1. Dekorpalack (14cm, 3féle)
  690 Ft 
  Részletek
 2. Váza (18cm, 2féle)
  2 490 Ft 
  Részletek
 3. Dekorpalack (26cm, 2féle)
  2 690 Ft 
  Részletek
 4. Váza (20cm, etno)
  5 490 Ft 
  Részletek
 5. Váza (20cm, kaktuszmintás)
  3 250 Ft 
  Részletek
 6. MICA DECORATIONS GABRIEL - dekorpalack (25cm)
  9 990 Ft 
  Részletek
 7. Dekorpalack (28cm, 2féle)
  1 890 Ft 
  Részletek
 8. Váza (27,5cm, etno, 3féle)
  5 790 Ft 
  Részletek
 9. Váza (15,5cm, etno, 3féle)
  3 390 Ft 
  Részletek
 10. MICA DECORATIONS GABRIEL - váza (35cm, bronz)
  8 490 Ft 
  Részletek
 11. Dekorpalack (13cm, home)
  1 190 Ft 
  Részletek
 12. Váza (26cm, szürkés réz)
  4 990 Ft 
  Részletek
 13. Váza (22cm, 2féle)
  2 690 Ft 
  Részletek
 14. Dekorpalack (16cm, sea)
  1 590 Ft 
  Részletek
 15. Dekorpalack (16cm, 3féle)
  1 890 Ft 
  Részletek
 16. HOUSE OF SEASONS - dekorpalack (25cm)
  1 990 Ft 
  Részletek
 17. Dekorpalack (31cm, 2féle)
  3 390 Ft 
  Részletek
 18. Dekorpalack (13cm, 2féle)
  1 490 Ft 
  Részletek
 19. MICA DECORATIONS GUAN - dekorpalack (40cm)
  8 490 Ft 
  Részletek
 20. Váza (17cm, etno, 3féle)
  1 990 Ft 
  Részletek
 21. Dekorpalack (14cm, 2féle)
  850 Ft 
  Részletek
 22. Dekorpalack (16cm, 2féle)
  1 990 Ft 
  Részletek
 23. Dekorpalack (32cm, 4féle)
  1 990 Ft 
  Részletek
 24. Váza (15,5cm, levélminta)
  3 290 Ft 
  Részletek
 25. Váza (16,5cm, levélminta)
  3 990 Ft 
  Részletek
 26. Váza (18cm, levélminta, 2féle)
  2 790 Ft 
  Részletek
 27. Váza (22cm, oxidált, 2féle)
  2 990 Ft 
  Részletek
 28. Váza (28cm, oxidált, 2féle)
  4 190 Ft 
  Részletek
 29. Váza (33cm, levélminta)
  6 990 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Unalmas és szürke az otthonod?

Minden olyan berendezési tárgy, lakberendezési kiegészítő, belsőépítészeti megoldás, amely csinosítja, otthonosabbá teszi otthonunkat, lakásdekorációnak tekinthetjük. A lakás bútorainak és legfontosabb kiegészítőinek kiválasztása után jöhet a sokak számára legizgalmasabb és legörömtelibb tevékenység: a dekorálás. Sok esetben nem ezek a tárgyak állnak a bevásárló listánk élén, azonban a képek, a vázák, a gyertyák és a dekoratív kiegészítők otthonosabbá és meghittebbé varázsolják otthonunkat. Ezeken felül kifejezik sajátos stílusunkat, hangulatunkat, ezért nem árt átgondolni milyen dekorációs tárgyat választunk. Még a legszebb javítás sem ad különleges hangulatot és otthoni bájt, ha nem használunk apró technikákat a belsőépítészetben. Meguntad, hogy az ebédlő- és dohányzóasztalt mindig csak terítővel díszíted? Egyszerű és praktikus megoldás a váza és a palack dekoráció, hisz nemcsak az asztalt díszíti, de frissen vágott virágokat is tehetünk bele, ezzel fokozva a lakás csinosítását.

Az ördög a részletekben rejlik!

Ha úgy gondolod, egyhangú az otthonod, dobd fel vázával és dekorpalackkal. A BAUHAUS-nál nagy választékban kínál dekorációs kiegészítőket. Otthonunk minden területére tudunk találni egyedi, modern és exkluzív megoldásokat, legyen az a nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba vagy éppen a gyerekszoba. Bármelyik vázát és palackot választod, igazán egyedi és exkluzív formát és felületet vihetsz be a mindennapjaidba, melyek kiváló lakásdekorációs megoldások. Találd meg az egyedi és dekoratív vázák és dekorpalackok közül a neked legmegfelelőbbet, és varázsolj egyedi hangulatot otthonodba!

Hogyan válasszunk megfelelő dekorációt?

Mindenekelőtt határozzuk meg, milyen nagyságú és formájú vázára és palackra van szükségünk. Válasszuk ki a legideálisabb nagyságot és alakot, hogy jól illeszkedjen a díszítésre szánt felületen, legyen az asztal, polc, ablak vagy épp egy szekrény. Ne essünk abba a hibába, hogy a szoba stílusától nagyban eltérő vázát választunk, ezzel csak rontjuk a helység esztétikáját! Mikor körvonalazódott a forma és méret, rátérhetünk a váza anyagára. A kerámia az egyik leggyakoribb világszerte. Az ilyen vázák bármilyen formájúak lehetnek, majd festékkel festhetők és tetszőleges stílusban díszíthetők. Másik kedvelt anyag: az üveg. Nagyon stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a vázáknak, amik elég masszívak, és stabilan állnak. A gyártásához használt üveg lehet ragyogó vagy matt, teljesen átlátszó vagy színes, monoton vagy kifejezett mintázattal. A műanyag vázák könnyű és erős anyagúak, egyszerű a technológiai feldolgozásuk. Ezért lehetséges egy bármilyen formájú és dekoratív műanyag váza építése. Azonban nagyon könnyűek, így ha otthon vannak kisgyerekek vagy szeretett háziállatok, készülj fel arra a tényre, hogy a váza folyamatosan csökken. A fonott vagy rattananyagú vázák kivételesen hangulatosak. Ezek könnyű termékek, nem szakadnak meg, ha leesik, bár erős fizikai hatások miatt súlyosan deformálódhatnak. Egy Provence-i stílusban díszített nappaliban kiválóan néznek ki és harmonizálnak a szárított virágokkal. A porcelánvázák törékenyek és rendkívül kifinomult dekorelemnek számítanak, nem hagynak semmit közömbösnek. Ez a termék jól néz ki a kandalló közelében vagy a falak mentén. A dekoráció színeire is lényeges odafigyelnünk. Alapjában véve mindent mindennel lehet kombinálni, csak meg kell találni, az adott árnyalatokat. Egy másik fontos tényező a dekorációs kellék kiválasztásánál a szoba jellemzője, ahova a vázát kívánjuk elhelyezni. Tehát a hálószobában jobb, ha finom pasztellszínű vázát helyezünk el, ami segít az ellazulásban és a pihenésben. A nappaliban érdemes a stílusokkal, formákkal és hangokkal kísérletezni – a szoba általános fogalmától függően, vagy hangsúlyozhatjuk a nyugalmat és a család kellemes hangulatát, engedjük el fantáziánkat és lepjük meg magunkat is egy új ötlettel! A folyosóra szánt váza kiválasztása meglehetősen nehézkes szokott lenni, mivel a vendégek számára a legelső benyomást kelti, szóval, a szokatlan termékek a háztulajdonosok eredetiségéről szólnak, a szigorú formák hangsúlyozzák azok visszafogását és tömörségét. A BAUHAUS-ban kerámia-, porcelán-, dolomit- és üveganyagból készült vázák és dekorpalackok közül válogathatunk, kedvünk és stílusunk szerint, amik kiváló minőségűek. Egy jól megválasztott váza vagy dekorpalack nemcsak szépen mutat a szobában, de praktikus választás is. Bármelyik mellett is döntünk, vegyük figyelembe az igényeinket és a stílusunkat, ezzel biztosra mehetünk, és olyan dekorációs termékekkel gazdagodunk, amelyek színesebbé teszi az otthonunkat és a szürke hétköznapokat.

Card logos