Szennyestartó

Megtekintés Rács Lista

8 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

8 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

SZENNYESTARTÓ SZEMLE

Ha eleged van a szanaszét dobált szennyes ruhákból, vagy a szoba sarkában díszelgő, piszkos ruhakupacokból, ideje beszerezni egy szennyestartót. Roppant egyszerű és praktikus kiegészítője a háztartásnak. Nem törik vagy kopik el, így ha szennyestartó vásárlásra adod a fejed, nagy valószínűséggel hosszú éveken keresztül használni tudod. Megkímél a felesleges stressztől, időt spórol és megkíméli a derekat, hiszen nem kell kényelmetlen pózban hajolgatnod és szortíroznod. Megeshet, hogy az idő nagy részében csak a fürdőszobád sarkát díszíti majd, de nem kell lebecsülni. Egy jól megválasztott szennyestartó megkönnyíti az életünket, bármennyire is feleslegesnek tűnik.

MILYEN SZENNYESTARTÓ KELL NEKEM?

Legfontosabb, hogy igazodnia kell a te háztartásodhoz. Törekedj arra, hogy minden piszkos ruhához csak kétszer nyúlj hozzá: ha már nem veszed fel, landoljon a szennyestartóban, utána pedig közvetlenül a mosógépbe vándoroljon. Első lépés! Figyeld meg a mosási szokásaidat, amiket ajánlatos a beszerzés előtt letisztázni. Ehhez kell igazítani a szennyestartó típusát. Lássuk, mire kell figyelni a választásnál! Legelőször is, figyelembe kell venni, mennyi szennyes gyűlik össze egy-egy mosás között, így meg tudjuk határozni az optimális nagyságot. Hiába tetszik a forma, szín vagy épp az anyag, amiből készült, ha a méret nem megfelelő. Gondoljunk csak bele! A túlságosan nagy tároló feleslegesen foglalja a helyet, nincs kihasználva. A túl kicsi tárolóba pedig nem fér el az összes mosnivaló, amivel ugyanott vagyunk, mintha meg sem vettük volna. Ezért nem szabad elhamarkodottan dönteni a nagyság kiválasztásánál. Ha megtaláltuk az ideális paramétereket, ajánlatos áttérni a belső vizsgálatra. Az egyéni igények itt is nagymértékben meghatározzák a megfelelő változat megvásárlását. Ha nincs kedved és türelmed bajlódni a ruhaszortírozással, mindenképp olyan fajtát válassz, ahol a belső részben kis tokok is vannak, így nem kell azzal szenvedni mosás előtt, hogy szétválogasd a fehér és fekete ruhákat, mivel eleve szétválogatva kerülnek az elválasztott részbe. Vagy ha gyakran mosnál erősen szennyezett ruhát, mondjuk gyerekcuccokkal, ebben az esetben is ajánlott a külön mosás. Azonban vannak olyanok is, akiknél nem gyűlik össze annyi szennyes, ami kezelhetetlenné válik, azoknak viszont lényegtelen.

ALAPANYAG, FORMA, DESIGN

Ha a fent említettek alapján körvonalazódik, hogy milyen szennyestartóra van szükséged, jöhet a szín, a forma és az anyag kérdésére. Itt szem előtt kell tartani, hogy hova fogjuk elhelyezni, milyen környezetbe. Abban az esetben, ha a fürdőszoba, mosókonyha változhat; vagy az a helyiség, ahova szánod; ügyelni kell arra, hogy letisztult, natúr darabot válasszunk! A termék alapanyagának kiválasztásakor szem előtt kell tartani, azt hogy sérülésektől mentesen lehessen tárolni a ruhákat. A BAUHAUS-nál különféle anyagok közül válogathatsz: műanyagból, fémből, textilből készült tárolók várnak rád. Találd meg a neked legmegfelelőbbet, és könnyítsd meg vele a mindennapokat. A műanyag rattan szennyestartók kiválóan megmunkált műanyagból készülnek, nem sérthetik meg a ruhákat, ezért nyugodtan bele lehet dobálni. Ahogy a poliészterből készült, hálós szennyestartó sem hagy kárt a ruhákban. Végül, de nem utolsósorban, ne feledkezzünk meg a dizájnról sem!

A műanyag rattan elegáns megjelenésű. A világos árnyalattól egészen a sötétig kapható. A hálós szennyestartó pedig számos színben kapható, úgyhogy biztosan megtalálod a neked legjobban tetsző terméket. Aranyszabály, hogy mindig olyan terméket válasszunk, ami nemcsak praktikus a számunkra, de passzol is a stílusunkhoz, hisz nap mint nap használni és látni fogjuk. Egy számunkra ízléstelen tároló még jobban elveszi a mosás iránti kedvünket és szenvedélyünket. Képzeljük csak el, nem elég, hogy mosni kell, még ott díszeleg a fürdőszobánk sarkában egy csúnya tároló, ami oda sem illik.

Elmúltak azok az idők, amikor az ember elvitte a mosodába egy zsákszatyorban az összes mosni való cuccát, amiben mellesleg el is férni mind. Manapság egyre nagyobb gondot jelent a háztartásokban felgyülemlett piszkos ruha, ami lehangoló látvány. Nincs hova tenni, kellemetlen szagú, sok helyet foglal. Könnyítsük meg az életünket olyan egyszerű és nagyszerű dolgokkal, mint a szennyestartó, amire minden háztartásnak szüksége van, ami elengedhetetlen tartozéka a fürdőszobának vagy a mosókonyhának. A megfelelő típus kiválasztásával elrejthetjük a nagy kupacokban felgyülemlett piszkos, mosásra váró ruháinkat, nem mellesleg helyet, időt, stresszt és energiát spórolunk meg vele. Egy ízléses forma kiválasztásával még a helység kinézetén is javíthatunk.