Falburkoló szegőléc

Megtekintés Rács Lista

10-18/44 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

10-18/44 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

FALBURKOLÓ SZEGŐLÉC

A beltéri falburkoló anyagok már a korábbi évtizedekben is nagy népszerűségnek örvendtek, hiszen rendkívül igényes összhatást érhettünk el a segítségükkel. Az anyaghasználatban, a stílusokban és a divatirányzatokban jelentős változásokat figyelhetünk meg, ugyanakkor bátran kijelenthető, hogy a melegburkolatok ma is népszerűek.

Mit érdemes tudni a ma megvásárolható modern falburkolatokról? Kiváló anyaghasználattal rendelkeznek, aminek köszönhetően képesek ellenállni a különböző fizikai és vegyi behatásoknak. Hosszú élettartamot várhatunk tőlük. Ellenállnak a nedvesség károsító hatásának, egy-egy fröccsenés nem okozhat bennük semmilyen kárt, csupán a hosszan tartó áztató hatástól kell óvnunk őket. A felszerelésük gyors és egyszerű, nem igényel különösebb jártasságot és szaktudást. A korszerű a falburkoló anyagok nem vetemednek, nem századnak össze. Kiváló színtartó tulajdonságuknak köszönhetően akár évtizedeken keresztül megőrzik eredeti textúrájukat.

A mai trendeknek megfelelően a gyártók elsősorban a természetesség látszatát igyekeznek biztosítani. Egyes esetekben pedig nem is kell magát a „látszatot” biztosítani, hiszen a kínálatban elérhetők a természetes fából készült falburkoló lapok is. Ezek segítségével rendkívül igényes belsőépítészetet végezhetünk, igazi prémiumhatást keltve.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a padló és a fal alapjaiban fogja meghatározni az otthonunk hangulatát és összképét. Ha hangulatos tereket szeretnénk létrehozni, ezekre mindenképpen érdemes kiemelt figyelmet fordítani. Választhatunk kiemelt minőségű laminált dekorral készült lapokat vagy akár természetes faburkolatokat, gondos tervezéssel és némi kreativitással csodálatosan szép összhatást érhetünk el. Választhatunk 3D hatású termékeket, vagy előnyben részesíthetjük a nagyméretű lapokat, amelyek hatékony hő- és zajszigetelő tulajdonságukkal teszik még kényelmesebbé az otthonainkat vagy épp az irodánkat.

A FALBURKOLÓ SZEGŐLÉC NÉLKÜLÖZHETETLEN…

Ha a falburkoló használata mellett döntünk, azzal fogunk szembesülni, hogy az összhatás befejezetlennek tűnik megfelelő tartozékok nélkül. Ezért nélkülözhetetlenek a megfelelő falburkoló szegőlécek. Nagyon fontos, hogy olyan szegőlécet válasszunk, ami színében és textúrájában hasonló a burkolathoz, így egységes összképet biztosíthatunk! Szerencsére a gyártók gondoskodnak arról, hogy minden burkolat esetén rendelkezésre álljanak a megfelelő szegőlécek.

A falburkoló szegőlécek elhelyezése, illetve felerősítése nem okozhat különösebb nehézséget. A munka elvégzése nem igényel különösebb jártasságot vagy szakértelmet. Ahogyan a falburkoló lapokat is könnyedén felerősíthetjük, a szegőlécek sem okozhatnak különösebb problémákat. Egyszerűen, csavarokkal, szögekkel vagy ragasztással elvégezhetjük a rögzítést. Válasszuk azt a megoldást, ami a számunkra a leginkább megfelelő. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy a szögek és az apró csavarok láthatók maradhatnak, ezért a ragasztás lehet a legszerencsésebb választás.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megtalálhatjuk a falburkolókhoz megfelelő szegőléceket. Válasszuk ki a számunkra megfelelőt, és újítsuk az otthonunkat!