Áruházaink 2024. 05. 19-20. (hétfő-vasárnap) ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Transzportkocsi

Megtekintés Rács Lista

1-9/17 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/17 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

TRANSZPORTKOCSI

A transzportkocsik különböző áruk, termékek, csomagok szállítására és mozgatására vannak kialakítva. Ennélfogva alapkövetelmény, hogy erősek, strapabírók és tartósak legyenek. Legfőbb felhasználóik különböző üzletek, áruházak, raktárak, fuvarozással és futárszolgálattal foglalkozó cégek és szállodák. Azonban ezek a termékek akár a háztartásban is hasznos eszközök lehetnek költözés, lakásfelújítás vagy bármiféle anyagszállítás során.

A transzportkocsik, kialakításuk révén, az áru legegyszerűbb és legkönnyebb elhelyezést teszik lehetővé. Rakodófelületük egyenes, nincs semmilyen pereme, ami akadályt jelentene nagyobb dobozok, tárgyak, csomagok elhelyezésekor. Vásárláskor, rendeléskor mindenképp oda kell figyelni a választott rakodófelület méretére.

Természetesen vannak olyan transzportkocsik is, amelyek dobozos kivitelezésűek. Itt a szállító felületen elhelyezett doboz úgy teszi lehetővé nehéz terhek szállítását, hogy nem kell arra figyelni, le ne essenek a kocsiról a felrakott árucikkek.

Mindemellett a minimál stílusú kocsikról is szót kell ejtenünk, amelyek csupán négy kerékből és egy rakodófelületből állnak. Legtöbbször a rájuk helyezett áru, vagy egy segédeszközként szolgáló kar segítségével tudjuk mozgatni őket. A polcos transzportkocsik ideális megoldást jelenthetnek pékségben, cukrászdákban történő termékszállításhoz.

A húzókarral ellátott modellek is rendkívül praktikusak, mivel a húzókar el is távolítható róluk, azonban a kar segítségével jól irányíthatóvá és kiválóan mozgathatóvá válik minden transzportkocsi.

Mivel a transzportkocsinál követelmény a nagy terhelhetőség, így, erős konstrukciója révén, akár több száz kilogrammos terhet is elhelyezhetünk rajta. Ezáltal elmondhatjuk, hogy kényelmes, hatékony és gyors szállítási módot biztosítanak a felhasználók számára.

Anyagát illetően elmondhatjuk, hogy erős anyagból, rozsdamentes acélból készül. Strapabíró, karral ellátott változatai a kényelmes használatot, könnyű mozgathatóságot biztosítják. Ennek köszönhetően mindennapos használat után sem mutatkoznak a kopás jelei rajtuk.

A transzportkocsik mindegyike négy kerékkel rendelkezik. A kerekek is minőségi gumiból vagy poliamidból készülnek, strapabírók, erősek és stabilak. Általában 360°-ban forgathatók. A kerék anyagának és kialakításának köszönhetően a kocsira helyezett áru nem rázkódik, nem sérül meg, nem esik vagy csúszik le a szállítófelületről, így egész nagyméretű termékeket is elhelyezhetünk rajtuk. A fékezhető kerékkel ellátott modellek biztonságos használatot tesznek lehetővé.

Mozgathatóság tekintetében megállapíthatjuk, hogy a transzportkocsik, kialakításuk és kerekeik révén, egészen kis helyen elférnek, könnyen meg tudunk velük fordulni, és választhatunk akár összecsukható modellek közül is. Karbantartásukat és tisztításukat illetően egyszerűek, a karbantartásuk, tisztításuk is könnyen és gyorsan megoldható kíméletes tisztítószerrel, vagy akár vízsugárral, mivel rozsdamentes anyagból készülnek.

A fent felsorolt és bemutatott transzportkocsik mindegyike a gyorsabb, egyszerűbb anyagmozgatást és szállítást hivatott biztosítani, azonban a szállítani kívánt anyagok súlya, típusa döntő abban, hogy ki tudjuk választani valójában a nagy kínálatból, mire is van igazán szükségünk.

Mérlegeljünk, válogassunk hát kedvünkre! Egy megfelelő transzportkocsi beszerzése akár saját, akár vállalkozásunk, cégünk vagy üzletünk számára, hosszú időre megoldja a szállítás problémáját.