TELJES FÜRDŐSZOBA KIVITELEZÉSE. MINDEN EGY KÉZBŐL.

 

Öt lépésben valósítsa meg álmai fürdőszobáját – a FÜRDŐK VILÁGA 360° Szolgáltatással ez nagyon egyszerű. A tökéletes lebonyolítás és az optimális eredmény elengedhetetlen feltétele a szakszerű tervezés, szervezés és szakszerű kivitelezés. Kivitelezési koordinátoraink többéves tapasztalata garantálja, hogy minden feladat jó kezekben van.

Biztosíték az Ön számára: A BAUHAUS jótáll az eladott termékekért és szolgáltatásért. Ajánlattételkor rögzített árat kínálunk és garanciát vállalunk a teljes fürdőszobára. Az ötlettől a megvalósításig számíthat ránk. Amennyiben bizonyos munkákat és szolgáltatásokat saját maga szeretne elvégezni, FÜRDŐK VILÁGA szaktanácsadóink örömmel állítanak össze az Ön számára megfelelő szolgáltatási csomagot.

Hozzáértő tanácsadás

 

Először meghallgatjuk Önt – hiszen az Ön egyedi fürdőszoba kívánságairól van szó. Ön megadja új fürdőszobájának stílusát, részleteit és költségvetését – ezután közösen megtervezzük fürdőszobáját. Szaktanácsadóink ismerik a megvalósítási lehetőségeket és többéves tapasztalatuk alapján Önnel közösen megtalálják az ideális megoldást. Szaktanácsadás az elejétől a projekt befejezéséig, ez a 360° Szolgáltatás legnagyobb előnye.

 

Egyedi tervezés

 

Végül majd így néz ki a fürdőszobája – vagy mégis másképp? A tervezési fázisban 3D tervezőprogramunk segítségével berendezheti fürdőszobáját és kipróbálhat különböző ötleteket. A kis fürdőszobától az akadálymentes fürdőszobáig – FÜRDŐK VILÁGA szaktanácsadóink az Ön igényeinek és a helyiség méretének megfelelő fürdőszoba koncepciót alakítják ki. A fürdőszoba berendezést – kerámiákat, fürdőszoba bútorokat, fűtési rendszereket, és fürdőszobai kiegészítőket megtalálja szakáruházainkban.

 

Zökkenőmentes bontás

 

Vágjunk bele – a régi fürdőszoba bontása az Ön számára nem okoz gondot. A FÜRDŐK VILÁGA kivitelezési koordinátora minden felmerülő kívánság és kérdés esetén az Ön egyedüli kapcsolattartója. A bontás teljes ideje alatt az Ön rendelkezésére áll. Az építkezés megkezdése előtt tájékoztatja a szakembereket az elvégzendő munkákról, minden részletet egyeztet velük és vállalja a munkák felügyeletét. Gondoskodik a bontási munkálatok szakszerű elvégzéséről és a határidők betartásáról.

 

Szakszerű beépítés

 

A bontás és építés zökkenőmentesen kapcsolódik egybe. Az építési és szerelési munkálatok alatt is a kivitelezési koordinátor az Ön egyedüli kapcsolattartója. A szakemberek a kádtól a csaptelepig, minden egyes elemet szakszerűen építenek be – tisztán és megbízhatóan. A szerelési munkákat, ugyanúgy, mint a többi szakipari munkát helyi szakemberek végzik. A kivitelezési koordinátor minden munkát rendszeresen ellenőriz. Így készül el lépésről-lépésre álmai fürdőszobája.

 

Részletes átadás

 

Elkészült álmai fürdőszobája! A munkák befejezése után a kivitelezési koordinátor ellenőrzi, hogy minden munka szakszerűen és az Ön kívánságainak megfelelően készült-e el.  A kész fürdőszoba átvételét szakszerűen dokumentáljuk. A fürdőszoba szerelés és a felhasznált anyagok minőségéért a BAUHAUS garanciát vállal: 360° Szolgáltatásunkhoz természetesen hozzátartozik a komplett fürdőszobáért vállalt szavatosság. És, ha később még kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.