Multimédiás töltők

Megtekintés Rács Lista

3 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

3 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

MULTIMÉDIÁS TÖLTŐK

Mindannyian rendelkezünk különböző multimédiás eszközökkel. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy milyen mobiltelefont, táblagépet, fejhallgatót vagy más kütyüt választunk, a multimédiás töltő kérdését viszont teljesen elhanyagoljuk.

A megbízhatatlan, „százforintos” töltők nemcsak megbízhatatlanok, hanem akár veszélyesek is lehetnek, hiszen esetükben az olvadás és az áramütés veszélye is fennállhat. A megbízhatatlan töltők gyakran nem rendelkeznek megfelelő védelemmel, egyes esetben pedig a teljesítményleadásuk marad el a normálistól, így akár a töltött készüléket is tönkretehetik. Ezért érdemes felhívni a figyelmet a töltő kiválasztásának fontosságára is, hiszen senki sem szeretné tönkretenni a cseppet sem olcsó mobiltelefonját, táblagépét vagy más eszközét egy olcsó töltő miatt…

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában kizárólag megbízható gyártótól származó minőségi termékekkel találkozhatunk, így esetükben nem merülhetnek fel minőségi problémák. Ezeket bátran használhatjuk a legdrágább eszközeink töltésére is. Általános igazságként elmondható, hogy a töltőn nem érdemes spórolni; noha egy gagyi termékkel megspórolhatunk néhány ezer forintot, sokkal nagyobb kárt okozhatunk ennél…

Kiemelten fontos, hogy a töltőink rendelkezzenek különböző védelmi megoldásokkal, amelyek rendszerint a túláram, túlfeszültség, rövidzárlat, túlmelegedés elleni védelmet foglalják magukba. Ennek a megoldásnak köszönhetően az elektronikus vezérlés automatikusan lekapcsol, ha túlterhelés vagy túlmelegedés jön létre. Fontos, hogy az elektronikai vezérlés ne csak „egyszeri” alkalommal legyen képes megbízhatóan működni, hanem folyamatos védelmet jelentsen a problémákkal szemben.

Természetesen a minőség és a megbízhatóság mellett sok más szempontot is figyelembe kell vennünk, ha multimédiás töltőt szeretnénk választani. A legfontosabb, hogy a milyen kimenetre van szükségünk. Akár autós, akár hálózati töltőt választunk, természetesen, alapvető fontosságú, hogy a kimenet az eszközünknek vagy eszközeinknek megfelelő legyen.

Ha multimédiás töltőt választunk, arra is érdemes figyelmet fordítani, hogy a háztartásban hány olyan eszközünk van, amit a töltővel szeretnénk tölteni. Ne csak a mobiltelefonokra és a táblagépekre gondoljunk, hanem minden másra is, amihez töltő lehet szükséges; fejhallgatókra, vésztöltőkre vagy akár „elemlámpákra” is.

Érdemes külön szót ejteni az autós töltőkről, amelyek hálózati csatlakozás nélküli töltést tesznek lehetővé; nincs más teendőnk, csupán a gépkocsi szivargyújtójához kell csatlakoztatnunk magát a töltőt, ezt követően meg is kezdhetjük az eszközeink töltését. Az ilyen megoldások is kiválóan alkalmasak okostelefonok, táblagépek és egyéb elektronikai eszközök töltésére. Az optimalizált töltési folyamat növeli az akkumulátor élettartamát, és biztosítja a maximális töltési sebességet. Minél gyakrabban kelünk hosszú útra, annál fontosabb, hogy biztosítsuk a kommunikációs lehetőségeinket. Ebben vannak nagy segítségünkre az autós töltők.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában kivétel nélkül olyan töltőket találunk, amelyek megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak is, így bátran használhatjuk őket, legyen szó akár hálózati vagy autós megoldásról!