1. CAMARGUE PARIS - WC-kefe-garnitúra (króm)
  3 990 Ft 
  Részletek
 2. VENUS MILANO - WC-kefe garnitúra
  1 940 Ft 
  Részletek
 3. VILEDA POWER - WC-kefe-garnitúra
  2 490 Ft 
  Részletek
 4. VENUS COOPER - WC-kefe garnitúra
  4 990 Ft 
  Részletek
 5. VENUS COSMO - WC-kefe garnitúra (szürke, 38cm)
  2 990 Ft 
  Részletek
 6. GEDY PIRENEI - WC-kefe-garnitúra (fekete)
  9 990 Ft 
  Részletek
 7. VENUS RUMBA - WC-kefe garnitúra (ívelt)
  2 590 Ft 
  Részletek
 8. VENUS MILANO - WC-kefe garnitúra (fekete, 38cm)
  1 940 Ft 
  Részletek
 9. VENUS LOGAN - WC-kefe garnitúra
  4 990 Ft 
  Részletek
 10. VENUS NARA - WC-kefe garnitúra
  4 780 Ft 
  Részletek
 11. VENUS EMPIRE - WC-kefe garnitúra
  4 790 Ft 
  Részletek
 12. VENUS FLAKONI - WC-kefe-garnitúra (fekete)
  4 780 Ft 
  Részletek
 13. CAMARGUE ALMA - WC-kefe-garnitúra (króm/fehér)
  6 890 Ft 
  Részletek
 14. VENUS POP - WC-kefe garnitúra (fehér)
  750 Ft 
  Részletek
 15. VENUS RUMBA - WC-kefe garnitúra (kerek)
  2 590 Ft 
  Részletek
 16. VENUS RUMBA - WC-kefe garnitúra (trapéz)
  2 590 Ft 
  Részletek
 17. VENUS POP - WC-kefe garnitúra (szürke)
  750 Ft 
  Részletek
 18. VENUS POP - WC-kefe garnitúra (kék)
  750 Ft 
  Részletek
 19. GEDY G-ETNICA MOKA - WC-kefe garnitúra
  5 990 Ft 
  Részletek
 20. VENUS SEALIFE - WC-kefe-garnitúra
  4 785 Ft 
  Részletek
 21. VENUS POP - WC-kefe garnitúra (türkiz)
  750 Ft 
  Részletek
 22. VENUS POP - WC-kefe-garnitúra (fekete)
  750 Ft 
  Részletek
 23. CAMARGUE ALMA - WC-kefe-garnitúra (króm/fekete)
  6 890 Ft 
  Részletek
 24. CAMARGUE MIA - WC-kefe-tartó (fekete)
  1 590 Ft 
  Részletek
 25. SANWOOD CALLISTA - WC-kefe garnitúra
  8 490 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

WC-kefék színes választéka

Ma, az igényesen kialakított fürdőszobák, a szebbnél szebb falicsempék korában nem csoda hát, hogy a műanyag, egyszerű, általában fehér színű WC-keféket felváltották a kor esztétikai követelményéhez igazodó, szebbnél szebb WC-kefék. A tömegtermékeket ma már nagyon kevesen vásárolják rövid élettartamuk és egyszerűségük miatt. Számos forma, szín és anyag várja a vásárlókat. A képzeletnek csakis az ízlés és a pénztárca szab határt.

Vásárláskor talán nem is tudatosan, de minden esetben a fürdőszoba, illetve mellékhelyiség színvilága az egyik befolyásoló tényező, melyik termék kerülhet be a WC mellé. Nem szabad figyelmen kívül hagynunk az említett termék használati szempontját sem, de abban egyetérthetünk, hogy viszonylag egyszerű és mindenki számára egyértelmű.

Mindezek ellenére ne gondoljuk, hogy nincsenek újítások e termékgyártás területén. A jó minőségű, legújabb technológiával gyártott WC-kefék szilikonból készült, vízlepergető fejjel rendelkeznek, fogójuk antibakteriális, és a keféjük gondos kialakításának köszönhetően eléri a WC-kagyló legeldugottabb részeit is. Ennek köszönhetően baktériummentes, könnyen, biztonságosan és jól használható mindenki számára. Vannak falra rögzíthető modellek is. Ezekkel kapcsolatban megoszlanak a vélemények, a többség szívesebben választja a WC-csésze mellett megbújó, klasszikus darabokat. A tartály belsejét ki kell töltse a kefe, jól meg kell álljon benne, nem szabad eldőlnie, és könnyen tisztíthatónak kell lennie. Anyaga nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem a tisztíthatóság és a tartósság tekintetében is.

A WC-kefe egy tipikusan olyan termék, amit nem lehet elrejteni, bármennyire is ragaszkodunk a tökéletes rendhez és tisztasághoz. Ahogy a szappantartónak is látható helyen kell lennie, így a WC-kefét sem rejthetjük el a fürdőszobában elhelyezett szekrényben.

Rengeteg márka, anyag, szín és forma közül válogathatunk. A klasszikus, letisztult formavilág kedvelői éppúgy nehezen tudnak választani a széles kínálatból, mint az extrém, rendhagyó formák, minták és színek kedvelői. A színeket vizsgálva megállapíthatjuk, hogy a króm, az ezüst, a fehér és fekete mellett gyakori a víz árnyalatát tükröző kék minden árnyalata. Természetesen emellett extra igényeket is kielégítenek a gyártók. Általában garnitúrában is meg tudjuk vásárolni ezeket, amelynek részét képezi a fogkefetartó és a szappanadagoló is.

Mint ahogy a lakásunk, azon belül a konyhánk vagy a fürdőszobánk sokat elárul rólunk, egy kevés túlzással azt is mondhatjuk, hogy WC-kefénk is képet ad rólunk. Színvilága, formája, megjelenése, tisztasága kicsit gazdájáról is képet ad a mellékhelyiség látogatóinak.

A WC-kefe-árak természetesen ennek függvényében változnak, azt azonban elmondhatjuk, hogy egy jól megválasztott termék tartósan, viszonylag hosszú ideig betöltheti funkcióját, rendszeres tisztítással és karbantartással sokáig eltarthat, azonban bizonyos időközönként érdemes lecserélni esztétikai, higiéniai és funkcionális szempontból egyaránt.

Említést érdemel a fából készült, környezetbarát változat, amely élettartama végén komposztálható. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő WC-kefét; válasszunk műanyag, fém- vagy krómozott terméket, válasszuk a fürdőszobánkhoz leginkább passzoló kefét!

Card logos