Áruházaink 2024. 05. 19-20. (hétfő-vasárnap) ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Kültéri tároló és párnatartó

Megtekintés Rács Lista

1-9/51 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/51 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

KÜLTÉRI TÁROLÓK

Akik családi házban laknak, tudják, hogy egy ház nagyon sok olyan eszközt igényel, amelyek otthonuk, az udvar és a kert karbantartásához szükségesek. Ilyenek például a kerti munkálatokhoz szükséges eszközök, szerszámok, gyermekeink játékai, kempingeszközök, kerti bútoraink és a hozzájuk tartozó kiegészítők. Ezek tárolására kültéri tárolókra van szükségünk. Hogy hosszan meg tudjuk őrizni épségüket, biztonságos helyen kell elhelyeznünk őket, védve az időjárás viszontagságaitól is. Kültéri tárolók ideálisak kertekbe és teraszokra egyaránt, fedett és fedetlen helyekre is. Nemcsak a biztonság érdekében hasznosak a kültéri tárolók, hanem a rendszerezés miatt is.

A kerti tárolók kompakt és zárt ládák. Nagy tárolókapacitással rendelkeznek, ezért párnák, szerszámok, összecsukható székek, kempingeszközök praktikus és helytakarékos tárolására szolgálnak.

Fémből készülnek, így idő- és ellenállók. Megfelelő védelmet nyújtanak a nedvességtől és a szennyeződésektől egyaránt. A kerti tárolók stabil lapos tetővel vannak ellátva. Azért, hogy értékeinket biztonságban tudhassuk, be is tudjuk zárni őket, pótkulccsal is rendelkeznek. Akkor sem kell lopástól tartanunk, ha éppen nem tartózkodunk otthon. A kültéri tárolók szellőzése is meg van oldva, hiszen kis nyílások vannak a dobozon, amelyek megfelelő légmozgást garantálnak. Ennek köszönhetően nem kell bizonyos időközönként kinyitni a tárolót és kiszellőztetni. Ily módon elkerüljük, hogy a tárolt eszközök, tárgyak kellemetlen illatúak vagy penészesek legyenek. A tárolók összeszerelése nem igényel különösebb szakértelmet, bárki könnyen összerakhatja őket, és már üzemképesek is.

A fémtárolók, az anyagnak köszönhetően, igen jól ellenállók az ütésekkel szemben is, és tökéletesen megvédik értékeinket a sérülésektől. A fém nem igényel különösebb karbantartást, nem kell újrafesteni. Igényeink szerint vásárolhatunk kisebb és nagyobb darabokat különböző árnyalatokban egyaránt. Természetesen, neutrális színekben kaphatók, így jól beleillenek a környezetbe, és igen esztétikus látványt nyújtanak.

HOGYAN TELELTESSÜK KERTÉSZETI ESZKÖZEINKET?

Mindig ellenőrizzük le, hogy épségben vannak-e a teleltetésre szánt tárgyaink. Amennyiben hiányzik egy csavar, vagy bármilyen más hiányossága van, azt mindig javítsuk meg, és csak akkor tegyük el a tároló dobozba. A nagymértékben elhasználtakat nem érdemes eltenni, hiszen csak a helyet foglalják. Ilyen esetben érdemesebb tavasszal egy új példányt vásárolni. Mindenképp úgy teleltessük eszközeinket, hogy előre megtisztítjuk őket a szennyeződésektől. Csak akkor pakoljuk el őket, ha már megszáradtak, ezzel élettartamukat és hatékonyságukat is növeljük. A rozsda eltávolítása is nagyon fontos, drótkefével ezt könnyen el tudjuk távolítani. Ne engedjük meg, hogy a rozsda tovább terjedjen! Az olaj tökéletes védelmet nyújt a rozsda ellen.

Az elemmel és akkumulátorral működő gépekből feltétlenül szedjük ki az említett dolgokat, és tegyük őket száraz és hűvös helye. Használat előtt, tavasszal, újra töltsük fel az akkumulátorokat. Az üzemanyaggal működő gépekből engedjük ki a folyadékokat, mert a tél és az állás miatt tönkremehetnek értékes eszközeink. Amennyiben módunkban áll, védőhuzattal is takarjuk le őket. Motoros eszközeinket igyekezzünk száraz, nedvességtől védett helyre tenni. Rendszerezzünk átláthatóan, mert így, tavasszal, sokkal könnyebb lesz munkához látni. Az élesebb és veszélyes eszközöket olyan helyre tegyük, ahol nem tudnak kárt okozni gyermekeinkben, erre a magasabb és a jól zárható tárolók tökéletesen megfelelnek.