1. VENUS TELLINA - szennyestartó (bézs, görgős)
  6 990 Ft 
  Részletek
 2. VENUS DRESS - szennyestartó (bézs, görgős, kicsi)
  7 490 Ft 
  Részletek
 3. CURVER NATURA STYLE - rattanhatású szennyestartó (krém, 40L)
  4 190 Ft 
  Részletek
 4. VENUS DRESS - szennyestartó (bézs, görgős, nagy)
  7 980 Ft 
  Részletek
 5. CURVER NATURA STYLE - rattanhatású szennyestartó (krém, 60L)
  5 990 Ft 
  Részletek
 6. VENUS LIMEA - szennyestartó (taupe)
  6 290 Ft 
  Részletek
 7. VENUS LAVANDERIA - szennyestartó (bézs)
  4 990 Ft 
  Részletek
 8. Króm szennyestartó szett (36x58cm+31x54cm)
  15 990 Ft 
  Részletek
 9. CURVER NATURA STYLE - rattanhatású szennyestartó (sötétbarna, 60L)
  5 990 Ft 
  Részletek
 10. VENUS LIMEA - szennyestartó (taupe, görgős)
  7 490 Ft 
  Részletek
 11. CURVER NATURA STYLE - rattanhatású szennyestartó (sötétbarna, 40L)
  4 190 Ft 
  Részletek
 12. VENUS DRESS - szennyestartó táska (bézs)
  2 990 Ft 
  Részletek
 13. VENUS PITAR - szennyestartó (kék, görgős)
  7 490 Ft 
  Részletek
 14. VENUS TELLINA - szennyestartó táska (bézs)
  2 990 Ft 
  Részletek
 15. CURVER NATURA STYLE - ruháskosár (krém, 45L)
  3 590 Ft 
  Részletek
 16. VENUS PITAR - szennyestartó (kék)
  5 990 Ft 
  Részletek
 17. VENUS BEACH - szennyestartó ülőkével (35x60cm)
  8 990 Ft 
  Részletek
 18. CURVER FILO - ruháskosár (fehér, 45L)
  3 290 Ft 
  Részletek
 19. VENUS PITAR - szennyestartó táska (kék)
  2 990 Ft 
  Részletek
 20. CURVER KIS CHIC - ruháskosár (szürke, 45L)
  3 990 Ft 
  Részletek
 21. CURVER KIS CHIC - ruháskosár (fehér/szürke, 45L)
  3 990 Ft 
  Részletek
 22. CURVER KIS CHIC - ruháskosár (szürke, 45L)
  3 990 Ft 
  Részletek
 23. CURVER KIS CHIC - ruháskosár (kék/szürke, 45L)
  3 990 Ft 
  Részletek
 24. VENUS TELLINA - szennyestartó (bézs)
  5 690 Ft 
  Részletek
 25. CURVER RIBBON - szennyestartó (49L, fehér)
  4 590 Ft 
  Részletek
 26. VENUS LAVANDERIA - szennyestartó (bézs)
  4 290 Ft 
  Részletek
 27. VENUS SEALIFE - szennyestartó ülőkével (30x60cm)
  8 990 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Fürdőszobai tárolók tárháza

A fürdőszobai tárolók minden lakásban valamilyen módon részét képezik a fürdőszobának, még akkor is, ha sokszor úgy érezzük, egy igényesen kialakított, modern helyiségben olykor nem könnyű helyet találni a szennyestartónak, a ruháskosárnak vagy éppen a hasznos, de nem annyira esztétikai értékeiről híres, gurulós polcnak, ami egyébként hasznos és jól terhelhető eszköze számos helyiségnek.

A rendezett fürdőszoba kialakításához szükségesek a tárolók, polcok, kosarak, ezekben el lehet rejteni az apró tárgyakat, amelyeket nem szívesen látunk, amikor belépünk a helyiségbe. Mivel a fürdőszoba az egyik leggyakrabban használt helyisége otthonunknak, nem mindegy, hogyan rendezzük be! A polcokon elhelyezett, színben és formában egymással harmonizáló termékek nem feltétlen a rendetlenséget, hanem épp ellenkezőleg, a rendezettséget tükrözik a fürdőszoba bármely sarkából.

