1. VENUS TELLINA - szennyestartó (bézs, görgős)
  6 990 Ft 
  Részletek
 2. VENUS DRESS - szennyestartó (bézs, görgős, kicsi)
  7 490 Ft 
  Részletek
 3. CURVER NATURA STYLE - rattanhatású szennyestartó (krém, 40L)
  4 190 Ft 
  Részletek
 4. VENUS DRESS - szennyestartó (bézs, görgős, nagy)
  7 980 Ft 
  Részletek
 5. CURVER NATURA STYLE - rattanhatású szennyestartó (krém, 60L)
  5 990 Ft 
  Részletek
 6. VENUS LIMEA - szennyestartó (taupe)
  6 290 Ft 
  Részletek
 7. VENUS LAVANDERIA - szennyestartó (bézs)
  4 990 Ft 
  Részletek
 8. CURVER NATURA STYLE - rattanhatású szennyestartó (sötétbarna, 60L)
  5 990 Ft 
  Részletek
 9. Króm szennyestartó szett (36x58cm+31x54cm)
  15 990 Ft 
  Részletek
 10. VENUS LIMEA - szennyestartó (taupe, görgős)
  7 490 Ft 
  Részletek
 11. CURVER NATURA STYLE - rattanhatású szennyestartó (sötétbarna, 40L)
  4 190 Ft 
  Részletek
 12. VENUS DRESS - szennyestartó táska (bézs)
  2 990 Ft 
  Részletek
 13. VENUS PITAR - szennyestartó (kék, görgős)
  7 490 Ft 
  Részletek
 14. VENUS TELLINA - szennyestartó táska (bézs)
  2 990 Ft 
  Részletek
 15. VENUS PITAR - szennyestartó (kék)
  5 990 Ft 
  Részletek
 16. VENUS LAUNDRY - szennyestartó zsák (fekete)
  4 390 Ft 
  Részletek
 17. VENUS BEACH - szennyestartó ülőkével (35x60cm)
  8 990 Ft 
  Részletek
 18. VENUS PITAR - szennyestartó táska (kék)
  2 990 Ft 
  Részletek
 19. VENUS LAUNDRY - szennyestartó zsák (fehér)
  4 390 Ft 
  Részletek
 20. VENUS TELLINA - szennyestartó (bézs)
  5 690 Ft 
  Részletek
 21. CURVER RIBBON - szennyestartó (49L, fehér)
  4 590 Ft 
  Részletek
 22. VENUS LAVANDERIA - szennyestartó (bézs)
  4 290 Ft 
  Részletek
 23. VENUS SEALIFE - szennyestartó ülőkével (30x60cm)
  8 990 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Szennyestartó szemle

Ha eleged van a szanaszét dobált szennyes ruhákból, vagy a szoba sarkában díszelgő, piszkos ruhakupacokból, ideje beszerezni egy szennyestartót. Roppant egyszerű és praktikus kiegészítője a háztartásnak. Nem törik vagy kopik el, így ha szennyestartó vásárlásra adod a fejed, nagy valószínűséggel hosszú éveken keresztül használni tudod. Megkímél a felesleges stressztől, időt spórol és megkíméli a derekat, hiszen nem kell kényelmetlen pózban hajolgatnod és szortíroznod. Megeshet, hogy az idő nagy részében csak a fürdőszobád sarkát díszíti majd, de nem kell lebecsülni. Egy jól megválasztott szennyestartó megkönnyíti az életünket, bármennyire is feleslegesnek tűnik.

Milyen szennyestartó kell nekem?

