Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Termékcsaládok

Megtekintés Rács Lista

1-9/244 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/244 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

TERMÉKCSALÁDOK – A MINŐSÉGI SZERSZÁMGÉPEKRŐL

Az ár-érték arány nem minden esetben beszédes. Főleg akkor nem, ha a minőségi eszközök egy része beszerezhető akkumulátorral felszerelve, míg lehetséges, hogy a RYOBI ONE, a Bosch vagy a POWERWORK a további termékeit áramforrás nélkül árulja.

Érdemes-e folyamatosan a már megismert termékcsaládnál maradnunk? Hogyan válasszunk minőségi szerszámgépet?

MÁRKAHŰSÉG – DE TÉNYLEG JÓ EZ?

Mindenkinek van kedvenc teája vagy kávéja, esetleg pontosan tudja, melyik jégkrémet kell kiemelni a boltok fagyasztójából; hiszen meg van győződve róla, az a legjobb. Vagyis az adott termék gyártói a többiek felett járnak minőségben, kivitelezésben, kínálatgazdagságban. A márkahűség a piac jolly jokere.

Nem kivételek e hatás alól a szerszámgépeket gyártók és forgalmazók sem. Ráadásul, egy műszaki eszköz szempontjából még kiélezettebb a helyzet: az, hogy épp a Bosch vagy a RYOBI ONE fúrókalapácsát vásároljuk meg, hosszú távon sok mindent eldönt. Ugyanis ezek a darabok általában egy nagy szerszámgéprendszer, egy termékcsalád részei. Ha a vásárlás sikeres, elégedetten használjuk a szerszámot, ráadásul még könnyű is vele dolgozni, nagy valószínűséggel a műhelyünk következő darabját is a már a bevált termékcsaládból rendeljük. A néhány ezer forintos költségtételektől kezdve, például, egy akkus fűnyíró- és szegélynyíró szett százezer forintos értékéig, tehát, egyáltalán nem mindegy a minőségi szerszámgép gyártóknak, ki hova teszi a voksát.

A legkényelmesebb és a legszabadabb felhasználást az akkumulátoros eszközök teszik lehetővé. Gondoljunk egy vezeték nélküli POWERWORKS akkus fűnyíróra, vagy Bosch akkus ütvefúró-csavarozóra, amellyel kötetlenül mozoghatunk, és még a legeldugottabb helyekre is beér. A minőségi gépek piacán az akkusok kezdik átvenni a vezető szerepet, ráadásul egy olyan lépéssel, amely még inkább márkahűvé tesz mindannyiunkat, például: a RYOBI ONE rendszerében szereplő gépek akkumulátora szabadon áthelyezhető egy akkus láncfűrészből egy akkus fűnyíróba. Ezáltal rengeteg pénzt is megtakaríthatunk, hiszen egy új eszköznél nem lesz szükségünk újabb akkumulátorra és töltőre.

Azonban ez nemcsak a vásárlók kihalászását jelentené. Habár a cégek igyekeznek márkahívővé alakítani bennünket, cserébe a gyárakból kikerülő eszközök valóban professzionálisak, jól kezelhetőek, és tartósak maradnak!

NÉPSZERŰ AKKUMULÁTOROS MEGOLDÁSOK MINDENRE

A szerszámgépek közötti akkucsere valóban felpörgetheti a géppiacot, sokkal jobban kihegyeződhet egy termékcsaládra, a lojalitásunk is megnőhet az adott cég vagy technológia felé. Míg korábban az igazi slágert, például, az jelentette, ha az ütvefúróhoz egy negyvenegy részes tartozékkészletet szerezhettünk be, most a „kevesebb több” irány kezd érvényesülni. Nem a járulékos eszközökkel, hanem a szerszámok egymáshoz közelítésével próbálják elérni. A cserélhető akkumulátor ezt tökéletesen megvalósítja, hiszen egy akkus láncfűrész mindenképpen megkönnyíti a felhasználó feladatát, az akkus sarokcsiszolóról nem is beszélve.

Mi tagadás, egy akkus kerti fűrészre bármelyik hobbikertész lecsapna; és ő maga dönthetné el, akkusan vagy anélkül kívánja megvenni. Árban is jóval kedvezőbb, például, egy Gardol kerti fűrészt választani akku nélkül. Ha már rendelkezik egy X-Change akkuval működő szerszámmal, elég csak áthelyezni a töltőt a kerti fűrészbe.

Akkumulátorral és anélkül is elérhetők a minőségi szerszámgépek. A fúrócsavarozótól kezdve a gyepszellőztetőig, a porszívótól egészen a polírozóig!