Áruházaink 2024. 05. 19-20. (hétfő-vasárnap) ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Bútorösszeállító készlet

Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

BÚTORÖSSZEÁLLÍTÓ KÉSZLET

Sokunknak van már rossz tapasztalata bútorvásárlás kapcsán. Gyakori eset, hogy a katalógusban szépen összeszerelt és gyönyörű környezetben megjelenő bútorok között kiválasztjuk a nekünk legmegfelelőbbet, egy viszonylag kisméretű dobozban a terméket hazavisszük, örülünk a megszerzett árunak. Az összeszerelésre váró bútordarabok kihívást jelentenek minden család számára, hacsak nincs egy asztalos, vagy egyéb, e területen felkészült szakember a közelben. Ha mi magunk kezdünk hozzá, viszonylag sok időt vesz igénybe, megtörténhet, hogy a munkafolyamatban elakadunk, kimaradhat egy-két fontos lépés, emiatt szét kell bontani, javítani kell, majd újra összeszerelni.

A bútorösszeállító készletek segítségével bútorokat tudunk alkotni csavarok, fúrók és egyéb szerelőeszközök nélkül. Ezen termékek lehetőséget adnak, hogy kibontakoztatva kreativitásunkat és mozgósítva képzelőerőnket, bútorokat tervezzünk és alkossunk.

Környezetbarát megoldás a bútorösszeállító készlet alkalmazása. Hasonlóan, mint az építőkockák elemei, az egyszerű bútorlapok könnyen, furkálás és ragasztás nélkül összerakhatók. Ezen segédelemek birtokában saját bútoraink tervezőivé és megalkotóivá válhatunk. Nem csupán az összeszerelhetőséget teszi egyszerűvé és gyorssá e módszer, hanem a bútorok lebontását, újratervezését is. Természetesen a csupasz bútorlapok, amelyeket e bútorösszeállító készlet segítségével összeragasztunk, valamelyest korlátok közé szoríthatnak bennünket, de mindemellett tetszőlegesen változtathatóvá, alakíthatóvá is teszik bútordarabjainkat. Nem kell azon aggódni, hogy a felületkezelt bútorlapokon sérül a borítás vagy a festék, mert ezek a bútorösszeállításra kialakított eszközök kíméletesek mindenféle felülettel, bármilyen terhelés alá is tesszük ki őket.

A bútorösszeállító készletekről elmondható, hogy nagyon erős műanyagból, üvegszállal megerősített anyagból készülnek, ennek köszönhetően jól terhelhetők, tartósak és rugalmasak. Mind kültéren, mind beltéren használhatjuk őket, ugyanis ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nem károsítja jelentősen őket az erős napsütés, de a fagy sem. A nagy páratartalmú helyiségekben is zökkenőmentesen alkalmazhatók.

Minden egyes terméken megtaláljuk a termékleírást, ebből megtudhatjuk, milyen vastagságú bútorlapok összeállítására alkalmas az adott csomag.

Minden egyes termékről elmondható, hogy összeszerelés után sem hagy nyomot a bútorlapokon. A szerelés egyszerűen, egy megfelelő méretű imbuszkulcs segítségével megy végbe.

Több színben is elérhetők ezek a termékek. Már a csomagolásra rátekintve láthatjuk, hogy hány összekötő elemet tartalmaz a csomag, persze ezt a dobozán is feltüntetik. Az összeszerelni kívánt bútorunk nagyságától és a bútorlapok számától függően tudjuk a megfelelő mennyiséget megvásárolni.

Legalább ennyire fontos ismérvük ezeknek a termékeknek az is, hogy segítségükkel milyen szögben tudunk bútorlapokat összekapcsolni. Természetesen ilyen tekintetben is választhatunk 90°, 105° és 150°-os változatok közül.

Tervezzük és alkossuk hát egyszerűen, takarékosan és környezetbarát módon bútorainkat! Először gyakorolhatunk kisebb szekrények, aprócska polcrendszerek összeállításán, azonban később eljuthatunk a nagyobb, összetett szerkezetű bútorok megalkotásáig is ezen szakszerű és praktikus elemek segítségével. Lakásunk kreatív és zökkenőmentesen folyamatok által igazi otthonná válik, ugyanakkor időt és bosszúságot takarítunk meg az összeállítás során.