Takaróponyva

Megtekintés Rács Lista

9 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

9 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

TAKARÓPONYVA

Sok olyan tárgyunk van, amelyeket meg szeretnénk védeni az időjárás és a környezet káros hatásaitól, az esőtől, jégtől, penésztől, portól és az erős napsütéstől. Nemcsak az időjárás hatásai okozhatnak kellemetlenségeket, hanem a madárürülék, a rovarpiszkok és a pókháló is. Ilyen problémáktól védhetjük meg tárgyainkat, ha takaróponyvát használunk. Segítségével kerti bútorainkat, sporteszközeinket, autónkat és akár még tűzifánkat is megóvhatjuk.

Ezek a kültéri védőhuzatok nemcsak a csapadékkal szemben nyújtanak védelmet, hanem az erős napfénytől és az UV-sugárzástól is. Előnyük, hogy átengedik a levegőt, nem akadályozzák meg a levegő áramlását. Ezzel védik a fából készült tárgyakat az izzadástól és a páralecsapódástól, így meggátolják a penész kialakulását és a rothadást.

Megóvják értékeinket a kopástól és a karcolódástól is. Hosszú élettartamúak, több évig is használhatók. Esztétikusak, hiszen különböző színű takaróponyvák közül válogathatunk.

A takaróponyvák előnye, hogy víz-, szél- és jégállók, nyáron és télen is használhatók, és tökéletes védelmet nyújtanak az erős napsütéstől, valamint a hótól, jégtől. Amikor nincs használatban, praktikusan tárolhatjuk.

TAKARÓPONYVÁT AZ AUTÓRA IS

Amennyiben nincs lehetőségünk garázsban parkolni az autót, a téli hidegben és a nyári kánikulában előnyös takaróponyvával védeni az autónkat. Segítségével télen nem kell letakarítani az autóról a havat, és az ablakok sem deresednek be, így időt és energiát takaríthatunk meg azzal, hogy nem kell a hidegben ablakokat tisztogatni, kapargatni. Takaróponyva használatával elkerüljük, hogy a csapadék ráfagyjon a gépjárműre.

Nemcsak télen kell megküzdenünk az időjárás kellemetlenségeivel, hanem nyáron is. A takaróponyvák megvédik az autót a túlzott felforrósodástól is. Ennek köszönhetően nem kell perceket várni, amíg valamennyire lehűl az autó, és be lehet ülni.

Az időjáráson kívül a környezeti hatások is sérüléseket okozhatnak autónkban. Ilyenek: a por okozta karcolások, a fákról lehulló levelek és virágok, a madárürülék, és minden egyéb olyan dolog, amely sérülést okozhat.

FÉNYVÉDŐ PONYVÁK

Az utóbbi években az időjárás hatalmas változásokon ment keresztül, ezért szélsőséges időjárási viszonyokkal kell szembenéznünk. Nemcsak önmagunkat kell megóvnunk ettől, de eszközeinket, tárgyaikat is, ilyen káros hatás az erős és káros napsugárzás. A fényvédő ponyvák az UV-sugárzással szemben nyújtanak hatékony megoldást.

Felhasználhatjuk őket gépjárműveink, otthonunk és egyéb tárgyaink védelmére. A káros napsugarak komoly károkat okozhatnak a járművek fényezésében és a textíliában is, hiszen kiszívhatják azok színét. Igen tartósak, hiszen minőségi anyagokból készülnek. Esztétikus megoldást nyújtanak, és akár egyéni igények szerint is alakíthatók.

TERASZOK PONYVÁVAL VALÓ LEFEDÉSE

Akinek terasza van, az tudja, hogy milyen fontos a megfelelő tájolás. Ettől függ a benapozás és a szélvédettség is. Az előbbi azt mutatja meg, hogy az év során mikor és mennyi ideig éri teraszunkat a direkt napsugárzás. A déli fekvésű terasz hátárnya, hogy nyáron hamar túlmelegszik, és az esti órákig szinte használhatatlanná válik. Ha teraszunkat ponyvával fedjük le, az ilyen problémákat kiküszöbölhetjük. Nemcsak a csapadéktól és a melegtől véd, de kitűnően felfogja a nap káros sugarait is. Amellett, hogy nagyon funkcionális, nagyon esztétikus is. Napellenzőket is szerelhetünk balkonunkra, segítségükkel kellemes szinten tarthatjuk a hőmérsékletet. A tűző nap nem melegíti át a területet.