Falikép

Megtekintés Rács Lista

1-9/17 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/17 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

FALIKÉP, MINT AZ OTTHONUNK DEKORÁCIÓS ELEME

Otthonunk stílusát a gondosan megválogatott kiegészítők, lakberendezési tárgyak, bútorok, képek teszik egyedivé. Mindenki saját ízlése szerint rendezheti be otthonát, amelyhez számos lehetőség áll rendelkezésére attól függően, milyen hangulatvilágot szeretne teremteni a helyiségekben. Az enteriőrt elronthatja a rosszul megválogatott elemek elhelyezése, nagyon oda kell figyelnünk a megfelelő arányok betartására is. Otthonunk egyedi stílusát a dekorációs elemek is meghatározzák, feldobhatjuk bármelyik szoba hangulatát egy szép kiegészítővel, mint például egy lámpa vagy egy tükör. Ma már bármely lakberendezési stílushoz találunk ötleteket az interneten vagy boltokban. Jelen esetben a faliképek otthonunkban való megjelenését helyezzük középpontba, vagyis annak kiválasztását és dekoratív felhasználását.

Ötleteket adunk ahhoz is, hogy hogyan érdemes felakasztanunk egy képeket a falra, ha amellett döntünk, és nem polcra vagy asztalra szeretnénk helyezni őket. Fontos, hogy ne túl magasra, inkább szemmagasságba tegyük őket, és a kisebb darabokat semmiképp ne rakjuk túl magasra. Nagyon egyedi lehet a fal padlótól a plafonig való díszítése is, ha drámaibb hatást szeretnénk elérni. Jó döntésnek bizonyulhat, ha előbb megtervezzük a kiválasztott fal kinézetét, és modellezünk. Egy lefektetett újságpapíron is elhelyezhetjük a képeket, hiszen ez keretet szolgáltat, és láthatjuk, hogy hogyan mutathat majd a falunkon. Jelöljük be a papíron a képek pontos helyét, és figyeljünk arra, hogy vízmértékben legyenek, ennek kijelöléséhez használhatunk egy nagyobb vonalzót is. A papírt helyezzük a falra, és verjük be a szögeket a falba az általunk korábban kijelölt pontokban. Miután ezt elvégeztük, távolítsuk el a papírt, és jöhet is a képek felhelyezése. Természetesen a keretek kiválasztása is jelentős, ha otthonunk stílusának megfelelően szeretnénk dekorálni a kiválasztott falat. Az egyforma keretek letisztult hatást kölcsönöznek, a különböző méretűek pedig játékosságot és egyediséget. Választhatunk fekete vagy fehér keretet attól függően, mennyire szeretnénk kihangsúlyozni képkeretünket. Számos szín és forma áll rendelkezésünkre, amelyekkel ékesíthetjük nappaliszobánkat, előszobánkat vagy konyhánkat. Családi fotókat, szövegeket, gyermekek rajzait, kivágott textíliadarabokat is keretbe helyezhetünk, attól függően, hogy hová szeretnénk azokat tenni. Nem ritka a képek cserélése, is attól függően, hogyan változtatjuk a szoba stílusát vagy színvilágát. Néha elég csak kicserélnünk a képeket, de sok esetben a keret is cserélendő más formájú vagy színű keretre. Változatos és egyedi dekorációs elem a falikép minden helyiségben az év minden napján.

TÚL KICSI A LAKÁS AZ EGYEDI DEKORÁCIÓK SOKASÁGÁHOZ? SEGÍTÜNK!

Egy pici szoba fejtörést okoz, ami a dekorálást illeti. Főleg akkor, ha a dekorációk szerelmesei vagyunk. Minden évszakban vágyunk a frissességre, a megújulásra, ezért meg kell találnunk a megfelelő opciókat a dekorációink kihelyezésére. Az otthonosság megtartása érdekében a családi és egyéb szívünkhöz közel álló fotókat kinn hagyhatjuk a polcokon, de ha még többre vágyunk, érdemes elgondolkodnunk az öntapadós falikép felhelyezéséről, például az ajtónkra. Rendkívül dekoratív eleme lehet a lakásunknak, nem foglal sok helyet, megragadja a tekintetünket, és színben is passzolhat vagy akár teljesen eltérő is lehet, mint a szobánk színe, ezzel is izgalmassá téve a hangulatát. Ne zsúfoljunk be minden, számunkra szimpatikus dekorációs elemet kis helyiségekbe, mert rendetlenség hangulatát kelthetjük vele, így hamar zavaróvá válhat, bármilyen szépnek is gondoltuk azt korábban!