Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Szerszámtartó

Megtekintés Rács Lista

1-9/67 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/67 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

SZERSZÁMTARTÓ

Legyünk igényesek, ne csak a kerti szerszámokkal, ház körüli eszközökkel, hanem a tárolásukkal is! Tartósabban és, nem utolsósorban, hatékonyabban használhatunk egy megfelelően védett szerszámot. Ráadásul: véget vethetünk a sorozatos seprű-, lapát-, gereblyeeltűnéseknek, és felmosót sem kell gyakran újra vásárolnunk.

Egy praktikus szerszámtartóval elfelejthetjük a zsúfolt sarkokat, az egymásra dobált szerszámokat, hiszen akár egy tucat darabot is rögzíthetünk a falra. Hobbikertészeknek ideális, de bárkinek, aki örül annak, ha mindig kéznél van a seprű vagy akár a kertészkesztyű, törlőrongy is.

Hogyan tárolhatjuk a szerszámainkat a legkisebb helyet elfoglalva? Miért érdemes szerszámtartót beszereznünk? Hallottunk-e már a mágneses szerszámtartóról?

HOBBIKERTÉSZEKNEK FŐNYEREMÉNY A SZERSZÁMTARTÓ

Így lesz kéznél mindig a szükséges kerti szerszám: a kertek szerelemesei sokat időznek a virágágyások, a konyhakerti vetemények vagy épp a fűpázsit közelében. A profi és precíz gondozásnak, természetesen, a végeredménye csodaszép. Azonban gyakran megesik, hogy előbb szerszámvadászatra kell indulni, és csak azután jöhet a munka érdemi része. Legtöbbször az eszközeinket akaratlanul hagyjuk szét, ráadásul, ha többen használjuk ugyanazt a seprűt, gereblyét, mindig máshova kerül. Viszont, ha beszerzünk egy praktikus szerszámtartót, egy csapásra megoldhatjuk ezt a problémát, és az eszközöket is sokkal kíméletesebben tárolhatjuk. A nyirkos, esős, napsütötte kültér helyett tető alatt, szerszámtárolóban, vagy a kerti kijáró mellett tarthatjuk. A falra rögzíthető kivitelezés rendkívül helytakarékos, csupán a fal melletti részt veszi igénybe. Ugye, ez már sokkal ígéretesebben hangzik, mint az egymás hegyén-hátán heverő munkaeszközök, amelyektől alig férünk el? Egy magas minőségű műanyag szerszámtartóra egymás mellé sorakoztathatjuk a legfontosabb kerti kellékeinket: a kapa mellé a gereblyét, seprűt, és még a lapátnak is akad hely. Az univerzális típusú darabra pedig már a veteményes kesztyűnket is felakaszthatjuk, hiszen a tartók mellé horgok is kerültek.

A kerti szerszámtartókról egy mozdulattal levehetjük az eszközöket, ami nagyon kényelmessé teszi a használatukat, így sosem lesz fáradságos jövet-menet visszahelyezni. Egyszerű eszközök, mégis egy teljes kerti szerszámkészletet rendszereznek.

A megfelelő felhelyezéshez is kapunk segítséget. Ha tökéletesen szeretnénk a falra rögzíteni, válasszunk olyan szerszámtartót, amelynél egy beépített libella, más néven vízmérték, mutatja, mikor kerül egyenesbe a tartó. Így biztosak lehetünk az esztétikus látványban!

ERRE JÓ A SZERSZÁMTARTÓ KAMPÓ

A kampók remek kiegészítő eszközök, általában a szerszámfalakon segítik a rendszerezést és a tárolást. Változó méretekben érhetők el, így még nagyobb szabadságot kapunk a szerszámaink elhelyezéséhez. Természetesen, önállóan is felhasználhatjuk a kampót. A tartós és korrózió-ellenálló darabok bárhova felkerülhetnek, ahol megkönnyítik a tárolást. Akár a kerti tárolóba, akár a kamrába, vagy egy kültéri felületre. Ha eddig nem találtunk megfelelő helyet a metszőkesztyűnek, takarítórongynak, de akár a fúrógépnek is, bármelyiket biztonságosan tarthatjuk a kampón. A kisebb darabokat egy helyen, míg a nagyobbakat két furaton keresztül rögzíthetjük a falra.

Nemcsak a kampó visszakanyarintott görbülete, de a végén elhelyezkedő gumisapka is segíti, hogy a szerszámokat biztonságosan tárolhassuk.

A MÁGNESES SZERSZÁMTARTÓ

Alig fél kilogrammos súlyával saját tömegének a négyszeresét is elbírja egy mágneses szerszámtartó léc. Hosszúkás formájából adódóan rendkívül könnyű helyet talál neki a falon. Egyszerű a felhelyezése, nemcsak műhelyben tökéletes megoldás, de a konyhában és a kerti tárolóban is ott a helye. A mágnesnek köszönhetően stabilan fogja a fémeszközöket. Ez remek hír, hiszen az ollók, kisebb kulcsok, csavarhúzók könnyen szem elől veszhetnek. Az eszköznek köszönhetően nincs más dolgunk, mint hozzáilleszteni a mágneses léchez, és máris biztonságban tudhatjuk!

Kiváló a konyha késkészletének a tárolásához is, ráadásul mindezt helytakarékos módon oldja meg. Sokkal egyszerűbb leemelni a szükséges kést a mágneses rúdról, mint a fiókban kutakodni utána. Ne feledjük azt sem, hogy így igazából védjük a késeket, más eszközöket, hiszen egymás mellett, egymással nem érintkezve helyezhetjük el a mágnes rúdon.

A biztonságos használathoz mindig tartsuk be a mágneses szerszámtartó léc terhelhetőségét, így komfortosan és balesetmentesen tárolhatjuk a kedvenc eszközeinket!

A kampókból remek tároló rendszert alakíthatunk ki. Ehhez már egy teljes kampószettet is beszerezhetünk, amely nyolc különböző formát tartalmaz, hogy megkönnyítse a tárolást!