Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Tekercses padló és szőnyeg

Megtekintés Rács Lista

1-9/16 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/16 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

TEKERCSES PADLÓ ÉS SZŐNYEG

A tekercses padlók és szőnyegek között olyan termékeket találunk, amelyek szebbé, otthonosabbá és kényelmesebbé tehetik a lakásunkat, kerthelyiségünket és a kertünket. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában padlószőnyeggel, PVC-padlóval és műfűvel is találkozhatunk.

PADLÓSZŐNYEGEK

A padlószőnyegek számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt szívesen használjuk őket a nappalinkban, a hálószobánkban, de még a fürdőnkben is. Képesek otthonosabbá varázsolni a lakást, legyen szó élénk színű mintákkal díszített vagy visszafogott stílussal rendelkező szőnyegekről. A zajcsökkentésben is nagy hasznukat vesszük, hiszen a szobapapucsok csattogó-kopogó hangját szinte teljes mértékben tompítani képesek, de társasházak esetében még az alsó szomszédunk is hálás lesz, ha padlószőnyeget vásárlunk. A padlószőnyegek kiválóan tartják a hőt, ennek köszönhetően akár jelentős mértékben hozzájárulhatnak a fűtési költségek csökkentéséhez. A csúszásveszélyt gyakorlatilag százszázalékosan megszüntetik.

Természetesen meg kell említeni a padlószőnyegekkel kapcsolatos hátrányokat is, amiket szem előtt kell tartanunk, ha az otthonunk berendezését tervezzük. A padlószőnyegeket időről időre tisztítani kell; a rendszeres porszívózás mellett tisztításra is szükség lehet. Nehezebb cserélni, mint egy szegett szőnyeget, ám ha megfelelő minőségű terméket választunk, ezzel nagyon sokáig nem lesz semmilyen gondunk.

PVC-PADLÓK

A PVC-padló számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt a lakástulajdonosok még ma is előszeretettel választják őket. Speciális felülettel rendelkeznek, ami rendkívül tartóssá és kopásállóvá teszi őket. Emellett kiváló színtartó tulajdonsággal rendelkeznek; nem fakulnak a közvetlen napsütés hatására sem, illetve jól tűrik a tisztítás koptató hatását is. Emellett nagyszerű hangszigetelők is. Nem kell fugázni őket, nem törnek, a telepítésük nem igényel különösebb szakértelmet és befektetést. Ennek köszönhetően gyakorlatilag költséghatékonyabbak minden más burkolatnál. A tisztításuk és a karbantartásuk nem igényel különösebb odafigyelést, elegendő nedves felmosóval végigtörölni őket. A PVC-padló tehát nem igényel különösebb törődést, időközönként azonban érdemes viasztartalmú padlóápolóval áttörölni a felületet, így meggátolhatjuk a különböző szennyezőanyagok megtapadását, ráadásul fényesebbé tehetjük a padlót.

A PVC-padló képes ellenállni a különböző fizikai behatásoknak, kopásálló és színtartó, néhány tulajdonságát azonban szem előtt kell tartanunk. Oldószerek és festékhígítók nem használhatók a tisztítószerként, a kémiai anyagokat azonnal fel kell törölnünk a PVC-padló felületéről. A forró tárgyak, illetve az éles és hegyes felületek nyomot hagyhatnak rajta, ezért a görgős székek használata – nagy testsúly esetén – sérülést okozhat a padlón.

MŰFÜVES TERÜLETEK

A műfű kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, aminek köszönhetően ideális választást jelent nagy terhelésnek kitett teraszokon, udvarokban, játszótereken és sportpályákon is. Rendkívül esztétikus és egységes megjelenést ad, ráadásul a korszerű műfüvek ma már megszólalásig hasonlítanak a természetes gyepre. Akkor sem veszítenek a színükből, ha vizes állapotukban tapossuk őket. Megfelelő telepítés esetén nagy tartósságot és hosszú élettartamot várhatunk tőlük. A legkülönfélébb felületeken elhelyezhetjük, legyen szó döngölt földről vagy betonról. A karbantartása és a takarítása sem jelenthet gondot, csupán a faleveleket kell olykor-olykor összesepernünk. A műfű magas ár-érték arányának köszönhetően ideális megoldást szolgáltathat háztartások és intézmények számára is.