Audio és szórakozás kiegészítők

Megtekintés Rács Lista

1-9/19 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/19 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

AUDIO ÉS SZÓRAKOZÁS KIEGÉSZÍTŐK

Az audio és szórakozás kiegészítők között olyan tartozékokat találunk, amelyek lehetővé teszik a különböző eszközeink használatát, illetve javítani képesek azok működési minőségét.

Elsőként, természetesen, a különböző fülhallgatókat kell megemlíteni, amelyekre ma már mindennapi használati tárgyként tekintünk. Használjuk őket sportolás közben, irodai munkavégzés során, de akár a kerti munkát is élvezetesebbé tehetjük egy kis zenehallgatással… Persze felvetődik a kérdés, milyen fülhallgatót érdemes választanunk, melyik lesz a legjobb választás számunkra… Mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy többféle kialakítással, illetve típussal találkozunk, így elsősorban azt kell eldöntenünk, hogy melyik típus lesz a leginkább megfelelő számunkra. A fülre akasztható modellek tulajdonképpen csak abban különböznek a hallójárathoz illeszthető változatoktól, hogy egy kampóval vannak ellátva, ami illeszkedik a fülkagylóhoz. Ez a típus remek választást jelent abban az esetben, ha sportoláshoz vagy fizikai munkavégzéshez keresünk ideális fülhallgatót. A hallójárathoz illeszthető, egyszerű fülhallgatók úgy vannak megtervezve, hogy relatív stabilan illeszkedjenek, kisebb mozgás esetén ne essenek ki a fülből, így ezek kényelmesen használhatók irodai munkavégzés során. Természetesen meg kell említeni azokat a fülhallgatókat is, amelyeket kifejezetten a hallójáratban helyezünk el; értelemszerűen ezek képesek a leghatékonyabban kizárni a környezeti zajokat, ami sok esetben hasznosnak bizonyul, de bizonyos helyzetekben veszélyforrást jelent, hiszen a városban közlekedve az egyik legfontosabb érzékszervünket tompítja el. Miután döntöttünk a fülhallgató típusáról, más szempontokat is szem előtt kell tartani. Hasznos, ha a fülhallgató rendelkezik hangerőszabályzóval. Ennek az apró tartozéknak köszönhetően egyszerűen állíthatjuk a hangerősséget, nem kell folyton a lejátszóval bajlódni. Figyeljünk arra is, hogy a kábel hosszúsága megfelelő legyen számunkra; ne legyen túl rövid, hiszen abban esetben a mozgásban gátolna bennünket, de ne legyen túl hosszú sem, hiszen akkor beleakadna mindenbe, ami a kábel sérülését okozná, ráadásul folyton gubancolódna, ami miatt a használata lenne kényelmetlenebb. Természetesen figyelmet kell fordítanunk arra is, milyen csatlakozóval rendelkezik a kiszemelt fülhallgató; általános esetben a 3,5 milliméteres sztereó jack dugóval találkozunk. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy az audio eszközeink hangminőségét minden esetben a leggyengébb láncszem határozza meg; a fülhallgató minősége legyen összhangban a lejátszó eszköz képességeivel, illetve törekedjünk jó minőségű, tömörített hangfájlok használatára!

Az audio és szórakozás kiegészítők között, természetesen, más eszközöket és tartozékokat is meg kell említeni… A kerékpárra szerelhető mobiltelefon-tartó nagyszerű szolgálatot tesz, ha a mobilkészülékünket navigációs célokra szeretnénk használni. Ilyen módon biztonságosan vehetjük az akadályokat még rázós terepen is! De meg kell említeni a monopodokat is, amelyek hasznos kiegészítők olyan helyzetekben, ahol magas helyen történő pozicionálásra van szükség a kívánt képek elkészítéséhez, legyen szó csoportképről vagy akciófelvételről! Az autós töltők biztosítják a készülékeink számára szükséges töltést abban az esetben is, ha nincs a közelünkben villamos hálózat… Tekintsük meg a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatát, és válasszuk az igényeinknek megfelelő audio és szórakozás kiegészítőket!