Tárolás

Megtekintés Rács Lista

1-9/297 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/297 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

TÁROLÁS

A tárolódobozok, tárolószekrények és kosarak mellett a szeméttárolás eszközei, rekeszek, ládák és fiókos tárolók mind a tárolás céljára gyártott termékek, amelyek igen hasznos kellékei mindennapjainknak.

Az igazán jó és hasznos tárolókban elhelyezhetjük dolgainkat, emellett akár bútorainkat is kiegészíthetik, vagy bútorként használhatók. Ma már számos szín, forma és anyag közül válogathatunk, akár esztétikai funkcióval is bírnak, de elsődleges szerepük a ritkán használatos tárgyak elhelyezése, elrejtése.

Ha van valamennyi hely a mennyezet és a szekrény teteje között, akkor az a rész kiválóan alkalmas tárolófelületként történő hasznosításra, természetesen feltétel a megfelelő tárolódoboz vagy kosár kiválasztása. A berendezéshez színben és stílusban alkalmazkodó tárolókban rengeteg dolgot el tudunk helyezni. A tárolókba belekerülhetnek az adott évszakban nem használt ruhák, vagy a ritkán használt háztartási eszközök és egyéb kellékek.

A hálószoba szabad sarkai, szekrényének teteje kihasználható a fent említett különböző tárolók elhelyezésére. A gyermekszobában a játékok helye lehet egy vagy több kiváló tárolódoboz, akár jelzésekkel, feliratokkal ellátva, és a gyermekszoba színeihez, stílusához alkalmazkodva. Beszerezhetünk kerekes tárolókat is, ezek is rendkívül hasznosak lehetnek, ugyanis könnyen és gyorsan helyet tudnak változtatni görgő kerekeik segítségével. Az ágy alatti helyet is érdemes kihasználni. Ezek az ágy alá helyezhető dobozok is különböző méretben megvásárolhatók. A nagyobbak akár ágynemű tárolására is alkalmasak. Az ágy alá tervezett tárolók is kerekekkel vannak ellátva.

Válogathatunk fiókos tárolók közül is, ezeket elsősorban fürdőszobai elhelyezésre ajánlják a gyártók. Vannak átlátszó anyagból készült modellek is, ezek átláthatóságuk révén méltán népszerűek. Szintén közkedveltek a fonott- vagy rattanhatású műanyag termékek is. Ezek a tárolók a fodrászok kellékeinek sokszor kiváló szekrényeivé válnak.

A garázsban, házunk mellékhelyiségeiben is számos olyan eszköz van, amelynek nagy szüksége van egy-egy tárolódobozra vagy szekrényre. Ezekről a kellékekről még inkább elmondható, hogy nem használjuk őket napi rendszerességgel. Így a kamra, a garázs is sokkal rendezettebb, ha beiktatunk ilyen tárolókat, sőt rengeteg bosszúságtól és takarítástól óvhatjuk meg magunkat. E tárolók esetében kiemelten fontos, hogy jól záródók legyenek, ugyanis némely anyag, így például a kábel, közkedvelt lehet a rágcsálók körében.

A szerszámosdobozok tekintetében is óriási a választék. Akiknek sok szerszámuk van, csak azok tudják, mennyire fontos egy jó tárolódoboz beszerzése. Ezekből is találhatunk a fehér és fekete mellett színes és átlátszó modelleket is. A nagyobb szerszámosládákban belső tálca és kerekek is találhatók.

Itt kell említést tennünk a szeméttárolókról, azaz szemetesekről. Egy szemetesnek soha nem az a célja, hogy felhívja magára a figyelmet. Éppen emiatt ezeket a termékeket nem díszítik és színezik túl a tervezők és a gyártók, azonban, ha valaki mégis mintásat, vagányat és kirívót szeretne: a fehér és krómárnyalatok mellett kék alapon tengeri motívumos szemeteseket is beszerezhet.

A tárolók között kell megemlíteni az egyszer használatos kartonból készült tárolódobozokat is, de az egyszerű fenyőfából készült láda is ide tartozik, amelyet elsődlegesen gyümölcs tárolására használnak. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megtalálhatjuk a számunkra tökéletes tárolókat!