Legfontosabb, hogy igazodnia kell a te háztartásodhoz. Törekedj arra, hogy minden piszkos ruhához csak kétszer nyúlj hozzá: ha már nem veszed fel, landoljon a szennyestartóban, utána pedig közvetlenül a mosógépbe vándoroljon. Első lépés! Figyeld meg a mosási szokásaidat, amiket ajánlatos a beszerzés előtt letisztázni. Ehhez kell igazítani a szennyestartó típusát. Lássuk, mire kell figyelni a választásnál! Legelőször is, figyelembe kell venni, mennyi szennyes gyűlik össze egy-egy mosás között, így meg tudjuk határozni az optimális nagyságot. Hiába tetszik a forma, szín vagy épp az anyag, amiből készült, ha a méret nem megfelelő. Gondoljunk csak bele! A túlságosan nagy tároló feleslegesen foglalja a helyet, nincs kihasználva. A túl kicsi tárolóba pedig nem fér el az összes mosnivaló, amivel ugyanott vagyunk, mintha meg sem vettük volna. Ezért nem szabad elhamarkodottan dönteni a nagyság kiválasztásánál. Ha megtaláltuk az ideális paramétereket, ajánlatos áttérni a belső vizsgálatra. Az egyéni igények itt is nagymértékben meghatározzák a megfelelő változat megvásárlását. Ha nincs kedved és türelmed bajlódni a ruhaszortírozással, mindenképp olyan fajtát válassz, ahol a belső részben kis tokok is vannak, így nem kell azzal szenvedni mosás előtt, hogy szétválogasd a fehér és fekete ruhákat, mivel eleve szétválogatva kerülnek az elválasztott részbe. Vagy ha gyakran mosnál erősen szennyezett ruhát, mondjuk gyerekcuccokkal, ebben az esetben is ajánlott a külön mosás. Azonban vannak olyanok is, akiknél nem gyűlik össze annyi szennyes, ami kezelhetetlenné válik, azoknak viszont lényegtelen.

Alapanyag, forma, design

Ha a fent említettek alapján körvonalazódik, hogy milyen szennyestartóra van szükséged, jöhet a szín, a forma és az anyag kérdésére. Itt szem előtt kell tartani, hogy hova fogjuk elhelyezni, milyen környezetbe. Abban az esetben, ha a fürdőszoba, mosókonyha változhat; vagy az a helyiség, ahova szánod; ügyelni kell arra, hogy letisztult, natúr darabot válasszunk! A termék alapanyagának kiválasztásakor szem előtt kell tartani, azt hogy sérülésektől mentesen lehessen tárolni a ruhákat. A BAUHAUS-nál különféle anyagok közül válogathatsz: műanyagból, fémből, textilből készült tárolók várnak rád. Találd meg a neked legmegfelelőbbet, és könnyítsd meg vele a mindennapokat. A műanyag rattan szennyestartók kiválóan megmunkált műanyagból készülnek, nem sérthetik meg a ruhákat, ezért nyugodtan bele lehet dobálni. Ahogy a poliészterből készült, hálós szennyestartó sem hagy kárt a ruhákban. Végül, de nem utolsósorban, ne feledkezzünk meg a dizájnról sem!

A műanyag rattan elegáns megjelenésű. A világos árnyalattól egészen a sötétig kapható. A hálós szennyestartó pedig számos színben kapható, úgyhogy biztosan megtalálod a neked legjobban tetsző terméket. Aranyszabály, hogy mindig olyan terméket válasszunk, ami nemcsak praktikus a számunkra, de passzol is a stílusunkhoz, hisz nap mint nap használni és látni fogjuk. Egy számunkra ízléstelen tároló még jobban elveszi a mosás iránti kedvünket és szenvedélyünket. Képzeljük csak el, nem elég, hogy mosni kell, még ott díszeleg a fürdőszobánk sarkában egy csúnya tároló, ami oda sem illik.

Elmúltak azok az idők, amikor az ember elvitte a mosodába egy zsákszatyorban az összes mosni való cuccát, amiben mellesleg el is férni mind. Manapság egyre nagyobb gondot jelent a háztartásokban felgyülemlett piszkos ruha, ami lehangoló látvány. Nincs hova tenni, kellemetlen szagú, sok helyet foglal. Könnyítsük meg az életünket olyan egyszerű és nagyszerű dolgokkal, mint a szennyestartó, amire minden háztartásnak szüksége van, ami elengedhetetlen tartozéka a fürdőszobának vagy a mosókonyhának. A megfelelő típus kiválasztásával elrejthetjük a nagy kupacokban felgyülemlett piszkos, mosásra váró ruháinkat, nem mellesleg helyet, időt, stresszt és energiát spórolunk meg vele. Egy ízléses forma kiválasztásával még a helység kinézetén is javíthatunk.

Card logos