A fürdőszobai tároló eszközök, polcok minden esetben olyan lehetőséget kínálnak, amely segítségével könnyebben megtalálhatjuk a fésűnket, a fogkefénket és minden egyéb kelléket a reggeli rohanásban. A polcokat kombinálni tudjuk egymással, akár egymásra is helyezhetők, így maximális térkihasználtság érhető el. Vásárlás előtt érdemes nemcsak az igényeinket szem előtt tartani, hanem lemérni a rendelkezésünkre álló teret, így biztosan nem vásárlunk túl nagy vagy használhatatlan polcot, tárolót!

Nincs olyan háztartás, amely nélkülözni tudná a szennyeskosarat. Bármilyen furcsa is, új lakásba költözéskor az első beszerzendő darabok között van az említett eszköz. A szennyes ruha nem kerülhet vissza a szekrénybe, de nem is heverhet a sarokban, a széken vagy a földön. A szennyeskosár vásárlásakor a méret lesz az első, amit szem előtt tartunk; függ a háztartásban élők számától és mosási szokásaitól. Szűk hely esetén kiváló választás lehet az összecsukható, vászonból készült szennyestartó.

A szennyeskosarak anyagai ma már igen széles palettán mozognak, választhatunk fém-, műanyag-, háló-, vagy textilkosarak közül. Ha szerencsénk van, olyan kosarat is lelhetünk, amely esztétikai szempontból jól illeszkedik fürdőszobánkba, kellemes látványt nyújt, akár ülőalkalmatosságként is használható, vagy egyéb más funkciót betölt a szennyes ruha tárolása mellett. Ezeket a kosarakat általában hozzáértő emberek, gondosan megválasztott anyagokból készítik, így elmondhatjuk, hogy a lakberendezés gazdagítását, illetve a díszítést hivatott szolgálni.

Formájukat tekintve válogathatunk kerek, ovális és szögletes formák közül. Természetesen nemcsak szennyes ruha tárolására alkalmasak e kosarak, nyugodtan elhelyezhetünk bennük cipőket, nagyobb méretűek esetében ágyneműket vagy akár gyermekjátékok tárolására is kiválóan alkalmasak lehetnek. Nagy előnyük, hogy szellőznek, az elhelyezett tartalmat könnyen átjárja a levegő, nem kell aggódni penészedés miatt. A természetazonos anyagokból készült kosarak mindegyike környezetbarát, így mintegy a természettől egy kis időre kölcsönvett tárgyakról is beszélhetünk. Ide sorolhatók a bambuszból készült tárolók, polcok és kosarak. Amellett, hogy esztétikus, még környezetkímélő is, ugyanis egy könnyen újrahasznosítható anyagról beszélünk.

A termékek között megtaláljuk az ülőalkalmatosságként is jól hasznosítható szennyeskosarakat. Ezek érdekessége a dupla funkció, emellett a fémből készült, vödörre emlékeztető, régi időket felidéző darabok viszont vagányságot tükröznek.

Semmiképp ne válasszunk olyan tárolókat, amelyek nem tetszetősek, nagy helyet foglalnak és nem praktikusak. Nincs is erre szükség, hiszen a gazdag termékkínálatból mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző tárolót, dobozt, kosarat.

Színek tekintetében általában a fehér és fekete mellett megtaláljuk a bézst, a natúr különböző árnyalatait, ezüst- és krómszíneket egyaránt. Mintázat terén sokszor előfordulnak a tenger hangulatát idéző kagylók, halak, mint a fürdőszoba jellemző motívumai, emellett találkozhatunk virágmintás és állatmintás díszítésekkel is.

A ruháskosarak is a fürdőszobai tárolók csoportjához sorolhatók. Ezeknek viszonylag nagy a helyigényük, ennek ellenére minden háztartásban megtalálhatóak. Itt is méret, forma, anyag és minőség tekintetében választhatunk a termékek közül. Mosás után, a mosógépből kiszedett, nedves ruhák ebben a kosárban pihennek, ezért nem árt odafigyelni szárazon tartásukra. Mindegyik fent említett termék falra is elhelyezhető, így helyet tudunk megtakarítani fürdőszobánkban.

Card logos