Lakás-Dekoráció

Megtekintés Rács Lista

19-27/2101 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

19-27/2101 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

LAKÁSDEKORÁCIÓ

Lakásdekoráció kategóriában, a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában, függönyök, képek, képkeretek, matricák, dekorációs eszközök, szőnyegek, háztartási kellékek, rolók, reluxák és lakberendezési kategóriák között válogathatunk.

A függöny egy olyan lepel, amelyet ablakok elsötétítésére, szobák díszítésére használnak. Kész függönyöket, szalagfüggönyöket, vitrázsfüggönyöket és, természetesen, hozzájuk illő karnisokat tudunk beszerezni igényünknek és ízlésünknek megfelelően. A gazdag szín- és formavilág hozzájárul ahhoz, hogy lakásunk minden helyisége számára a legmegfelelőbb színű függönyt, sötétítőt tudjuk kiválasztani.

Képek, képkeretek és matricák is meghatározó elemei lehetnek a lakberendezési eszközöknek, ugyanis a hozzánk érkező vendégek, vagy akár a házban lakó személyek, elsősorban nem a ház falának anyaga, vagy a tetőcserép minősége és biztonsága alapján fogják jól érezni magukat a lakásban, hanem éppen ezeknek a dekorációs elemeknek a megjelenése és elrendezése alapján. Egy szép kép a nappali falán sokat elárul az ott lakók ízléséről, vagy a bútorral harmonizáló képkeret is igényességet, megfontoltságot tükrözhet.

Dekorációs elemként tarjuk számon a házban vagy lakásban elhelyezett faliórákat, krétatáblákat, memóriatáblát, de akár a vázákat és más dekorációs eszközöket is. Egy jól megválasztott óra, vagy az előszobában elhelyezett memóriatábla modernné és otthonossá teheti lakásunkat.

A szőnyegek is a lakásdekoráció eszközei. Amellett, hogy jelentős funkciójuk van a szigetelés terén, mégis esztétikai szempontok alapján választjuk őket. A különböző színű és formájú szőnyegek gazdag választékából keresgélve lépcsőre helyezhető szőnyegekre, lábtörlőkre, de akár kültéri szőnyegekre is bukkanhatunk.

A roló és reluxa vásárlása során is a lakás-dekoráció kategóriát kell felkeresni a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából. Mind a roló, mind a reluxa, de még a redőny is megegyezik abban, hogy az ablakra szerelve a fény intenzív beáramlását gátolja meg. Emellett van egy másik feladatuk is, amikor már villanyt kell gyújtani a lakásban, akkor a kintről befelé irányuló, kíváncsiskodó tekinteteket ki tudjuk zárni a roló vagy reluxa használatával.

Vásárolhatunk fényzáró-, fényáteresztő-, termo-, natúr-, dupla és bambuszrolókat, ki-ki saját ízlésének, pénztárcájának megfelelően be tudja szerezni a gazdag kínálatból a leginkább megfelelő terméket.

Egy jól megválasztott, kisebb méretű szék is lehet kellemes és kényelmes, azonban a lakásban dekorációs elemként is megállhatja a helyét. A tervezők minden esetben szem előtt tartják a használók méreteit és igényeit. Attól, hogy egy szék egészen kisméretű, nem biztos, hogy kényelmetlen. Nagy előnyük ezeknek az apró bútoroknak, kisszékeknek és puffoknak, hogy kis helyen elférnek, könnyűek, így könnyen mozgathatók és nagyon mutatósak. Ha sikerül igényes és tartós kisszéket vásárolnunk gyermekünknek, akár évtizedekig mellette lehet, mintegy hozzánő a használójához. Ideális esetben ezek a bútordarabok erősek, mindennapos igénybevétel ellenére is tartósak maradnak.

Láthatjuk, tehát, hogy a kínálat óriási, azonban mindenképpen az összhangra és az ízlésességre kell törekednünk a dekorációs elemek vásárlásánál. Persze, sok esetben használati tárgyakról van szó, de mindegyiknél fontos szempont a megjelenés is.

Miután megterveztük, hogy mire van szükségünk, bátran keressük fel a BAUHAUS szakáruházak és webshop lakásdekoráció kínálatát, és máris válogathatunk a szebbnél-szebb termékek közül!