Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Tisztítógépek

Megtekintés Rács Lista

1-9/139 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/139 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

TISZTÍTÓGÉPEK – TISZTA LAKÁS, TISZTA UDVAR

A lakás és az udvar takarítása és tisztítása ma már elképzelhetetlen különböző tisztítógépek nélkül; porszívók, takarítógépek, magasnyomású mosók, ablaktisztítók segítenek a tisztaság megteremtésében és fenntartásában. A BAUHAUS szakáruházak és webáruház kínálatában számos tisztítógépet találunk, amely remek választást jelenthet számunkra. Ezekkel ismerkedünk meg a továbbiakban…

PORSZÍVÓK

Ha porszívó vásárlását tervezünk, egyáltalán nincs könnyű dolgunk, hiszen sokféle készülékkel találkozunk, amelyek mindegyike számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Így nem lehet kijelenteni, hogy a porzsákos, a porzsák nélküli vagy épp a száraz-nedves porszívó a legszerencsésebb választás, ahogyan a hagyományos és az álló porszívók közül sem választhatunk ilyen egyszerűen. És persze ott vannak az önműködő robotporszívók és sok más egyedi típus, amelyek figyelmet érdemelnek.

Ha porszívót választunk, nem csupán a típusát kell megválasztanunk, hanem egyéb tulajdonságaira is figyelmet kell fordítanunk. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű készüléket választunk; a BAUHAUS szakáruházak és webáruház kínálatában kivétel nélkül olyan gépekkel találkozhatunk, amelyek megfelelnek a minőségi elvárásoknak. Általánosságban elmondható, hogy érdemes előnyben részesíteni a neves gyártók magasabb minőséget képviselő termékeit, mivel ezektől magasabb élettartamot várhatunk el. Persze olyan szempontokat is érdemes figyelni, mint a motor teljesítménye, hiszen ez határozza meg, milyen hatékonysággal használhatjuk a gépet, illetve milyen alapossággal dolgozhatunk, és milyen gyorsan végezhetünk. Érdemes tudni, hogy ma már rendelet szabályozza a porszívók maximális motorteljesítményét, ennek ellenére határérték alatti teljesítménnyel rendelkező gépekkel is találkozhatunk. Érdemes szem előtt tartani azt is, mekkora területen használnánk; egy garzonlakás esetén a kisebb porzsákkal és rövidebb áramvezető kábellel rendelkező készülékek is jó választást jelenthetnek, nagyobb irodák és tágas lakások takarítására azonban érdemes fejlettebb porszívót választani.

TAKARÍTÓGÉPEK

A környezetünk tisztántartásában nyújtanak segítséget a nagyteljesítményű takarítógépek. Többfunkciós eszközökről beszélünk, amelyek rendszerint porszívásra, folyadékfelszívásra és a tisztítófolyadék adagolására és a visszaszívására is alkalmasak.

Tudni kell, hogy minden takarítógép alkalmas porszívásra, ugyanakkor nem érdemes ilyen készüléket választanunk, ha csupán erre a célra keresünk megoldást. A takarítógép hatékonysága porszívás során elmarad a jobb porszívókétól, ráadásul drágábbak is. Sőt, nehezebbek, a mozgatásuk és az átszerelésük is körülményesebb. A takarítógépek abban az esetben tesznek remek szolgálatot, ha rendeltetésszerűen használjuk őket. A nedves takarítógép, speciális rendszerének köszönhetően, a szőnyeg vagy a kárpit részecskéi közé juttatja a nedvességgel, vízzel kevert vegyszereket, amelyek ilyen módon kifejtik a tisztító és fertőtlenítő hatásukat. Ilyen módon a tisztítás sokkal mélyebb rétegeket érinthet, vagyis a tisztítás hatásfoka jelentősen javulhat. Az ilyen jellegű tisztítás a különböző mikroorganizmusok, poratkák, egyéb kártékony kórokozók elszaporodásával szemben is védelmet jelent, ezért különösen ajánlható olyan háztartások számára, ahol allergiás vagy légúti megbetegedéssel küzdő személyek élnek.

MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK

A magasnyomású mosó kiválasztása során érdemes számos szempontot figyelembe venni annak érdekében, hogy a számunkra leginkább megfelelő eszközt vihessük haza. Amennyiben alkalmi használatra, kisebb feladatok elvégzésére keresünk mosót, abban az esetben a hideg vizes, magasnyomású mosók ideális döntésnek bizonyulhatnak. Amennyiben sampon vagy mosószer használatával szeretnénk javítani a tisztítás hatásfokát, abban az esetben figyeljünk arra, hogy vásárláskor olyan gépet válasszunk, amely mosószer adagolóval van ellátva. A teljesítményüket tekintve kifejezetten széles a kínálat, érdemes figyelembe venni, mennyi víz szállítására alkalmasak óránként, illetve mekkora nyomást képesek biztosítani.

A BAUHAUS szakáruházak és webáruház kínálatában különböző takarítógépeket találhatunk, ezek mindegyike remek szolgálatot tesz számunkra az otthonunk tisztántartása során. A kínálatban szereplő termékek kivétel nélkül magas minőségi elvárásoknak képesek megfelelni, ennek megfelelően nem kell minőségbeli problémáktól tartanunk. Válasszuk a számunkra szükséges gépeket, és tegyük egyszerűbbé a takarítást és a tisztítást!