Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

GYERÜNK KI A SZABADBA!

Szeretné, hogy kertje vagy erkélye igaz paradicsommá váljon? Látogassa meg a BAUHAUS Városi Kert osztályát! Minden szezonban megtalálja a megfelelő növényeket – akár kifejlett növények, akár vetőmag formájában.

Mindehhez hozzátartozik a megfelelő technika és a szerszámok, amelyekkel a kerti munka még nagyobb örömet okoz.

Strapabíró ásók, gereblyék, és kerti ollók ugyanúgy megtalálhatók választékunkban, mint a fűnyírók, motoros fűrészek és öntöző rendszerek.

Kisebb kertekhez és teraszokhoz a BAUHAUS Városi Kert osztályán nagyon jó ötleteket adunk virágtartók, ágyások vagy virágládák beültetéséhez. Használja ki optimálisan a nagyobb gyepfelületeket ügyes komposztáló berendezéssel vagy praktikus szerszámtárolóval. Egy kis kerti ház igazi bájt kölcsönöz kertjének.

 

NÖVÉNYEK ÉS KERTI SZERSZÁMOK, AMELYEK FELVIRÁGOZTATJÁK KERTJÉT:

VETÉS, BETAKARÍTÁS ÉS ÁPOLÁS

- SZAKTANÁCSAINK ÉS TERMÉKEINK SEGÍTENEK ÖNNEK

Egyéni elképzelései vannak a kerttel, terasszal vagy erkéllyel kapcsolatban? Kérdezzen meg minket!
Szívesen adunk szaktanácsot vagy különleges kívánságait figyelembe véve adunk ajánlatot.
Növényeink a legrövidebb úton, közvetlenül a kertészetekből kerülnek szakáruházainkba. Beszállítóink a legnagyobb gondossággal szállítják a növényeket, így szépek és frissek maradnak. Fák, bokrok és rózsák esetében, amennyiben a szakszerű beültetés, megfelelő hely és megfelelő gondozás ellenére a növény 12 hónapon belül sem ered meg, természetesen kicseréljük vagy visszatérítjük az árát.

 

KERTI TIPPEK NÖVÉNYFANATIKUSOK SZÁMÁRA

Szakeladóink tanácsaikkal minden „zöld” kérdésben szívesen állnak rendelkezésére – természetesen akkor is, ha növényeit különböző kártevők támadják meg. A Városi kert osztályon megtalálhatók a megfelelő növénytápok és növényvédőszerek.

Mi igazi kertrajongók vagyunk, de szívesen adunk Önnek tanácsot balkon- és szobanövényekkel kapcsolatban is. Közösen gondoskodunk arról, hogy növényei szépen virágozzanak és fejlődésük minden nap örömöt okozzon Önnek!

ÜDVÖZÖLJÜK A VÁROSI KERT OSZTÁLYUNKON!

EZ IS ÉRDEKELHETI ÖNT: