Egyéb tároló

Megtekintés Rács Lista

1-9/13 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/13 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

EGYÉB TÁROLÓK, A LAKÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN ESZKÖZEI

A tárolás kategóriában találjuk az egyéb tárolók alatt a különböző fogasokat, kerékpártartókat, tálcákat, fenyőből és fémből készült cipőtartó polcokat, vákuumos tároló zsákokat, palacktartó állványokat és az összecsukható tároló zsákokat.

Az egyéb tárolók között vannak tálcák, amelyek tartós anyaguk révén széles körben használhatók, mind kültéren, mind beltéren egyaránt. Alsó oldalukon tapadók segítik stabilitásukat, csúszászmentessé alakítják őket. Jellemző rájuk, hogy egyszerűen és könnyen tisztíthatók. Megvédhetjük velük a padlót és szőnyeget a szennyeződéstől azáltal, hogy a virágcserép, festékes vödör vagy állateledel alá helyezzük a szőnyegen.

A jól kialakított, kényelmes otthon jellemzője a szépség és a praktikusság. Nem feltétlen a rendről szól, hanem a benne megélt élményekről, tettekről. A fali fogasokra úgy is tekinthetünk otthonunkban, mint a rendteremtés eszközeire, de a hagyomány hordozóiként is számon tarthatjuk őket, mivel egészen a 18. századra nyúlik vissza első megjelenésük. Olyan fali fogasokat vásárolhatunk, amire biztonságosan felakaszthatjuk ruháinkat, sapkáinkat, kulcsainkat stb. Ezek az eszközök akár annak a bizonyítékai is lehetnek, hogy milyen zseniálisan lehet vegyíteni a funkciót az esztétikummal. Egy jól elhelyezett fogason számos dolog tárolható, akár a komódot vagy tároló dobozt is helyettesítheti. Ezek a fogasok gyorsan és egyszerűen felszerelhetők, könnyen tisztíthatók. Feltüntetik a gyártók a fogas anyagát, méretét és formáját.

Az egyéb tárolók között találjuk a fából vagy fémből készült cipőtároló polcokat. Minden házban vagy lakásban helytakarékos és rendezett cipőelhelyezést tesz lehetővé, akár 10-12 pár cipő vagy papucs részére. Rendkívül egyszerű, minimális anyagfelhasználása révén minimál stílust képvisel, így szinte bármilyen stílusú lakásba beilleszthető.

A vákuumos tároló zsákok is ebbe a csoportba tartoznak. Amikor a ruhás szekrény polcain már nehezen férnek el a ruhák, akkor érdemes vákuumos tároló zsákokat beszerezni, és ezeknek a segítségével már negyedannyi helyet foglalnak el ruháink a szekrényben. A ritkán használt ruhák tárolására is ideális a vákuumos tároló, valamint a szezonjellegű ruhadarabok különválasztásához. A zsákok leginkább átlátszók, így könnyen meg tudjuk állapítani, mi van bennük.

Az úgynevezett kerti táskáról is ejtsünk néhány szót! Ezek a termékek kerti hulladékok, levelek, a fű- és sövénynyírás során keletkező hulladék összegyűjtésére, elszállítására szolgálnak. Könnyűek, egyszerűen szétnyithatók, viszonylag nagy mennyiségű kerti hulladék elhelyezhető- és szállítható bennük.

A gyorsan összeszerelhető, nagy tárolókapacitású bortároló állvány tömör fából készül, rendkívül esztétikus és masszív. Akkor igazán tetszetős, amikor különféle boros palackokat tárolunk rajta. Vásárláskor ügyeljünk a kiegészítő elemekre, így az összeszereléshez szükséges csavarokra! A polcok száma, és egyáltalán a termék méretei nagyban befolyásolják, hogy az adott bortartót lakásunk melyik szegletében tudjuk elhelyezni.

A bortartó állványt ajándékba is adhatjuk lakásavatóra vagy akár házasulandó fiataloknak, de akár születésnapra, névnapra ajándékként egyedi felirattal, díszítéssel ellátva.

Az egyéb tárolók között kell még megemlíteni az összecsukható és felakasztható tároló zsákot, amely leginkább dió, mogyoró vagy hagyma tárolására legalkalmasabb. Terhelhetősége 1 kg-ig terjed. Kizárólag száraz termékeket helyezzünk bele! Ellenkező esetben penészedhet, kellemetlen szagokat terjeszthet. Ezek, amellett, hogy praktikusak, tetszetősek is, így látható helyre, dekorációs elemként is elhelyezhetjük őket.

Mint látjuk, nagyon széles skálán mozognak az egyéb tárolók címszó alá besorolt termékek. Minden egyes termékben egy dolog közös, mindegyik valamilyen módon a tárolás eszköze, a rendezett lakás eszköze.

Vásárlás előtt alaposan tájékozódjunk az árakról, olvassunk terméktájékoztatókat! A megfelelő termékek kiválasztásával olyan tereket is ki tudunk tölteni a lakásban, amelyek egyébként üresen maradnának, gondolhatunk itt a mennyezet és a szekrény közötti részre, vagy akár az ágy alatti, üresen maradt részekre. Az ágy alá tervezett tárolók sokszor kerekekkel vannak ellátva.

A garázsban, házunk mellékhelyiségeiben is számos olyan eszköz van, amelynek nagy szüksége lenne egy-egy tároló eszközre. Ezekről a kellékekről még inkább elmondható, hogy nem használjuk őket napi rendszerességgel, így a kamra, a garázs is sokkal rendezettebb, ha beiktatunk ilyen tárolókat, például a fent említett fogasokat. Fogasok esetében kiemelten fontos, hogy rozsdamentesek legyenek!