Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Emelés és szállítás

Megtekintés Rács Lista

1-9/225 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/225 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

EMELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

TALICSKA

A talicska egy egykerekű, szállításra használható eszköz, amelynek rakterületét régen vesszővel fonták be. Valójában ez a vesszővel bevont, kosárra emlékeztető, kerekeken guruló eszköz volt a talicska őse. Már az első megalkotásakor, de ma is, kizárólag szállításra, esetleg különböző anyagok összekeverésére, vegyítésére használják, segítségével követ, épületanyagot, szénát, szalmát, termést vagy akár trágyát szállítanak benne.

RAKLAPEMELŐ

Amikor több raklapot szeretnénk felemelni, akkor ezt a folyamatot kizárólag raklapemelő segítségével tudjuk megoldani. Sokféle raklapemelővel találkozhatunk, de a legismertebb a raklapemelő béka, amelyet villás raklapemelő néven is emlegetnek. A raklapemelőket, jellemzően, üzemekben és gyárakban használják, de megtörténhet, hogy a háztartásban, vagy akár építkezéskor nem tudjuk másként megoldani a szállítmány áthelyezését, így kénytelenek leszünk beszerezni egy-egy raklapemelő eszközt. Fontos, hogy a béka csupán pár centimétert tud felfelé emelni, szóval megemeli a szállítmányt, és kézi irányítással kerül a szállítandó anyag egyik helyről a másikra. Amikor magasabbra szeretnénk felemelni valamely árut, akkor másfajta eszközre lesz szükségünk, ilyenkor kézi targoncát alkalmazhatunk.

TRANSZPORTKOCSI

Elsősorban nagy terhek mozgatására, szállítására alakították ki a szállítókocsikat, éppen ezért, funkciójukból adódóan, strapabírónak, tartósnak, ütésállónak kell lenniük. A transzportkocsi mozgatását egy húzókar segítségével tudjuk kivitelezni, ez biztosítja az irányíthatóság képességét is.

Azt a felületet, amire a szállítmányt pakoljuk, általában fémből és rétegelt falemezből alakítják ki a gyártók.

SZÁLLÍTÓGÖRGŐ

Ez az egyszerű kialakítású, praktikus termék kiválóan alkalmazható például bútoráthelyezés vagy bármely más, nehéz tárgyak mozgatása során. A szállítógörgő mind szőnyegen, mind parkettán, de akár járólapon és laminált padlón is használható.

HIDRAULIKUS EMELŐ

A hidraulikus emelő segítségével a járművek kerék-, illetve gumicseréje viszonylag gyorsan és kevés erőkifejtéssel elvégezhető. Kialakításának, hosszú karjának köszönhetően viszonylag magasra felemelhetők vele a nehezebb súlyú járművek is.

ÖSSZECSUKHATÓ SZÁLLÍTÓKOCSI

Az összecsukható szállítókocsik felhasználása széleskörű. Ezeket a termékeket könnyű tárgyak mozgatásához fejlesztették ki. Használaton kívül helyezve kis helyet igényelnek, könnyen és egyszerűen üzembe helyezhetők. Használatuk egyszerű és biztonságos.

BÚTOREMELŐ

Költözéskor, lakásfestéskor és renoválás során minden háztartásban jó szolgálatot tesz egy vagy akár több bútoremelő eszköz beszerzése. A kiválóan kialakított emelőkar segítségével a nehezen hozzáférhető helyeken is lehet alkalmazni. Olyan nagyméretű, nehéz szekrények is mozgathatók vele, amelyek elmozdítása egyébként puszta kézzel vagy egyéb más megoldással lehetetlennek tűnne. Anyaga általában acél és / vagy strapabíró műanyag.

FASZÁLLÍTÓ KOCSI

Rönkök és hasábok szállítására kiválóan alkalmas a faszállító kocsi. Erre a nagy teherbírású, kerekekkel ellátott kocsira akár egyszerre 100 kg fa is felrakható. A kocsi terhelhetősége a szállítmány típusától, a talaj minőségétől is függ, amelyen a szállítás történik.

A teljesség igénye nélkül felsorolt és bemutatott szállító- és emelőeszközök mindegyike a gyorsabb, egyszerűbb anyagmozgatást és emelést hivatott biztosítani, azonban a szállítani kívánt anyagok súlya, típusa döntő abban, hogy ki tudjuk választani valójában a nagy kínálatból, mire is van igazán szükségünk.