Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

MAPEI MAPESIL GP - szilikon tömítő (fehér, 280ml)

Cikkszám
29734915
  • Egykomponensű
  • Penészálló
  • Semlegesen megkötő
  • Könnyen felhordható
  • Rugalmas
  • Szagtalan
Szállítási információ

Szállítás várhatóan 1-3 munkanapon belül, a szállítási címen belüli első zárható pontig.

2 990 Ft 10 679 Ft/liter
 
  Készlet Elérhetőség Hol található
Raktár Csepel 21 Rendelésátvétel
Szigetszentmiklós 22 Raktáron sor:174 polc:8
Maglód 20 Raktáron sor:18 polc:6
Dunakeszi 16 Raktáron sor:145 polc:7

A Mapesil GP egykomponensű, penészedésálló, semlegesen megkötő, állékony, szilikon tömítőpaszta, amely nem bocsát ki kellemetlen szagokat, kinyomópisztollyal könnyen felhordható mind vízszintes, mind függőleges felületre megroskadás nélkül, még széles hézagok és magas hőmérséklet esetén is. A környezet páratartalmával érintkezésbe lépve és a levegő hőmérsékletére köt meg rugalmas tömítést hozva létre, amely jól tapad minden megfelelő aljzatra.

A Mapesil GP-vel készített tömítések tartósak maradnak az évek során még rossz időjárási körülményeknek, ipari környezetnek, hőmérsékletváltozásnak vagy víznek kitéve is, és rugalmasak maradnak -40 °C és +120 °C közötti hőmérsékleten. Tökéletesen tapad az építőiparban használt legtöbb típusú aljzatra alapozó előzetes felhordása nélkül.

A Mapesil GP semlegesen megkötő, penészedésálló, szilikon hézagkitöltő speciálisan élek és mozgási hézagok tömítéséhez előregyártott és hagyományos, lakossági és ipari kivitelezési munkáknál alkalmazható.

A Mapesil GP különösen alkalmas mozgásnak és alakváltozásnak kitett csatlakozások, repedések és hézagok tömítésére, csatlakozások lekerekítésére faanyagú, fém-, műanyag ablakok és ajtóillesztések, bádogos munkák, valamint vízszigetelő rendszerek, felületek lefedéséhez használt szendvicspanelek és ütközőfalak közötti tömítésre.

A Mapesil GP tapad minden típusú tömör és nedvszívó építőanyagra, mint pl. cementkötésű aljzatok (beton, habarcs, vakolat, könnyűsúlyú elemek és előregyártott szál-cement elemek), kerámia, üveg, zománcozott, fém (alumínium, cink vagy előfestett lemezek, réz), gyalulatlan és festett fa, továbbá számos típusú merev műanyag.

Széles spektrumú tapadásának és alacsony rugalmassági moduluszának köszönhetően a Mapesil GP alkalmas rugalmas tömítések létrehozására lekerekítéseknél és tágulási hézagoknál a következő helyeken: homlokzatok, ablak- és ajtóillesztések, lapostetők és talajvíz elleni szigetelések, gyalogosforgalommal vagy könnyű járművekkel terhelt kerámiaburkolatok, fürdőszobák, konyhák és nedves környezet.

Szállítási hosszúság (cm)
5,00
Szállítási szélesség (cm)
23,00
Szállítási magasság (cm)
5,00
Szállítási súly (kg)
0,40
Csomagolási térfogat
0.000575
Régi cikkszám
66433158
EAN
8022452066740
bőrösödési idő (perc)
35
hőállóság (°C)
-40 - +120
szélesség (cm)
5
hossz (cm)
5
magasság (cm)
23
súly (kg)
0,34
színe
fehér
alkalmazási hőmérséklet (°C)
5-40
kiszerelés (ml)
280
Termék típusa
tömítő
Márka
MAPEI
Termékjellemző
színe - fehér
Termékcsalád
MAPESIL GP

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező