Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Kamera- és telefontartók

Megtekintés Rács Lista

5 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

5 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

KAMERA- ÉS TELEFONTARTÓK

A 21. század hatalmas áttöréseket hozott a műszaki cikkek terén is. Már természetes, hogy mindenkinek van mobiltelefonja és kamerája. Már alig látunk olyan embert az utcán, aki nem a mobiltelefonját nyomkodná.

Elektromos kütyüink számos tartozékot igényelnek: tokokat és védőfóliákat, hogy ne sérüljenek, különböző fülhallgatókat, töltőket stb. Telefonjainkkal már igen jó minőségű képeket és videófelvételeket tudunk készíteni, és készülékeinket valahova rögzítenünk kell, ha azt nem tudjuk éppen a kezünkben tartani. Biztonsági okokból is igen hasznosak a kamera- és telefontartók. Hiszen autózás vagy biciklizés közben semmiképp sem szabad telefont tartanunk a kezünkben!

A telefon-és kameraállványok nagyon praktikus eszközök, hiszen megkönnyítik számunkra a fotók és videók készítését. Ideálisak utazásokhoz, sportoláshoz, és segítségükkel anélkül készíthetünk csoportképeket vagy szelfiket, hogy más személyek segítségét kérnénk. Ezek az állványok okostelefonnal, fényképezőgéppel vagy GoPro kamerával is használhatók.

ÁLLVÁNYOK OKOSTELEFONHOZ ÉS GOPRO-HOZ

A kamera- és telefontartók igen hasznos találmányok. Kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük őket bárhová, csúszásmentes markolatuk pedig megkönnyíti használatukat. Stabil és biztonságos fogást nyújtanak. Kialakításuknak köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy értékes eszközünk megsérül.

A kamera- és telefonállványok ideálisak utazásokhoz, sportoláshoz, segítségükkel egyszerűen készíthetünk felvételeket, bárhol is legyünk.

Az állványok lábai fokozatmenetesen, egyedileg hajlíthatók, és számos felületre, tárgyra rögzíthetők. Vannak olyan helyzetek, amikor nem áll rendelkezésünkre sima talapzat, de egy jó kép érdekében nagy szükségünk lenne rá. A hajlítható lábaknak köszönhetően korlátokra, ágakra, oszlopokra is rögzíthetjük kameránkat vagy okostelefonunkat. Monopodként is egyaránt alkalmazhatók.

Kitűnő megoldást jelentenek olyan helyzetekben, ahol szokatlan perspektívára vagy magasságra van szükség a kívánt felvétel elkészítéséhez.

A szorítórugós tartónak köszönhetően pedig egyszerűen és biztonságosan helyezhetjük fel kameránkat vagy okostelefonunkat az állványra.

MOBILTARTÓ KERÉKPÁRRA

A mai okostelefonok már olyan sok opciót nyújtanak nekünk, hogy szinte már minden lépésünknél használni tudjuk. Szabadidős tevékenységeink során is sok hasznukat vehetjük ezeket az eszközöket, például kerékpározáskor mérik az időt, a kilométerszámot, az elégetett kalóriát, és navigációs alkalmazásokat is használhatunk. Ilyenkor jelentenek nagy segítséget a kerékpárra szerelhető mobiltartók. Segítségükkel biztonságosan és kényelmesen tudjuk tárolni és használni telefonunkat kerékpározás közben. Egyszerűen kezelhetők, és reteszelő csavarral könnyedén felszerelhetők a kerékpár kormányára. Az állítható döntési szögnek köszönhetően pedig igényünknek megfelelően igazíthatjuk telefonunkat.

MONOPOD

A mai világban nagyon elterjedt a monopodok használata. Ideálisak szelfik készítéséhez, utazásokhoz, sportolásokhoz, szabadidős tevékenységekhez. Csúszásmentes szivacsmarkolatuk és a csuklópánt biztonságos használatot biztosít. Karabinerrel könnyedén táskára vagy övre rögzíthetők, teleszkópos száruknak köszönhetően pedig megfelelő hosszúságúra állíthatók. Tökéletes megoldást jelentenek olyan helyzetekben, amikor magas helyen történő pozicionálásra van szükség, pl. akciófelvételeknél, koncerteknél vagy csoportképeknél.