Műhelyberendezés

Megtekintés Rács Lista

1-9/225 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/225 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

MŰHELYBERENDEZÉS

Egy műhelynek teljesen személyre szabottnak kell lennie, lehetőség szerint: minél átláthatóbb rendszerezéssel és minél nagyobb munkafelülettel. Így semmi sem akadályozhat bennünket a hatékony és gyors munkában, épp ellenkezőleg! Minden kézre áll, mindent megtalálunk, és mindent azonnal használhatunk!

Járjunk utána annak, mitől igazán hatékony egy műhely, válasszunk megfelelő szerszámosládát, és ismerjük meg a munkapad előnyeit! A BAUHAUS szakáruházak és webshop bőséges kínálata segítségünkre lehet minden esetben!

ETTŐL JÓ EGY MUNKAPAD

A műhely egyik legkiszolgáltatottabb felszerelése a munkapad. Még akkor is, ha csak ritkán tartózkodunk ott, a munkapadot valószínűleg igénybe vesszük. Válasszunk hát olyan típust, amely terhelhető és stabil, valamint biztosítja a komfortos munkavégzést is. Ideálisak a szabályozható lábbal kialakított munkapadok, mert így saját magunkra szabhatjuk a magasságukat. Akár már egy széken ülő testhelyzettel is párosíthatjuk, a lényeg a kényelmes, egészséges testtartású tevékenység. Ha egy vezérelhető padfelületet sikerül beszereznünk, keressük meg a kurblikat az eszközön, és szabályozzuk az elülső részt; a hátsóval nincs dolgunk, az továbbra is stabil marad, tárolásra alkalmas.

A jó kialakítású munkapad kompatibilis néhány szerszámgéppel. Általában körfűrészt, felsőmarót vagy szúrógépet rögzíthetünk a kényelmes használatnak megfelelően. Ezek az eszközök precíz munkavégzést kívánnak, mindig ellenőrizzük, hogy rendelkezünk a lefogókkal, vagy szükségünk van újabb csúszólapokra, rögzítőgyűrűkre.

ÍGY NÉZ KI A JÓ MŰHELY

Csavarhúzó csavarhúzó hátán, mindenfelé szöghalom, a villáskulcs-készletből újfent hiányzik két darab, és mi már egyáltalán nem emlékszünk arra, vajon kölcsönadtuk-e, vagy tényleg ott hever egy kupac alján a műhelyben. Tárolókkal, rendszerezőkkel megszűnik ez a probléma, nemcsak a helyükre kerülhetnek a dolgok, de mi is mindig azonnal megtaláljuk, amire szükségünk van, ami jó hangulatú, kiegyensúlyozott légkört eredményez a műhelyben!

Igazán helytakarékos és személyre szabható a szerszámtartó fal. Az eszközeinket a saját elképzelésünk alapján rendszerezhetjük a felületén: kampókkal, dobozokkal, hengerekkel. Például, ha a csavarhúzókat is szeretnénk azonnal elérhetővé tenni, a lyukas szerszámtartó jó döntés. Akár több tucatnak is helyet adhatunk, elkülönítve gyorsan megtaláljuk azt, amire épp szükségünk van.

A csavarokat, szögeket is elhelyezhetjük a szerszámtartó falon. Rendkívül praktikus, hiszen így nem kerüli el a figyelmünket egyik darab sem. Nem vásárlunk feleslegesen újabbakat, ha tényleg nincs rá szükségünk.

A munkapadot kiegészíthetjük egy munkaasztallal is, természetesen, csak akkor, ha van hozzá elég helyünk. A nehezebb elektromos eszközeinket belehelyezhetjük a fiókokba, az acélkialakítások képesek már igen nagy súlyt is megtartani. Sok esetben a kampó nem elég erős egy felfüggesztéshez, ilyenkor lép képbe a fiók, a tároló retesz. Ezek az asztalok küllemre robusztusok, stabilak, nem kell amiatt aggódnunk, hogy elmozdulnak. A hatékony munkához szükségünk van az állékonyságukra. LED-lámpával kiegészítve, vagy bambuszból kialakított munkafelülettel kitűnő körülményeket kínálnak.

Nagyon fontos a rendszerezés, hiszen ez biztosítja, hogy elegendő helyünk maradjon a munka végrehajtásához. Több speciális eszköznek is hasznát vesszük a műhelyben, azonban ezek már nem alapfeltételek. Ilyen például egy fúróállvány, amely a fém- és faanyagok precíz átfúrását segíti. Nem foglal sok terültet, használat közben a munkaasztalon is elfér, egyébként fél méteres hosszával később könnyen tárolhatjuk egy nagyobb fiókreteszben. Itt is ügyeljünk a leszorításra, mind a fúróállvány, mind a megdolgozott anyag szempontjából.

EZT A SZERSZÁMOSLÁDÁT VÁLASSZUK

A szerszámosládákat úgy alkották meg, hogy a lehető legkényelmesebben és rendkívül rendszerezett módon hordjuk magunknál a számunkra fontos szerszámokat. Nemcsak egy szakember alapkelléke a láda vagy egy speciális koffer, a professzionális belső védelemnek köszönhetően: a zenészek és fotósok is szívesen használják.

A piaci kínálat rendkívül sokoldalú, az általános, kihajtható felületű, műanyag tároló mellett az acél kivitelezésűt is megtaláljuk. Valamint a kombinált változat hatalmas beltérrel készül, hogy a csavarhúzók, kulcsok mellett egy nagyobb szerszámgépet is könnyen mozgathassunk. A kerekes és a fogantyús kiegészítések komfortossá teszik a méretesebb ládák, kofferek mobilizálását is.

Döntsünk személyre szabottan a szerszámosláda kérdésében, gondoljuk át, pontosan milyen szerszámokat, eszközöket kívánunk szállítani! Ne feledjük, egy erős alapanyagú, stabil kialakításút tartósan használhatunk, nem kell évről évre újra foglalkozni a láda kérdésével!