Egyéb munkavédelem

Megtekintés Rács Lista

1-9/55 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/55 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

EGYÉB MUNKAVÉDELEM

 

A munkavédelmi kiegészítők speciális helyzetekben jelentenek megoldást! Felújításkor kifejezetten zavaró a finom, mindenre rátelepedő por. Egy védőfóliával megspórolhatjuk a sok órás takarítást, ráadásul már komplett rendszerek is elérhetők, amelyeket nem kell kukába dobnunk, legközelebb is ugyanazt a profi megoldást kínálják. A tartókötelek a magasban történő munkálatokkor jelentenek plusz biztonságot, ugyanakkor egy tartóheveder az erdészeknek, favágóknak, de akár kertészeknek is alapfelszerelés lehet. A munkavédelem nemcsak a munkahelyen, de az otthonunkban is fontos, felújításhoz és barkácsoláshoz profi készleteket szerezhetünk be. Ezek több részből állnak, speciálisan gondoskodnak a légzés- és látásvédelemről, valamint fülvédőt is találunk a szettekben.

EXTRA BIZTONSÁG: A TARTÓKÖTÉL

Szakemberek számára, de otthoni felhasználásra is elérhetők a tartókötélszettek. A magasban végzett munkát teszik még biztonságosabbá, ráadásul ez a plusz rögzítés olyan kényelmes, hogy szinte észre sem vesszük. Alkalmazkodik a test felépítéséhez, személyre szabottan állítható. Átlagosan 100 kg-os teherbírással készülnek, tetőn és létrán is ideális kiegészítők. Az erdészek számára egy speciális eszköz, a tartóheveder lehet nagy segítség munka közben. Mivel fokozottan veszélyes helyzetekben használjuk ezeket a munkavédelmi kiegészítőket, tájékozódjunk arról is, milyen szabvánnyal rendelkeznek!

EXTRA PORVÉDŐ: A PORVÉDŐ FÓLIA

Hogyan távolítsuk el a felújításkor keletkezett port a szomszédos helyiségekből, ajtókról, ablakokról? Rendkívül időigényes, és a siker korántsem garantált, érdemes inkább megvédeni a felületeket a kellemetlen szennyeződéstől. A porvédő fólia rendszertől kezdve az egyes elemekre szabott formákig, például ajtófóliáig, több típus is beszerezhető. Az anyag könnyű, nagyon egyszerű a felhelyezése. Általában ragasztószalagos, mágneses kapcsos rögzítéseket találunk a fólián. Fontos, hogy maga a védőanyag minőségi, tartós legyen. Hatalmas bosszúság ugyanis a munka közben elhasadó fólia.

A porvédő fólia rendszer magas belterekhez is kiváló, akár három és fél méter magasan is felhúzhatjuk, így hermetikusan elzárhatjuk egymástól a helyiségeket. A négy teleszkópos tartót könnyen telepíthetjük, utána nincs más dolgunk, mint felhelyezni az átlátszó fóliát. Mágneses zárral kapcsolhatjuk össze. Ajtó nélküli átjárókhoz is egyszerűen felhúzható. Amikor nem használjuk, akár a sarokba állítva is elfér, rendkívül kis csomagba pakolhatjuk össze a részeket.

EXTRA KÉSZLETEK: KEZDŐKNEK IDEÁLIS!

A szakemberek tartós, személyre szabott, saját védőfelszereléssel rendelkeznek, de mit tegyen egy kezdő barkácsoló? Vagy az a személy, akinek egy komplexebb védelemre van szüksége mindössze néhány alkalommal? Már elérhetők kifejezetten kezdőknek összeállított munkakészletek. Az alapvető hallás-, légzés- és látásvédelemnek tesznek eleget azok a szettek, amelyek fülvédőt, szemüveget és maszkot kínálnak egyszerre. Barkácsoláshoz, ház körüli munkálatokhoz, gépi eszközzel történő tevékenységhez ideális.

Felújításnál különösen hasznos lehet az egyszer használatos overál, amelyet kesztyűvel és maszkkal egészítenek ki a készletben. A teljes ruházatot védik, valamint a szennyeződéseket távol tartják a légzőrendszertől is. Szinte hihetetlen, milyen könnyűek ezek az overálok, az alig negyedkilós kivitelezés valóban semmilyen akadályt nem jelent majd a munkálatok közben.

A szettek mellett hegesztő-kiegészítéseket is találunk, és már a hegesztőkötény is elérhető.