Power X-Change az akkumulátorok új generációja!

Power X-Change – Használja ugyanazt az akkumulátort Einhell és Gardol készülékekhez.

A Power X-Change az Einhell új akkumulátor rendszere, melyeket Gardol gépeihez is használhat. Az akkumulátorokat úgy tervezték, hogy több szerszámhoz is felhasználhassa őket, és így kímélhesse a pénztárcáját. De mit is jelent ez pontosan? Azt, hogy az öt különböző kapacitású 18 V Einhell vagy 20 V Gardol akkumulátort több mint 40 szerszámhoz használhatja. A Power X-Change különlegessége nem csak abban rejlik, hogy az akkumulátorok a modern technológiának köszönhetően rendkívül nagy teljesítményűek, hanem abban is, hogy az egyes készülékeket akkumulátor és töltőkészülék nélkül is megvásárolhatja - így nem lesz szüksége új akkumulátorra és töltőre minden egyes szerszámhoz vagy kerti géphez. Ha pedig már van egy akkumulátora - mindegy, hogy a termékkel együtt vagy külön vásárolta meg - máris megspórolta egy újabb akkumulátor és töltőkészülék árát. Vegye meg az összes többi készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül: ezzel nem csak pénzt spórol, hanem a környezetet is óvja.

 

+ ALACSONY KÖLTSÉGEK+ EGYETLEN AKKUMULÁTOR MINDEN KÉSZÜLÉKHEZ+ HOSSZABB AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAM
"Elég 1x megvásárolnia, hogy aztán folyamatosan spórolhasson.” Ha már van egy Power X-Change készüléke, akkor nem kell az akkumulátorra és a töltőkészülékre költenie.Használja UGYANAZT AZ EGY akkumulátort* valamennyi Power X-Change készülékhez a műhelyben és a kertben.A kiforrott technológiának és a rendszeres használatnak köszönhetően jelentősen meghosszabbodik az akkumulátorok élettartama.
+ TÖBB HELY A MŰHELYBEN ÉS A PINCÉBEN+ NAGYOBB KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG+ JÓTÉKONY HATÁS A KÖRNYEZETRE
1 akkumulátor* + 1 töltő minden készülékhez és munkához. Helytakarékos tárolás, rendezett műhely és munkaterület.Mivel nincs szüksége kábelekre, ezért nem kell aggódnia, hogy megbotlik a vezetékben, vagy véletlenül elvágja azt.Kevesebb akkumulátor és töltőkészülék = kevesebb nyersanyag és energia.
Card logos