DRIVE-IN-ARENA

Behajt – Felpakol – Kihajt 

DRIVE-IN-ARENA

 

A DRIVE-IN ARENA igazán megkönnyíti a dolgát: Itt minden nehéz, terjedelmes vagy nagy mennyiségben szükséges terméket szállításra készen megtalál. Ezek a termékek elsősorban építőanyagok, építési anyagok.

Így működik: Egyszerűen csak behajt személy- vagy kisteherautójával a DRIVE-IN ARENA területére és felpakolja a kívánt termékeket. Szakeladóink szívesen állnak rendelkezésére. Kihajtáskor a pénztárnál fizet - és máris indulhat.

A DRIVE-IN ARENA szakiparosoknak, vállalkozóknak és magánszemélyeknek széles és profi választékot kínál. Vásároljon gyorsan és egyszerűen építőanyagot – legyen szó házépítésről, javításról, szigetelésről vagy tetőfedésről.

 

DRIVE-IN-ARENA előnyei

 

A DRIVE-IN ARENA előnye

A DRIVE-IN ARENA-ban nem kell parkolóhelyet keresnie, és ezzel rengeteg időt takarít meg. A DRIVE-IN ARENA legfontosabb előnye, hogy a termékek nagy tételben és nagy kiszerelésben történő vásárlását a lehető legegyszerűbbé teszi. Az építőanyagok itt nemcsak óriási választékban, hanem nagy mennyiségben is megtalálhatók – Önnek csak ki kell választania a megfelelő terméket. Nagy, raklapnyi mennyiségek vásárlása esetén természetesen különösen kedvező árakat adunk. A DRIVE-IN ARENA-ban szakeladóink teljes körű tanácsadást nyújtanak.

A BAUHAUS PROFI DEPOT a szaktanácsadás mellett egyéb praktikus szolgáltatást is nyújt, mint pl. házhozszállítás, gépkölcsönzés, komissiózás, rendelési szolgáltatás, nagy mennyiségek átvétele.

 

Építési-, és segédanyagok a DRIVE-IN ARENA-ban

Üdvözöljük a DRIVE-IN ARENA-ban!

Drive In Arena előnyeDrive In Arena előnye
Drive In ArenaDrive In Arena
Drive In ArenaDrive In Arena

Ez is érdekelheti Önt!

Szerszámok kölcsönzése

 

 

 

Szerszámok & gépek kölcsönzése

A bontókalapácstól a talajfúróig: kölcsönözzön speciális szerszámokat kedvező áron.

 

 

 

 

Utánfutó kölcsönzés

 

 

 

Ingyenes utánfutó kölcsönzés

Hogy a megvásárolt termékeket biztonsággal eljuttathassa A-ból B-be, utánfutót is kölcsönzünk Önnek.

Card logos