Fiókos tároló

Megtekintés Rács Lista

1-9/38 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/38 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

FIÓKOS TÁROLÓ, A RENDEZETTSÉG GARANCIÁJA

Rend a lelke mindennek. Olykor úgy érzi, otthonában átveszi a szerepet a káosz és a rendetlenség? Ha sokszor van ilyen érzése, el kell gondolkodni néhány észszerű és praktikus tárolási lehetőségről. A fiókos tárolók kiválóan alkalmasak arra, hogy dolgainkat, tárgyainkat a lehető legjobban rendszerezzük, elhelyezzük, és könnyen megtaláljuk. Ellenkező esetben időnk jelentős részét keresgéléssel, haszontalan válogatással, rendrakással kell töltenünk.

A fiókos tárolók között találjuk a műanyag tárolókat, a rattanhatású fiókos tárolókat és a fémvázas, szintén műanyag fiókos tárolókat.

Ezek a termékek, természetesen, a tárolást szolgálják, de emellett arra is alkalmasak lehetnek, hogy segítségükkel otthonunkat díszítsük, hangulatossá tegyük. Egy jól megválasztott fiókos tároló nem csupán praktikum, de esztétikum szempontjából is igen hasznos darabja lehet lakásunknak, házunknak, vagy akár valamely mellékhelyiségnek házunk körül.

A tervezők és gyártók számos különböző terméket alkottak, a legkülönfélébb anyagokat, színeket, formákat alkalmazva. Fiókos tárolók helyezhetők el a fürdőszobában, gyerekszobában, de akár az előszobában vagy a lakás mellékhelyiségeinek bármelyikében is. Ki-ki meglelheti az igényeinek és ízlésvilágának megfelelő megoldást.

Elsőként megemlíthetjük a görgős műanyag tárolót. Amellett, hogy rendkívül hasznos, még dekoratívnak, ízlésesnek is mondhatjuk. Tíz-, hat-, négy- és háromfiókos változata egyaránt beszerezhető. Görgővel ellátott kerekei segítségével könnyen tudjuk mozdítani, áthelyezni akár egyik helyiségből a másikba. Kihúzható fiókjai elérhetők átlátszó vagy színezett változatban. Játékok, írószerek, iratok vagy ruhák elhelyezésére is kiválóan alkalmasak.

A szellőző lyukakkal ellátott műanyag tárolók is nagyon hasznosak könyvek vagy ruhák tárolására. Általában hasznos kiegészítőjük a fogantyú. Nagyszerűen alkalmazhatók fürdőszobában, hálószobában, de akár nappali szobában, vagy gardróbban is. Ide sorolhatjuk a rattanhatású fiókos tárolókat, amelyek krém- és sötétbarna árnyalatokban érhetők el a vásárlók számára.

Vannak egészen keskeny, fémből készült polcos tárolók, amelyek keskeny helyekre illeszthetők be, kihasználva velük a teret, értékes rakodófelületre tehetünk szert. Extra keskeny tervezésüknek köszönhetően akár a bútor és a fal között vagy két bútor között elférnek.

Az egészen kisméretűeknek fémpolcain sok mindent tárolhatunk, emellett erősek és stabilak. Méret tekintetében nagyon gazdag a választék. Nagy előnyük, hogy könnyen tisztíthatók, nem ragad rájuk a szennyeződés. Ugyanúgy használhatók kamrában ételek, zöldségek és gyümölcsök tárolására, mint előszobában cipők vagy sálak, sapkák elhelyezésére. Amennyiben irodai alkalmazásra szánjuk őket, akkor rendszerezhetjük papírjainkat, iratainkat a segítségükkel, de a fürdőszobában is kiválóan megállják helyüket. A fürdőszobai kellékek száma határtalan, aminek függvényében változik a mennyiségük. Nincs az a polcrendszer, amit ne tudnánk megpakolni samponokkal, tusfürdőkkel, hajszárítóval, törölközőkkel stb. Ha már feltorlódtak a sarkok, folynak ki a meglévő szekrények polcairól a dolgaink, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valamilyen megoldást kell keresnünk.

Amikor el szeretnénk dönteni, a fiókos tárolók közül mely méret, szín és forma lesz számunkra a legmegfelelőbb, a termékleírásban azt is ellenőrizhetjük, az adott terméknek mekkora a súlya, leolvashatjuk szélességét, hosszúságát és magasságát. Természetesen a csomagoláson, illetve a termékleírásban megtaláljuk az esetleges tartozékokat, hogy görgős vagy görgő nélküli fiókos tárolóról van szó, természetesen az anyaga is minden esetben fel van tüntetve, és az egyik legfontosabb információ a fiókok száma.

E praktikus tárolók rengeteg tárolási felületet biztosítanak, megvédik tárgyainkat a portól, szennyeződésektől és átláthatóvá, rendszerezetté teszik a bennük elhelyezett dolgokat. A bennük tárolt eszközöket gyorsan elő tudjuk venni, még gyorsabban vissza tudjuk helyezni a helyükre. Amennyiben csupán a funkcionalitás a legfontosabb szempont, és esztétikai szempontból mindegy, milyen megjelenésű a fiókos tárolónk, akkor még könnyebb dolgunk van a kiválasztás és vásárlás során.

Érdemes mindenképpen kihasználni a teret, mivel számos méret közül választhatunk, így ezt viszonylag könnyen meg tudjuk oldani.

Informálódjunk, válogassunk hát kedvünkre a gazdag termékpalettáról! Nézzünk körül a Tárolás menüpont alatt, és válasszuk ki a nekünk tetszőt a szebbnél-szebb fiókos tárolók közül!