Kéziszerszám

Megtekintés Rács Lista

1-9/850 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/850 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

KÉZISZERSZÁMOK A HATÉKONY MUNKAVÉGZÉSÉRT

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából, kéziszerszám kategóriában, csillag-, villás- és dugókulcsokat, szerszámkészleteket, késeket és vágóeszközöket, szintező és mérőeszközöket, építőipari szerszámokat, satukat és szorítókat, csempéző szerszámokat, vésőket, csavarhúzókat, reszelőket, ráspolyokat és egyéb építőipari szerszámokat tudunk beszerezni.

Vásárolhatunk kiváló csillagkulcsokat, villáskulcsokat és dugókulcsokat, amelyek közül mindegyik a kéziszerszám-készletünk egy-egy nélkülözhetetlen darabja lehet. Ezek mindegyikét finom kidolgozás, megbízható minőség, speciális huzalból készült, ratchet fogaskerék, valamint finom fogazás jellemzi.

A racsnis csillagkulcs a nehezen elérhető helyekre is odafér, a racsnis funkció igazából a kulcs mozgását hivatott megakadályozni. Igényesen, alaposan megtervezett és kivitelezett kéziszerszám, amelyek ráadásul hosszú élettartamúak is.

A kulcskészletek különböző méretű és kialakítású kulcsokat tartalmaznak. Ezek megvásárlása előtt alaposan tájékozódnunk kell, mire is lenne szükségünk. Ne vásároljunk olyan kulcskészletet, amely tartalmának egy jelentős részére soha nem lesz szükségünk! Vannak nagyon sok elemet tartalmazó, praktikus készletek, amelyek akár 160 darabból is állnak. A műanyagból készült táska szinte minden fontos elemet tartalmaz, ami könnyen szállítható, így a munkahelyünkön, útközben, de akár otthon is kiválóan használható. A műanyag kofferben elhelyezett szerszámok között egyszerűen és könnyen el lehet igazodni.

Ezek között a termékek között találjuk a padlólapok és csempék vágásához és méretre szabásához szükséges csempevágót is. A vágófelület minőségi kialakításának köszönhetően tartós, megbízható termékről van szó. A rajta elhelyezett skálának köszönhetően viszonylag egyszerűen megtörténhet a csempék és padlóburkolók méretre vágása.

Nagyszerű és hasznos termék a kéziszerszámok között a gipszkarton emelő rúd is. Kiváló segédeszköz lehet a gipszkartonok felhelyezésekor. Csaknem 3 méterig állítható a magasság, azonban a rajta elhelyezett rúd csavarható, így pontosan beállítható a magasság. Markolata biztonságos és csúszásmentes. E szerszám akár 40 kilogrammos terhelést is kibír. Használható a gipszkartonok vízszintes és függőleges irányú elhelyezéskor egyaránt.

A kőműveskanalakat is a kézi szerszámok közé sorolhatjuk. Mai kőműveskanalak mindegyike rozsdamentes acélból készül, megfelelő kialakításának köszönhetően alkalmazkodik a kéz vonalához, kényelmesen használhatók. Az ergonomikusan kialakított fogantyú általában műanyagból készül.

Ejtsünk néhány szót a fogókról is! A kéziszerszámok között megtaláljuk a különböző típusú fogók széles választékát. A fogók között három különböző alaptípust kell megemlíteni, amire biztosan szükség lesz a ház körüli apró munkák során. Egyik a csípőfogó, másik a harapófogó, harmadik pedig az univerzális fogó. Érdemes mindegyiket beszerezni, mivel egyik sem helyettesíthető a másikkal.

A vízmértéket a XVII. században találták fel, alkották meg. Azóta széles körben elterjedt, de alapjaiban nem sokat változott feltalálása óta. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában szereplő vízmértékek egy függőleges és egy vízszintes mutatóval rendelkeznek, amellyekkel pontos munkavégzés, precíz mérés érhető el. Mind építőipari, mind otthoni mérések során kiválóan alkalmazható.

A fémiparban használatos satut munkadarabok rögzítésére alkalmazzák. Két egymással szemben elhelyezkedő szorítópofa a satu egyik legfontosabb része, ugyanis ezek segítségével tudjuk összefogni a rögzíteni kívánt dolgot. Van asztalos satu is, ami egy asztal részeként is állhat a műhelyben, a hagyományos satukat külön rögzítik a munkapadhoz. Bármikor előfordulhat velünk, hogy vágni, fűrészelni, hajlítani vagy reszelni, esetleg menetet metszeni szeretnénk. Ilyenkor rögzítjük a munkadarabot, vagy adott esetben a szerszámot. Erre nagyszerűen alkalmas a satu.

Amikor mérőszalagra gondolunk, hirtelen azt hihetjük, nincs is különbség mérőszalag és mérőszalag között. Kicsit továbbgondolva a dolgot, rá kell jöjjünk, igen van, méghozzá nem is kevés. Ha a mérőszalagok pontosságáról ejtünk szót, akkor a kiváló minőségű acélszalag megmunkálása jelenti a garanciát. A jó minőségű mérőszalagokat többszörös bevonattal látják el, optimális rozsdavédelem és megtörés elleni védelem jellemzi őket.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában csőgörény is kapható, ami a dugulások elhárítására használható szerkezet, és ez is azon szerszámok egyike, amelynek használatához nem kell felkészültség, szaktudás, csupán némi kézügyesség és odafigyelés, és eredményesen el tudunk vele hárítani bármiféle dugulást. Egy spirál segítségével történik a dugulás elhárítása, ami, megfelelő kialakításának köszönhetően, levezethető a lefolyócső mélyebb részeire, ahol a dugulás keletkezett. A csőgörénynek van egy villára emlékeztető része, ennek segítségével a csövek oldaláról a legmakacsabb szennyeződéseket is el tudja távolítani.

Építéshez használható vödröket, habarcs keverésére alkalmas, kis teknőket is itt tudunk beszerezni. Az építővödör elsődlegesen azért hasznos, mert könnyebbé válik a felújítási folyamat és építési munka, kiválóan lehet segítségével hulladékot szállítani. A kivitelezők egy kiöntővel látták el, amely lehetővé teszi a folyadék adagolását. Erős anyagának köszönhetően strapabíró és ellenálló.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában gazdag választékban találhatunk fűrészt is, ami szintén jó szolgálatot tehet mindenféle barkácsmunkák során, ugyanis szakadásmentes vágást biztosítva, precízen és tisztán tudunk dolgozni vele.

Válasszunk minőségi szerszámok közül, mert a gyenge, megbízhatatlan minőségű termék könnyen eltörhet, tönkremehet, így újabb időt és pénzt leszünk kénytelenek a keresésre és beszerzésre fordítani.