Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Kapcsolókeret

Megtekintés Rács Lista

1-9/110 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/110 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

KAPCSOLÓKERET

Ha fel szeretnénk újítani a lakásunkat, vagy csupán ki szeretnénk csinosítani, nagy figyelmet fordítunk a falszín vagy a tapéta kiválasztására, gondosan mérlegelünk a parketták és a padlók típusai között, rengeteg kiegészítőt veszünk szemügyre, az apróságokról viszont hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig jól tudjuk, hogy a lakberendezés valójában a részletekben rejlik.

Ma már szinte mindenből kiválaszthatjuk az igényeinknek és az ízlésünknek megfelelő változatot; nem kivételek ez alól a villanykapcsolók sem, amelyeket az úgynevezett kapcsolókeretekkel tehetünk szebbé és igényesebbé. Ma már nem csupán a biztonságos működés az egyetlen elvárás, amit a villanykapcsolókkal szemben támasztunk; ezeknek a szerelvényeknek is igényes megjelenéssel kell rendelkezniük, hiszen a lakásunk fontos tartozékai. Ha kellő figyelmet fordítunk a kiválasztásukra, az otthonunk igazi díszeivé válhatnak a villanykapcsolók, illetve a kapcsolókeretek.

Vannak, akik a letisztult, visszafogott stílusokat kedvelik, mások az elegáns vonalvezetést részesítik előnyben, megint mások pedig a vidám vagy épp a bohém megjelenéseket keresik. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megtalálhatjuk az ízlésünknek és az igényeinknek megfelelő kapcsolókereteket.

Nem túlzás azt állítani, hogy a villanykapcsolók a mindennapi életünk részét képezik, naponta sok-sok alkalommal használjuk őket, mégsem veszünk tudomást róluk. A gyakori használatból adódóan központi helyen találhatók, így mindig szem előtt vannak. Elsősorban ez a magyarázata annak, hogy a villanykapcsolók és a kapcsolókeretek fontos szerepet töltenek be a lakberendezésben is.

Néhány évtizeddel ezelőtt a villanykapcsolók kínálata igencsak szegényes volt, nem igazán választhattunk. Mára viszont teljesen megváltozott a helyzet, ma már mindenki megtalálhatja az igényeinek és a stílusának megfelelőt. Fontos időt és némi figyelmet szánni a villanykapcsoló és a kapcsolókeret kiválasztására, ugyanis a szerelvények, központi elhelyezkedésükből adódóan, mindig szem előtt lesznek. Egy rosszul megválasztott darab nagymértékben ronthatja a helyiség összhatását, illetve a lakberendezés igényességét. Noha a kapcsolókeretek cseréje egyszerűen elvégezhető, nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy a villamos hálózatot érintő munkálatokat csak megfelelő tapasztalattal rendelkező személy végezheti!

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában sokféle kapcsolókeret közül válogathatunk, így biztosan megtaláljuk az igényeinknek leginkább megfelelőt. Az általánosan elterjedt egyszínű műanyag kapcsolókeretek jó választást jelenthetnek a legtöbb háztartás számára, különösen modern lakberendezési stílusok esetén; a fehér színű keretek klasszikus választásnak mondhatók, de a színes és fekete keretek is kiváló hatást kelthetnek. Amennyiben a lakásunk stílusa valamelyik klasszikus irányzathoz közeli, érdemes megismerni azokat a kapcsolókereteket is, amelyek fa- vagy bambuszmintát formáznak. Amennyiben az eleganciát keressük, a fémből készült és fémhatású kapcsolókeretek jelenthetnek ideális választást számunkra. Ezekkel a hasznos kis kiegészítőkkel egyszerűen, gyorsan és olcsón szépíthetjük és újíthatjuk meg a lakásunkat.