatos alapokat tanulják meg. A rákövetkező gyakorlati oktatáson a hölgyek lyukat fúrnak, falat glettelnek, tapétaragasztót kevernek, ebben a speciálisan képzett szakoktatók gyakorlati tanácsokkal segítenek. Különösen fontos számukra a fesztelen hangulat, ahol a résztvevők kérdéseket tehetnek fel és az egyes fogásokat, mozdulatokat többször is kipróbálhatják. A Women’s Night tanfolyamon való részvétel ingyenes.

Lazítás a BAUHAUS-ban

 

A hosszú munkanap fáradalmait Kovács Erika általában egy jó könyv vagy film társaságában próbálja meg kipihenni. De a ma este más: Erika más hölgyekkel együtt a BAUHAUS szakáruházban van, ahol feszülten figyel a Women’s Night tréner szavára. A nőknek szóló speciális tanfolyamok témái például: laminált padló fektetése, csempézés, glettelés, festés, tapétázás, csaptelepcsere. Ezek mind olyan munkák, amelyeket eddig Erika férje, Tamás végzett el otthon, de Erika úgy döntött, ez így nem mehet tovább. Mostantól saját maga akarja elvégezni az esedékes felújítási munkákat. Ebben pedig a BAUHAUS Women’s Night programja támogatja őt!

Women's night tanfolyamok helyszíne, időpontja

Szigetszentmiklós szakáruház

Maglód szakáruház

Dunakeszi szakáruház