Áruházaink 2024. 05. 19-20. (hétfő-vasárnap) ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Napellenzőrendszerek saját igényre szabva

Nyári délután, a nap tüze perzsel, a teraszon pedig – ahová annyira szeretnénk kiülni – elviselhetetlen a hőség. Mit tehetünk? Legszívesebben elbújnánk a klimatizált lakásban, pedig van más megoldás is. Fedezzük fel a napellenzők lehetőségeit!

Vízelvezetés a ház körül

A klímaváltozás nyomán egyre gyakoribbá válnak a heves esőzések és az árvizek, amelyek komoly veszélyt jelenthetnek a lakóépületekre. A megfelelően tervezett és kivitelezett vízelvezetési rendszer azonban nem csupán az épület élettartamát növeli meg, hanem a lakók biztonságát és kényelmét is szolgálja.

Grillezésre fel!

A grillezés egyszerre gasztronómiai élmény, szociális tevékenység és kikapcsolódás, amely során összekötjük a szabadban eltöltött időt a finom ételek készítésével. Az egyszerűsége ellenére a grillezés szakértelmet igényel, nem meglepő, hogy sokan művészi szintre emelik a tökéletes húsok és zöldségek grillezését.

Bemutatkoznak a Powerworks akkumulátoros szerszám- és kerti gépek

A barkácsolás, a kertészkedés és a szabadtéri tevékenységek végzése során nagy segítséget jelenthetnek a Powerworks eszközei. A cég akkumulátoros szerszám- és kerti gépei a piac leginnovatívabb termékei közé tartoznak, amelyek az igényes vásárlók követelményeit is maximálisan kielégítik.

Ablakok a csillagokra: amit a tetőtéri ablakokról tudni érdemes

A tetőtéri ablakok hosszú évtizedek óta kulcsszerepet játszanak a belsőépítészeti megoldásokban. Ezek a rendkívül hasznos szerkezetek lehetővé teszik a természetes fény beengedését otthonunkba, ezért nemcsak vizuálisan tágítják a teret, hanem a lakótér komfortérzetét is növelik.

A BAUHAUS videoworkshopja

 

Videoworkshopunk segítségével 10 perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik munkáját a ház körül, a kertben és egyéb kivitelezési munkálatok során.

 

A videoworkshopok és a BAUHAUS minőségi termékekeinek segítségével gyorsan, egyszerűen és biztosan célhoz ér.