Társnövények a haszonkertben

A haszonkerti növénytársítás ősi technika, amely lehetőségeire már az ókori görögök és rómaiak is felfigyeltek. Az elmúlt évszázadok során a technika különböző változatai alakultak ki világszerte, a helyi éghajlati és talajviszonyoknak megfelelően adaptálták a módszert.

Hagyományos vagy inverteres áramfejlesztők?

Az áramfejlesztők gyakran nélkülözhetetlenek. Az építkezéseken, nyaralókban, illetve áramkimaradások esetén a megbízható áramforrás biztosítása érdekében használjuk őket. Az áramfejlesztők sokféle típusa létezik, amelyek különböző méretűek, kapacitásúak és különböző üzemanyagokkal működnek.

Fürdőszobabútor-program számtalan variációban

A Camargue ESPACIO egy önállóan összeállítható fürdőszobabútor-program, amely többféle kombinációs lehetőséget kínál. Minden faliszekrény, mosdó és alsóelem elérhető különböző színben, dizájnban és méretben, ezért könnyedén megtervezhetjük a számunkra tökéletes fürdőszobát.

Smart lifestyle - Okosélet

Az okosotthon (smart home) kifejezést egyre kevesebbeknek kell bemutatni; olyan technológiai eszközkészletet értünk alatta, ami automatizált megoldásokkal teszi kényelmesebbé az otthonunkat és az életünket. A rendszer részei a különböző szenzorok, amelyek folyamatosan figyelik a környezetet, ezáltal automatikus megoldásra képesek az okosotthon alkalmazásban.

SPC vinyl padlók - a természetesség hatása és a tartósság találkozása

Egy szép otthon egy mutatós padlóval kezdődik. Egy pillantás elég ahhoz, hogy a dizájn tökéletességét megtapasztaljuk. Akár a klasszikus, akár a modern dizájn hívei vagyunk, könnyedén találhatunk az igényeinknek megfelelő vinyl padlót.

Kerítésre fel!

A privát szféránk megteremtése és védelme a telkünk köré épített kerítéssel kezdődik. Adott a kérdés, milyet válasszunk, melyik illik leginkább hozzánk és a környezetünkhöz. Ez az írás segítséget jelenthet a kerítéssel kapcsolatos kérdések megválaszolásában.

Mielőtt megismernénk a kerítések típusait, érdemes feltenni magunknak néhány kérdést.

Térkő az udvaron: amit mindenképpen érdemes tudni..

Noha a térkövek betonból készült burkolóelemek, igényesebb megoldásként tekintünk rájuk, mint a betonnal kiöntött területekre. Ha szilárd burkolatra van szükség, de az esztétikáról sem vagyunk hajlandók lemondani, érdemes szemügyre venni a különböző térköveket.

Kerti ház választása és felépítése

A kerti házban tárolhatók a kertben használt gépek, eszközök és bútorok, megvédve őket az időjárás viszontagságaitól, de hétvégi házként is használható, mely a nyugodt és hangulatos pihenés záloga. Bármilyen céllal is vásárol kerti házat, kreatív és egyszerű berendezési ötletekkel még egyedibbé és maximálisan kihasználhatóvá alakíthatja a rendelkezésre álló helyet.

Kertibútor-választás tudatosan

Érdemes alaposan megfontolni a döntést, hiszen egy igényesebb szettért jelentősebb összeget kell fizetnünk, ráadásul a megvásárolt garnitúrát hosszú éveken keresztül használjuk majd. Ne sajnáljuk az időt az alapos mérlegelésre, ismerjük meg a kereskedelmi kínálatban szereplő termékeket!

Ha a számunkra tökéletes kerti bútort keressük, jó néhány szempontot kell figyelembe vennünk.

Nyár végi növényvédelmi munkák a kertben

Esős nyarakon a gombabetegségek megjelenésével, száraz időben a szívókártevők, levéltetvek elszaporodásával számolhatunk. Kis odafigyeléssel, optimális feltételek biztosításával rengeteg munkát spórolhatunk meg magunknak. Már a növényfajok, fajták megvásárlásakor is érdemes tanácsot kérni kertészetünkben.

A BAUHAUS videoworkshopja

 

Videoworkshopunk segítségével 10 perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik munkáját a ház körül, a kertben és egyéb kivitelezési munkálatok során.

 

A videoworkshopok és a BAUHAUS minőségi termékekeinek segítségével gyorsan, egyszerűen és biztosan célhoz ér.