Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Bosch Professional

Megtekintés Rács Lista

1-9/79 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/79 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

BOSCH PROFESSIONAL

A Bosch Professional kéziszerszámai, kiegészítői és mérőműszerei arra születtek, hogy professzionális szintre emeljék a kivitelezést. Ezeket az eszközöket már a hobbibarkácsolók, hobbikertészek is mesteri fokon használhatják, a megvalósítás pedig szép, precíz és szakmailag is helytálló lesz. A kéziszerszámok magas minőséget képviselnek, tartósan és hosszú ideig használhatjuk ezeket az eszközöket.

A Bosch Professional nívós termékei között megtaláljuk a vonallézert, de ugyanúgy az ütvefúrót, a körfűrészt, a gyémánt vágókorongot vagy az akkus porszívót. Ismerjük meg a színes kínálatot, nézzük meg közelebbről, miért ennyire népszerű a Bosch, mi a siker titka, és legfőképpen azt: miben könnyítheti meg a mi hétköznapjainkat!

A BOSCH PROFESSIONAL KÉZISZERSZÁMOK

A Bosch Professional kéziszerszámok a legprofibb segítséget nyújtják. Ha a végeredménnyel is elégedettek szeretnénk lenni, érdemes a kínálatból beszerezni mindazt, amire szükségünk lehet. Egy ezerszázötven wattal funkcionáló fúrókalapács a vésés, fúrás nagymestere, kiváló rezgéscsillapítókkal, változtatható ütésszámmal. Egy Bosch körfűrész magas motorteljesítménnyel, kiváló vágási mélységgel és turbólefúvásos technikával gondoskodik a precíz munkáról. A vízmérték digitális kivitelezése már fokban, milliméterben és százalékban is képes az értékek kifejezésére, és nyilak, valamint hangjelzések segíti a vízmérték beállításait. Professzionális eszköz a lézeres távolságmérő is, amellyel akár 30 méteren belül is pontos adatokat tudunk mérni! Mindehhez egyetlen gomb társul, viszont az eszköz összeadásra is képes. A kétezer-húsz wattos sarokcsiszoló sebessége szabályozható, így a saját igényeinkhez szabhatjuk. Remek védelmet nyújt és hallatlanul kényelmes! A belsőjét pedig egy Champion motor irányítja.

A Bosch Professional remekül kezeli a köztes termékeket is: piacra küldte a Powerbox zenelejátszóját, amely ellenáll az ütéseknek, a pornak, a víznek... Építkezésekre különösen alkalmas, ez lehet a jó hangulat felelőse! Már akkumulátorral és csatlakozóval is tölthetjük az eszközt.

ELEKTROMOS VAGY AKKUS ÜTVEFÚRÓT?

Vajon mi dönti el, hogy elektromos vagy akkus ütvefúrót szerezzünk-e be a műhelyünkbe? Természetesen, ha ez lesz az első Bosch Professional akkumulátor-családtagunk, olyan fúrót kell választanunk, amely tartalmazza az áramforrást is. Ez, gyakorlatilag, az összeg dupláját jelentheti, ellenben: bármilyen egyéb Bosch professzionális akkumulátoros eszközhöz felhasználhatjuk később. Így nem kell újra pénzt adnunk érte, legközelebb már szabad az út a pénztárcabarát opció felé.

Az akkus ütvefúró verhetetlen előnye, hogy nem akadályoz bennünket a mozgásban, legfőképpen nem egy elektromos vezeték. A csavarozás, fúrás mellett kalapács funkciót is beépítettek ebbe az ütvefúróba, amelyet a legeldugottabb helyen is könnyedén használhatunk. Nemcsak az akkuja új, de speciális sebességváltóval is rendelkezik. Az ergonomikus fogónak köszönhetően határozottan tarthatjuk kézben a Bosch Professional fűrészeket. A gép teljesítménye mellett fontos a komfortérzete is, például a beépített lámpa bevilágítja teljesen a munkafelületünket.

A klasszikus, elektromos ütvefúrók továbbra is manuálisan szabályozhatók, könnyen válthatunk a fúrás és az ütvefúrás között, és a menet jobb-bal oldal iránti pörgését is mi határozhatjuk meg. Amiben talán lekörözi az akkus változatot, az bizony a 41 darabos tartozékkészlet, amellyel igazán profivá válhatunk! Nézzünk szét a profi Bosch Professional termékei között a BAUHAUS szakáruházak és webshop bőséges kínálatában!