Ragasztás

Megtekintés Rács Lista

1-9/348 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/348 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS RAGASZTÓKKAL ÉS FESTŐSZALAGOKKAL

Ha alapos munkát szeretnénk végezni a lakberendezés és a kisebb-nagyobb felújítási munkálatok során, megfelelő eszközökre van szükségünk. A falak festése során remek szolgálatot tesznek a különböző festőszalagok; a használatuk egyszerű, használatot követően nyom nélkül eltávolíthatók. Nem marad utánuk ragasztómaradvány, így nem kell attól sem tartani, hogy a későbbiekben a felületen megtelepedő por csúnya szürke foltokká dagad.

Ha alapos munkát szeretnénk végezni, mindenképpen oda kell figyelnünk a szegélyek pontos lefestésére. Hiába a kézügyesség, nyílegyenes festésre senki sem képes szabadkézzel. Szerencsére van egyszerű és olcsó megoldás: a festőszalag. Nincs más teendőnk, csupán le kell ragasztanunk a védendő felületet, majd következhet a festés. Miután elvégeztünk a festést, más csak a szalag eltávolításáról kell gondoskodnunk; óvatos mozdulattal lefesthetjük a falról. Nem kell attól tartani, hogy a ragasztószalag feltépi a festékréteget. Épp csak annyira ragad, amire szükség van.

A festőszalag használatával nem csupán a szegélyek pontos lefestéséről gondoskodhatunk, hanem a kreativitásunkat is megcsillogtathatjuk. A falakon könnyedén kialakíthatunk különböző mintákat, geometriai vagy épp nonfiguratív figurákat. Nem túlzás azt állítani, hogy a lehetőségeinknek csakis a képzeletünk szabhat határt.

Ha meg szeretnénk újítani az otthonunkat, nem csupán a festőszalagra lesz szükségünk. Mindenképpen szót érdemelnek a különböző építési és szerelési ragasztók is. Ezek a készítmények sokrétűen használhatók, remek hasznukat vehetjük különböző munkálatok során. Ha ilyen készítményt szeretnénk vásárolni, mindenképpen vegyük szemügyre, hogy a kiszemelt termék alkalmas-e kültéri használatra. Természetesen ezek esetében is elmondható, hogy a kültéri termékek alkalmasak beltéri használatra, fordítva azonban már az időjárásállóság hiánya problémát okozhat. Az építési-szerelési ragasztók sokrétűen használhatók, sokféle anyag ragasztására alkalmasak. Kiszerelésükből, illetve tartályukból adódóan jól adagolhatók, így könnyedén dolgozhatunk velük. A kültéri használatra alkalmas ragasztók kötést követően is rendkívül rugalmasak, így képesek ellenállni a folyamatos hőmérsékletváltozásból adódó terhelésnek. Ha ilyen készítményt használunk, mindenképpen vegyük szemügyre a ragasztó kötési idejét; a felvitt réteg vastagságától függően 24 órás kötési idővel is számolnunk kell, ezért a súlyosabb vagy nagyobb tárgyak ragasztása esetén kitámasztásra vagy rögzítésre lehet szükség. Amennyiben az építési-szerelési ragasztót kifejezetten gipszkartonstukkók, rozetták, díszlécek rögzítésére szeretnénk használni, keressük azokat a termékeket, amelyek kifejezetten erre a célra készülnek!

A ragasztók között sokféle termékkel találkozhatunk, gyakorlatilag minden rögzítési feladathoz megtalálhatjuk a tökéletes megoldást. Akár kültéri használatra alkalmas ragasztószalagot is vásárolhatunk, amely átlátszó megjelenésének köszönhetően gyakorlatilag észrevétlen maradhat. De természetesen meg kell említeni az úgynevezett tükörragasztókat, kétoldalas ragasztókat, padló- és falragasztókat is… A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megtalálhatjuk a számunkra szükséges megoldásokat. Válasszuk az igényeinknek leginkább megfelelő termékeket!