WC-kefe

Megtekintés Rács Lista

1-9/24 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/24 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

WC-KEFÉK SZÍNES VÁLASZTÉKA

Ma, az igényesen kialakított fürdőszobák, a szebbnél szebb falicsempék korában nem csoda hát, hogy a műanyag, egyszerű, általában fehér színű WC-keféket felváltották a kor esztétikai követelményéhez igazodó, szebbnél szebb WC-kefék. A tömegtermékeket ma már nagyon kevesen vásárolják rövid élettartamuk és egyszerűségük miatt. Számos forma, szín és anyag várja a vásárlókat. A képzeletnek csakis az ízlés és a pénztárca szab határt.

Vásárláskor talán nem is tudatosan, de minden esetben a fürdőszoba, illetve mellékhelyiség színvilága az egyik befolyásoló tényező, melyik termék kerülhet be a WC mellé. Nem szabad figyelmen kívül hagynunk az említett termék használati szempontját sem, de abban egyetérthetünk, hogy viszonylag egyszerű és mindenki számára egyértelmű.

Mindezek ellenére ne gondoljuk, hogy nincsenek újítások e termékgyártás területén. A jó minőségű, legújabb technológiával gyártott WC-kefék szilikonból készült, vízlepergető fejjel rendelkeznek, fogójuk antibakteriális, és a keféjük gondos kialakításának köszönhetően eléri a WC-kagyló legeldugottabb részeit is. Ennek köszönhetően baktériummentes, könnyen, biztonságosan és jól használható mindenki számára. Vannak falra rögzíthető modellek is. Ezekkel kapcsolatban megoszlanak a vélemények, a többség szívesebben választja a WC-csésze mellett megbújó, klasszikus darabokat. A tartály belsejét ki kell töltse a kefe, jól meg kell álljon benne, nem szabad eldőlnie, és könnyen tisztíthatónak kell lennie. Anyaga nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem a tisztíthatóság és a tartósság tekintetében is.

A WC-kefe egy tipikusan olyan termék, amit nem lehet elrejteni, bármennyire is ragaszkodunk a tökéletes rendhez és tisztasághoz. Ahogy a szappantartónak is látható helyen kell lennie, így a WC-kefét sem rejthetjük el a fürdőszobában elhelyezett szekrényben.

Rengeteg márka, anyag, szín és forma közül válogathatunk. A klasszikus, letisztult formavilág kedvelői éppúgy nehezen tudnak választani a széles kínálatból, mint az extrém, rendhagyó formák, minták és színek kedvelői. A színeket vizsgálva megállapíthatjuk, hogy a króm, az ezüst, a fehér és fekete mellett gyakori a víz árnyalatát tükröző kék minden árnyalata. Természetesen emellett extra igényeket is kielégítenek a gyártók. Általában garnitúrában is meg tudjuk vásárolni ezeket, amelynek részét képezi a fogkefetartó és a szappanadagoló is.

Mint ahogy a lakásunk, azon belül a konyhánk vagy a fürdőszobánk sokat elárul rólunk, egy kevés túlzással azt is mondhatjuk, hogy WC-kefénk is képet ad rólunk. Színvilága, formája, megjelenése, tisztasága kicsit gazdájáról is képet ad a mellékhelyiség látogatóinak.

A WC-kefe-árak természetesen ennek függvényében változnak, azt azonban elmondhatjuk, hogy egy jól megválasztott termék tartósan, viszonylag hosszú ideig betöltheti funkcióját, rendszeres tisztítással és karbantartással sokáig eltarthat, azonban bizonyos időközönként érdemes lecserélni esztétikai, higiéniai és funkcionális szempontból egyaránt.

Említést érdemel a fából készült, környezetbarát változat, amely élettartama végén komposztálható. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő WC-kefét; válasszunk műanyag, fém- vagy krómozott terméket, válasszuk a fürdőszobánkhoz leginkább passzoló kefét!