Fürdő-Konyha

Megtekintés Rács Lista

1-9/1737 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/1737 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

FÜRDŐSZOBA ÉS KONYHA

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából, fürdő-konyha kategóriában, különböző típusú, kiváló minőségű csaptelepek, zuhanyok, kádak, zuhanykabinok, fürdőszobai bútorok, valamint fürdőszobai kerámiakellékek, konyha- és fürdőszobai felszerelések, vízmelegítési és vízszerelési termékek és szaunák közül válogathatunk.

A fürdőszoba és a konyha a lakásnak az a területe, amely leginkább árulkodik tulajdonosának ízlésvilágáról és igényességéről, ugyanakkor a fal- és padlóburkolatai révén azt is elmondhatjuk, hogy ezek azok a helyiségek, amelyeken, a berendezésük után, már csak nehezen tudunk változtatni, nehezen tudjuk formálni őket. A nappali vagy hálószobát egy-egy festéssel, esetleg a bútor cseréjével könnyebb újjávarázsolni, mint a fürdőszobai csempét vagy kerámiaelemeit lecserélni.

A fürdőszobában a tisztaság és a harmónia a két legfőbb követelmény. A fürdőszoba kialakításánál erre kell törekednünk. Olyan csempéket, padlóburkolati elemeket, kerámiakellékeket (kád, mosdó, zuhanykabin) válasszunk, amelyek egyszerre tükrözik mind a harmóniát, mind a tisztaságot! Amikor egy nehéz nap után lazulni szeretnénk a fürdőkádban, természetesen, nézelődni is fogunk. Ha nem a harmónia uralja a teret, amelyben tartózkodunk, nem lesz tökéletes a relaxálás.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában a fürdőszobai alapelemek mellett minőségi kiegészítőket is vásárolhatunk. Ezek a kiegészítők is sokfélék lehetnek, ha harmóniában vannak egymással, emelik a helyiség szépségét és fényét.

Alapigazság, hogy a fürdőszobánk olyan, mint mi magunk, a divat változik. Természetesen a divatirányzatok változásával cserélhetjük a fürdőszobai kiegészítőket, de mindenképp azokat is a saját igényünkhöz, illetve a családtagok ízlésvilágához igazodva érdemes kialakítani. Akkor érezhetjük jól magunkat a lakásunk ezen helyiségében, ha saját és családtagjaink ízlésvilágát tükrözi a fürdőszoba.

Ejtsünk néhány szót a konyháról is! De milyen is a szép és praktikus konyha? A kérdésre egyszerű a válasz. Legyen szép és divatos, és alkalmazkodjon a használók igényeihez! De ahhoz, hogy a konyha praktikus legyen, nem árt az átgondolt tervezés.

Az ideális konyha mindenkinek mást jelent. Függetlenül az alapterületétől, hasonlóan, mint a fürdőszobának, így a konyhának is esztétikailag megfelelőnek, harmonikusnak, de ugyanakkor praktikusnak is kell lennie. Ennek egyik alapfeltétele a színek és csempék, padlóburkolók megválasztása.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában kiváló konyhai eszközök, így konyhabútorok, mosogatók, páraelszívók, konyhai gépek, munkalapok, egyéb konyhai felszerelés közül választhatunk.

A konyhában alapvetően tárolás, tisztítás és a főzés zajlik, ezeket figyelembe kell venni, mielőtt a konyha berendezését elkezdenénk. Mikor a vásárlásból megérkezünk, első dolgunk a tárolás. Érdemes úgy alakítani ki a konyhát, hogy ezt szem előtt tartjuk. Ezután következik a tisztítás. A tisztítás helye a főzés, sütés helyszínéhez közelebb, valójában a tárolóhely és a tűzhely között kellene, hogy legyen.

Akkor lesz praktikus a konyha, ha az elrendezés alkalmazkodik ehhez a rendhez, amennyire a hely adottságai megengedik. A BAUHAUS szakáruházak kínálatából mindenki olyan konyhát tud tervezni és beszerelni, amely a modern kor követelményeit szem előtt tartva, hosszú távon a családi étkezések, társalgások, meghitt ebédek helyszíne lehet.

Válogassunk kedvünkre a fürdőszoba-konyha kategórián belül fellelhető termékek között, így egy esztétikai szempontból és funkcionálisan modern életteret tudunk kialakítani családunk minden tagja számára!