Étel- és italtartó

Megtekintés Rács Lista

3 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

3 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

ÉTEL- ÉS ITALTARTÓK A FRISSEN TARTÁSHOZ ÉS A TÖKÉLETES HIGIÉNIÁHOZ

Az étel- és italtárolók, a mai életvitelhez igazodva, szinte a mindennapjaink részévé váltak. A napi rohanás közepette valamikor szakítunk időt a tízóraira, az ebédre, vagy éppen a délutáni uzsonnára. Amennyiben az étkezéseket otthon gondosan elkészítettük, akár gyerekeinknek, vagy magunknak, mindenképpen szükségünk van megfelelő tárolókra, amelyekben ételeink frissen maradva várják elfogyasztásukat. Ételtárolókat használhatunk a hűtőszekrényben elhelyezett maradék ételek, vagy akár friss gyümölcsök és zöldségek tárolásánál is.

A minőségi termékek nem engedik ki az étel illatát, magukba zárják azt. Ezek a dobozok általában átlátszók, így kinyitás nélkül is ellenőrizni tudjuk tartalmukat, mielőtt felhasználnánk a bennük tárolt finomságokat. Fedelük általában színes, akár ezzel is segíthetjük a felismerést.

Sok időt és energiát megspórolhatunk az ételek tárolásával, hiszen főzéskor majdnem azonos mennyiségű energiát használunk kicsit nagyobb mennyiségű étel főzésénél is. A maradékként számon tartott étel valójában egy következő napi adagot jelent a család számára, amelyet egy ilyen ételtárolóban napokig frissen tudunk tartani.

A tárolók legtöbbje mikrohullámú sütőben is használható, nem károsak az egészségünkre. Gondosan megtervezett, kiváló formák és színek közül válogathatunk. Egy esztétikailag jól megtervezett italtároló, nem csupán a benne tárolt folyadék hőmérsékletét őrzi meg sokáig, de a használójának is kellemes fogyasztást tesz lehetővé. Nem csorog mellé a folyadék fogyasztás során, nem csöppentjük le a ruhánkat, és nem keverjük össze munkatársainkéval, mert az csak a miénk, megjelenésében is minket jellemez.

Szögletes és kerek, azaz hengerformák közül választhatunk. A szögletes dobozok praktikusak a tároláshoz, a hengerforma az ételszállításhoz, de ezt is mindenki a maga igényéhez igazodva kiválaszthatja. A gazdag kínálatban olyan ételhordókat is találunk prémium minőségben, amelyekhez evőeszközöket kapcsol a gyártó, így nem kell külön gondoskodni ilyen jellegű kellékekről, biztosan nem felejtjük otthon, mert tartozékként odakapcsolódnak a dobozhoz.

Vásárláskor sok esetben több doboz egymásba helyezve várja a gazdáját, ez a tény máris jelzi számunkra, hogy ezek a tárolók, a megfelelő tervezésnek köszönhetően, amikor nincsenek használatban, akkor rendkívül kis helyigényűek, kis helyen elférnek és bármikor használhatók.

Ha étellel megtöltve, táskában szeretnénk vinni a munkahelyre, érdemes vásárláskor ellenőrizni a fedél zárófunkcióját, kellemetlenséget okozhat az iratainkra, fontos dolgainkra ráfolyó folyadék, zsír vagy étellé.

A szósztartók a folyékony ételek szállítására kiválóan alkalmas eszközök. Ha ilyen jellegű ételeket szeretnénk szállítani, mindenképp érdemes ezt a tárolót is beszerezni! Ezek elsősorban kompótos üvegre emlékeztetnek, jól záródnak, és esztétikailag is megfelelnek a követelményeknek. Vannak továbbá több rekeszt tartalmazó dobozok is, ezekben nagyszerűen el tudjuk választani a többfajta ételből álló ebédünket, vagy esetleg a salátát és gyümölcsöt is gondosan felaprózva, elkészítve helyezhetjük egy ilyen tárolóba.