Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

FIZETÉSI MÓDOK


1. BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

 

1.1. A megrendelés kiegyenlíthető a Webáruház oldalán – a fizetési mód választása során – bankkártyával is.

1.2. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Az online bankkártyás fizetés kezelőcége a BAUHAUS vonatkozásában az OTP Bank Nyrt. Székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16., cgt.: 01 10 041585, továbbiakban OTP Bank.

1.3. Az Online Bankkártyás Fizetés választása esetén a Vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a Szerződés teljesítése és annak figyelemmel kísérése érdekében a BAUHAUS továbbítsa az OTP Bank felé a Megrendelés azonosítóját és összegét, továbbá hozzájárul ahhoz is, hogy a Szerződés teljesítése figyelemmel kísérése és a kártyavisszaélések számának csökkentése érdekében, az OTP Bank kérésére, a BAUHAUS továbbítsa az OTP Bank részére a Vásárló nevét, szállítási, illetve számlázási címét.

1.4. A BAUHAUS, az Online Bankkártyás Fizetés választására tekintettel, külön díjat, költséget vagy egyéb fizetési kötelezettséget nem számít fel, illetve nem állapít meg.

1.5. Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

1.6. A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

  • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
  • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
  • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

1.7. Webáruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

  • MasterCard (dombornyomott)
  • Visa (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával Webáruházunkban. Pontos információért, kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
  • Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

1.8. Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa / MasterCard Secure Code (VbV / MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen, plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

1.9. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV / MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt termékek / szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

1.10. Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV / MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is az OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul. (További információ: www.otpbank.hu)

 

2. FIZETÉS UTÁNVÉTTEL

 

2.1. Lehetőség van a megrendelés utánvéttel történő kiegyenlítésére, amelynek rendelésenkénti minimum értéke: 10.000,- Ft, azaz tízezer forint, maximum értéke: 200.000,- Ft, azaz kétszázezer forint értékű lehet.

2.2. A Vásárló utánvét esetén a termék kézbesítése során, készpénzben a Futárszolgálatnak fizeti meg a rendelés pontos ellenértékét.

2.3. A Futárszolgálatnál nincs váltópénz, így mindig a pontos összeggel kell az átvételre készülni!

2.4. A Futárszolgálat kizárólag abban az esetben jogosult átadni a csomagot, ha a Vásárló az ellenértéket teljes mértékben megfizette.

2.5. A megrendelt termék/ek vételárának és a szállítási költségek kiegyenlítésére a szerződéses partner által történő beszedés során, a Futárszolgálat általi kézbesítéskor, az átadást megelőzően történik, és az így beszedett összeget a Futárszolgálat juttatja el a BAUHAUS részére.

2.6. A Vásárló kifejezetten tudomásul veszi, hogy az utánvétes vásárlás fizetési kötelezettséget von maga után.

2.7. Utánvétes fizetések visszatérítését a BAUHAUS banki átutalással a visszaigazolástól számított 8 munkanapon belül rendezi, kivéve, ha a Vásárló kifejezetten a hozzájárulását adja más visszatérítési mód igénybevételéhez (levásárlás, vásárlási utalvány); e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli. Más visszatérítési mód igénybevételére kizárólag szakáruházainkban visszavett termékek esetén van lehetőség. A Vásárló a Szolgáltató erre irányuló kérésére a saját bankszámlaszámát írásban köteles megadni. Hibásan, olvashatatlanul megadott bankszámlaszámból adódó téves utalásért Szolgáltató a felelősséget kizárja.