Kiegészítők

Megtekintés Rács Lista

1-9/20 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/20 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

KIEGÉSZÍTŐK FŰTÉSI RENDSZEREKHEZ

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában számos olyan kiegészítőt találunk, amelyek a fűtési rendszereket még hatékonyabbá teszik, vagy épp a használatukat könnyítik meg. Érdemes megismerni ezek közül néhányat.

Gázkonvektorok használata esetén szükségünk lehet úgynevezett parapetre. De vajon mi is ez az érdekes nevű szerkezet? Kezdjük az elején! Többféle konvektorral találkozhatunk; habár Magyarországon a legtöbben a gázkonvektorokra asszociálnak a konvektor szó hallatán, érdemes tudni, hogy léteznek elektromos készülékek is. Utóbbiak, természetesen, villamos energia használatával állítják elő a hőenergiát; kisebb kivitelben készülnek, illetve léteznek falra szerelhető változatok is, de ezekre elsősorban kiegészítő fűtőalkalmatosságként tekintünk. Visszatérve a gázkonvektorokra, ezek a szerkezetek jóval elterjedtebbek, ráadásul az egész lakás fűtését képesek ellátni. Ma már inkább a modernebb formatervezésű lemezből készült gázkonvektorokkal találkozunk. Mindezek mellett megkülönböztetünk úgynevezett parapetes, illetve kéményes változatokat. Ezzel el is érkeztünk a parapethez, ami a gázkonvektor kivezetésének falra szerelhető része; a konvektor, értelemszerűen, ezen keresztül vezeti ki az égéstermékeket, illetve ezen keresztül jut az égéshez szükséges oxigénhez. Mivel a parapet sokszor a fal jól látható pontján kap helyet, így érdemes igényes külsővel rendelkező változatot vásárolni. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában ilyen tartozékokat találunk.

A BAUHAUS kínálatában elektromos fűtések tartozékait is megtalálhatjuk. Egy elektromos konvektor remek szolgálatot tehet az olyan helyiségekben, ahol időszakos fűtésre van szükség. Az ilyen készülékek akár fűtési szezontól függetlenül is használhatók; ha egy kora őszi estén szokatlanul hűvös van, az elektromos konvektor segítségével könnyedén kellemes hőérzetet biztosíthatunk a családunk és önmagunk számára. A használatuk egyszerű és tiszta – nem kell előkészíteni a fűtőkészüléket, nincs károsanyag-kibocsátás, nincs hamu… A BAUHAUS szakáruházak és webshop termékei között elektromos konvektorra szerelhető lábakat és görgőket is találunk, így a készülékek mozgatása még egyszerűbb és kényelmesebb lesz.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a vegyes tüzelésű kályhák, kazánok és kandallók tartozékai mellett sem. Mindenekelőtt érdemes tudni, hogy a vegyes tüzelésű fűtésnek milyen előnyei vannak más fűtésrendszerekkel szemben. Az ilyen kályhák és kazánok kifejezetten egyszerűen üzemeltethetők, nincs szükségünk különösebb jártasságra. Nem kell tartani a fűtőrendszerek meghibásodásától; egy-egy ilyen kályha hosszú éveken keresztül megbízhatóan működik. Vegyes tüzelésű kazánt többféle szilárd tüzelőanyaggal fűthetünk. Emellett érdemes tudni azt is, hogy a vegyes tüzelésű rendszerek a fosszilis energiahordozókkal szemben a megújuló energiaforrások használatát helyezik előtérbe. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában különböző tűzifatároló kosarakat, kandallótisztító eszközöket és egyéb kiegészítőket találunk.

Ismerjük meg a BAUHAUS szakáruházak és webshop termékkínálatát, és válasszuk a számunkra szükséges kiegészítőket!