Kulcstartó

E rohanó világban néha azt sem tudjuk, hogy hol áll a fejünk. A nagy rohanásban szétdobáljuk mindennap használt, apró tárgyainkat, és amikor szükségünk lenne rájuk, azt sem tudjuk, hova hajítottuk el őket. A mindennap használt tárgyaink közé tartoznak a kulcsaink is. Egy halom lakozik belőlük a táskánkban, az előszobafiókban, a zsebünkben. Biztos mindenkivel előfordult már, hogy épp indulni készült a munkahelyére, és hiába keresgélt a zsebében, a táskában, épp azt a kulcsot nem találta, amire akkor szüksége volt. Az elhagyott kulcsokról nem is beszélve, amelyeket évekkel később, nagytakarításkor találunk meg. Nemtől és kortól függetlenül biztos megtörtént már mindenkivel, hogy élete során elhagyott legalább egy kulcsot vagy, rosszabb esetben, egy kulcscsomót.

Ilyen és hasonló kellemetlenségek elkerülésére nyújtanak tökéletes megoldást a kulcstartó dobozok vagy kulcstárolók. Segítségükkel egy helyen tudjuk rendszerezni a mindennap használt tárgyainkat. Az ilyen tárolás stílusos és áttekinthető megoldást jelent számunkra. Az ilyen fajta rendszerezés célja a biztonság, de nem elhanyagolható, hogy ily módon időt takarítunk meg, és önmagunkat is megkíméljük a kellemetlenségektől. Induláskor leakasztjuk onnan, hazaérkezéskor pedig visszaakasztjuk. Kulcsaink így mindig egy helyen lesznek, egy adott helyen, ahol a család összes tagja megtalálhatja őket. Az ilyen tároló dobozok egyszerűen a falra akaszthatók.

A kulcstartókon lévő, kis kampók számokkal vannak ellátva, így azt a kellemetlenséget is elkerülhetjük, hogy más kulcsot viszünk magunkkal, mint amire szükségünk lenne. A dobozokban akár 15-20 darab kulcsot vagy kulcscsomót is tárolni tudunk.

Milyen kulcstartó mellett döntsünk?

A kulcstartók széles választékával találkozhatunk a kínálatban, így mindenki igényének és ízlésének megfelelőt választhat. Találkozhatunk nyitott és csukott kulcstárolókkal. A nyitottak előnye, hogy olyan lapon vannak elhelyezve a kis kulcstartó kampók, amely nem lecsukható, így könnyebben, csak egy mozdulattal érjük el a kívánt kulcsainkat.

A csukott változatok pedig úgynevezett kulcstartó dobozok, amelyek becsukhatók és zárhatók is. Ily módon kulcsaink, úgymond, kulcs alatt lesznek, biztonságban. Így elkerülhetjük azt, hogy személyes és értékes tárgyainkhoz bárki is hozzányúljon. A kulccsal zárható megoldás mellett léteznek olyan tárolók, amelyek ajtaja mágnessel működik, így egyszerűen nyitható és csukható.

Kóddal zárható kulcstárolók

Az ilyen típusú kulcstartó dobozok ideális megoldást jelentenek kulcsok, kártyák és egyéb értéktárgyak tárolására is. Ily módon biztonságban és rendezett körülmények között tudhatjuk értéktárgyainkat. A doboz fémből készül. Ez a kis doboz olyan elven működik, mint egy széf. Négyjegyű számkód nyújt védelmet az illetéktelen hozzáféréssel szemben. Mivel fémből készül, beltéren és kültéren egyaránt használható. A számzár is védve van a külső hatásoktól, a nedvességtől, a rozsdától. A kód egyszerűen változtatható, így ideális megoldás kölcsönzőirodák és kiadó apartmanok számára. A tárolóban akár 20 kulcs is elférhet.

Hogy néz ki egy kulcstároló?

A kulcstartók leginkább fémből készülnek vagy rozsdamentes acélból. Ezzel is biztonságot nyújtva használójuknak. Formájuk stílusos, finoman ívelt, modern megjelenéssel bírnak. A színek, formák, kialakítások között pedig mindenki ízlése és igénye szerint választhat. Találkozhatunk fekete, fehér és ezüstszínű dobozokkal. A nagyobb biztonság érdekében a zár sárgarézből készül.

Card logos