LAZÍTÁS A BAUHAUS-BAN 

A hosszú munkanap fáradalmait Kovács Erika általában egy jó könyv vagy film társaságában próbálja meg kipihenni. De a ma este más: Erika más hölgyekkel együtt a BAUHAUS szakáruházban van, ahol feszülten figyel a Women’s Night tréner szavára. A nőknek szóló speciális tanfolyamok témái: "Grillezés" "Csaptelepek és egyéb szerelvények működtetése, karbantartása" "Csempézés" "Glettelés" "Festés" "Laminált padló fektetése" "Szerszámgépek kezelése" "Üvegdekorálás" "Öntözéstechnika". Ezek mind olyan munkák, amelyeket eddig Erika férje, Tamás végzett el otthon. De Erika úgy döntött, ez így nem mehet tovább. Mostantól saját maga akarja elvégezni az esedékes felújítási munkákat. És ebben BAUHAUS Women’s Night programja támogatja őt! 

ESTI PROGRAM A FÚRÓGÉP TÁRSASÁGÁBAN – WOMEN'S NIGHT BY BAUHAUS

Jelszavunk: „Nőknek, akik mernek és nyernek“. A BAUHAUS ezzel a mottóval indította el Women's Night programját. A tanfolyamon a hölgyek megtanulják a lakásfelújítás egyes fázisainak rejtelmeit és az ezzel összefüggő szakmák legfontosabb fortélyait. A témák: laminált padló lerakásától, falak glettelésén át egészen az elektromos szerszámokkal való biztonságos bánásmódig terjednek. És minden tanfolyam mentes a vizsgáztató férfipillantásoktól.

A MOTIVÁCIÓ A NŐKET JÁRTAS MESTEREKKÉ VÁLTOZTATJA

Először a nyersanyaggal, szerszámokkal és az egyes munkafázisokkal kapcsolatos alapokat tanulják meg. A rákövetkező gyakorlati oktatáson a hölgyek lyukat fúrnak, falat glettelnek, tapétaragasztót kevernek. Ebben a speciálisan képzett szakoktatók gyakorlati tanácsokkal segítenek. Különösen fontos számukra a fesztelen hangulat, ahol a résztvevők kérdéseket tehetnek fel és az egyes fogásokat, mozdulatokat többször is kipróbálhatják. A Women’s Night tanfolyamon való részvétel ingyenes.

ÉS MUNKA UTÁN?

...alkoholmentes italok mellett a hölgyek a BAUHAUS-ban lazítanak. Tetszik Önnek a Women's Night? – Akkor látogasson el hozzánk!

 

Korábbi Csináld magad! tanfolyamunkról készült videót itt nézheti meg >>

Jelenlegi helyzet miatt nincs tervezett tanfolyamunk. Megértésüket köszönjük!