Egyéb csiszológép

Megtekintés Rács Lista

6 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

6 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

EGYÉB CSISZOLÓGÉPEK A BAUHAUS KÍNÁLATÁBAN

A BAUHAUS kínálatában különböző csiszológépek közül válogathatunk. Ezek mindegyike nagyszerű szolgálatot tesz a csiszolási munkák során, ugyanakkor fontos tudni, hogy minden csiszológép rendelkezik előnyös és hátrányos tulajdonságokkal; a rezgőcsiszolók nagy felületek csiszolása során nyújtanak kiváló teljesítményt, a deltacsiszolók erőssége a sarkok és élek csiszolása során mutatkozik meg, a vibrációs csiszolók a görbe felületek csiszolása során nélkülözhetetlenek, a szalagcsiszolók pedig az anyageltávolítási sebességüknek köszönhetően pótolhatatlanok. Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül az egyéb csiszológépek mellett sem. A multicsiszoló mindenképpen figyelmet igényel!

MIT KELL TUDNI A MULTICSISZOLÓRÓL?

A multicsiszolók igen széles felhasználási lehetőségekkel rendelkeznek, számos tekintetben kiváló eredményt képesek biztosítani, ezért sok szakember számára nélkülözhetetlen eszközt jelentenek. A multicsiszolók nagyszerűen alkalmasak a faablakok és ajtók felületeinek a csiszolására. A segítségükkel előkészíthetjük a fafelületeket, akár festeni vagy lakkozni szeretnénk őket. A multicsiszolókkal egyszerűen polírozhatunk is, csupán a megfelelő feltét használatáról kell gondoskodnunk. Megfelelő csiszolólap alkalmazása esetén hatékony eszköz lehet a rozsdás felületek letisztítása során is. Sőt, akár műanyagok tisztítására és csiszolására is használhatjuk őket.

A multicsiszolók sokféle feladat elvégzésére alkalmasak, illetve különböző típusú csiszológépeket képesek helyettesíteni. Ennek legfőbb feltétele, hogy megfelelő minőségű, neves gyártótól származó multicsiszolót válasszunk! Mindenképpen kerüljük el a márkajelzés nélküli, gyanúsan olcsó gépeket. Ezek esetében biztosak lehetünk a szervizháttér hiányában, de gyártói garanciára sem számíthatunk. A BAUHAUS kínálatában kizárólag neves gyártóktól származó, megbízható szerszámgépeket találhatunk.

A modern multicsiszolók rendszerint rendelkeznek valamilyen szívómotorral, aminek köszönhetően tisztább környezetben dolgozhatunk. A csiszolás során jelentős mennyiségű por keletkezik, amit valamilyen módon el kell szívni. A gyártók komoly erőforrásokat szánnak arra, hogy az általuk alkalmazott porelszívó megoldások minél hatékonyabbak legyenek. Ha multicsiszolót szeretnénk vásárolni, fordítsunk figyelmet arra is, hogy a készülék kiváló ergonómiai tulajdonságokkal rendelkezzen, a fogantyúi lehetőleg gumírozottak legyenek. Ha ilyen gépet választunk, a kezünk és a csuklónk kevésbé fárad el, így kényelmesebben dolgozhatunk akár hosszabb időn keresztül is. Felvetődik, mennyit fizessünk a multicsiszolóért... Alapos körültekintéssel akár egy olcsó multicsiszoló is jó választást jelenthet, ha a neves gyártók megbízható készülékei közül választunk.

TOVÁBBI SPECIÁLIS CSISZOLÓGÉPEK

A BAUHAUS kínálatában feltűnnek különleges csiszológépek is, amelyek egy-egy speciális feladat elvégzése során nyújtanak remek segítséget. Érdemes megismerni a csiszolótekercseket, amelyekkel az egyenetlen és strukturált felületeken érhetünk el kiváló eredményt, ahol más csiszológépek egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen használhatók. De érdemes megismerni a gipszkartoncsiszolókat is, amelyek univerzális és praktikus segítséget jelentenek a belsőépítészetben és felújítási munkák során minden igényes barkácsoló számára. Ismerjük meg a különböző speciális csiszológépeket, és válasszuk a munkánknak leginkább megfelelőket!