Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

BÍZZON KIVITELEZÉSI CSAPATUNKBAN!

ÉRDEKLŐDJÖN KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL!

Beszerelünk, felszerelünk és burkolunk.

 

Szakszerű munka megbízhatóan, határidőre, profihoz méltóan az építkezés és felújítás területén.Tanácsadója minden munkafolyamat során: a kivitelezési koordinátor.

A BAUHAUS szakáruházakban vásárolt termékek beszerelésének jelentős részére nyújtunk kivitelezési szolgáltatást, legyen szó laminált padló fektetésről, ajtók és tetőablakok beépítéséről, a garázsajtók szerelésén át a komplett fürdőszoba kivitelezéséig.

Közvetlenül elérhető tanácsadója a kivitelezési koordinátor, aki szakmai tanácsadás és helyszíni szemle után Önnel egyeztetve ad fix árajánlatot. A helyszínen koordinálja a szakemberek által végzett valamennyi munkafeladat elvégzését és átveszi az elvégzett munkát. Minden munkafolyamatot rendszeresen ellenőriz, egészen a befejezésig. Személye garanciát jelent a minőségi munkára!

Előnyök az Ön számára

 

Személyes tanácsadás

Kivitelezés fix áron

Pontos, tiszta és megbízható

Egy tanácsadó minden munkafolyamatnál

Egy számla a kivitelezésről

3 év garancia a kivitelezésre

Akár hitel is igényelhető a kivitelezésre

 

Így működik:

1. lépés:

Szakmai tanácsadás és fix ajánlat*

 

Az Ön kapcsolattartója minden munkafolyamat során a kivitelezési koordinátor. A helyszínen tanácsot ad Önnek és Önnel együtt tervezi meg az összes munkafolyamatot. Ezután egy fix árajánlatot adunk Önnek, amely tartalmazza az összes szükséges termék és kivitelezési munka árát.

 

Fix árajánlatot kizárólag helyszíni szemle után tudunk adni, figyelembe véve a helyi adottságokat, a különleges feltételeket és építési előírásokat.

2. lépés:

Kivitelezés

 

A kivitelezési koordinátor szervezi és ellenőrzi az egyes munkafolyamatokat. Lépésről lépésre összehangolja és rendszeresen figyelemmel kíséri a munkát, hogy minden részletében az Ön igényeinek megfelelő eredmény szülessen.

3. lépés:

Átadás

 

A kivitelezési koordinátor minden egyes elvégzett munkát a helyszínen vesz át. A BAUHAUS így biztosítja a minőséget, ezzel garantálva az Ön elégedettségét. A projekt lezárása után is készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL A KÖVETKEZŐ TERÜLETEKEN VÁLLALUNK MUNKÁKAT:

Festés, mázolás

Burkolás

Laminált padló fektetés

Komplett fürdőszoba kivitelezése

Ablak, ajtó beépítése

Fürdőkád, zuhanykabin beépítése

Tetőfedés

Belsőépítészet

Klímaszerelés

Villamossági munkák

Vízvezeték szerelése

Homlokzat szigetelése

Faház, kocsibeálló összeállítása

Ez is érdekelheti Önt: