ARISTON VELIS EVO WIFI 100EU - elektromos forróvíztároló

Cikkszám
66537139
  • Fűtési teljesítmény: 1500 W
  • Energiahatékonyság: B
  • Űrtartalom: 80 l
  • Kilépő víz legmagasabb hőmérséklete: 80 °C
  • Fűtési idő (perc/°C): 170/45
  • Smart Wi-Fi kapcsolattal és érintőképernyővel
A termék nem kapható.

Termékleírás

A Velis Evo Wi-Fi olyan testreszabott bojler, amely optimálisan egyesíti az esztétikumot, az energiatakarékosságot és a teljesítményt.

A Wi-Fi-s Velis Evo beállításai bármikor és bárhol változtathatók, csupán a Velis Ariston Net applikációt kell letölteni ahhoz, hogy mindig forró zuhany várja a felhasználóját, a megfelelő hőmérséklettel, a kellő időben.

Történjék bármi a nap során, a Velis Evo ellenőrzi az energiafogyasztást, alkalmazkodik hozzá az ECO/EVO funkciók révén, megjegyzi a felhasználó szokásait, ezáltal energiát és pénzt takarítva meg.

A Velis EVO Plus élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmakat. SMART duplatartályos felépítése forró zuhanyt tesz lehetővé 50 percen belül.

Intelligens és automatikus programokat kínál a melegvíz-előállításhoz, két különböző felmelegítési idő is beállítható. A berendezés így kapcsol be és ki, ezáltal energia takarítható meg. A P1, P2 vagy P1&P2 intelligens időzítők (zuhanyozási idők) a napi szokásoknak megfelelően alkalmazhatók, ezáltal rugalmasan, a kényelemhez maximálisan igazodva biztosított a melegvíz-elérés, pontosan a beállított időpontokban.

Újszerű belső szerkezete lehetővé teszi a meleg és hideg víz jobb keverését, amellyel optimális teljesítmény érhető el. A két, termikusan egymástól független tartállyal rendelkező belső szerkezet biztosítja a tartályok egymástól független, egyenkénti vezérlését, maximum 1500 W áramfelvétel mellett. A kéttartályos belső szerkezet a következőket jelenti: fűtési ciklusok rugalmassága, várakozási idő csökkenése, lapos, kompakt méret.

A készülék épségéről az ABS-biztonsági rendszer gondoskodik, amely túlmelegedés, fagyás és legionella elleni védelmet biztosít, továbbá garantálja, hogy a termék hosszú évekig forró vízzel lássa el a háztartást.

Vízszintesen és függőlegesen is telepíthető.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066537139000 5414849611856 6927828018533
színe
ezüst
felfűtési idő (perc/°C)
170/45
vízhőfok (°C)
80
szigetelés anyaga
poliuretán
kötelező jótállás (év)
2
csatlakozó mérete (")
1/2
tárolókapacitás (L)
100
fűtési teljesítmény (W)
1500
felszerelés
falra szerelt
rendszer típusa
zárt
burkolat anyaga
titánium
elhelyezés bojler
felső
energiahatékonyság
B
hálózati feszültség (V)
230 V / ~50Hz
szélesség (cm)
50,66
magasság (cm)
125,1
súly (kg)
30
mélység (cm)
27
IP-kód
IPX4
Termék típusa
forróvíztároló - elektromos
Márka
ARISTON
Termékjellemző
tárolókapacitás - 100L
Termékcsalád
VELIS EVO WIFI

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező