POLYGLASS IDROPLAST - bitumenes kenhető vízszigetelés (20kg)

Cikkszám
29694453
  • Vízbázisú szigetelőanyag
  • Nehezen megmunkálható felületekre
  • Kiváló tapadás
  • Régi bitumenes szigetelések felújítására
41 990 Ft/darab 2 100 Ft/kilogram

Áruházi átvétel

Termékleírás

A folyékony halmazállapotú, elasztomer-bitumenes, vízbázisú szigetelőanyagot rendszerint ott alkalmazzák, ahol a bitumenes lemezzel nem megoldható a vízszigetelés.

Az IDROPLAST egy elasztomer-bitumenes keverékből készült, vízbázisú vízszigetelő-anyag, amely szintetikus gyanták és speciális bitumen, valamint ásványi töltőanyag keverékéből áll össze.

A száradást követően az IDROPLAST nyúlékony, rugalmas, jól tapad az aljzathoz, vízhatlan, kitűnően ellenáll a kezelt felületet érő környezeti hatásoknak, rendszerint ott alkalmazzák, ahol a bitumenes lemezzel nem megoldható a vízszigetelés.

Az IDROPLAST különösképpen bizonyos szerkezetek, illetve nehezen megmunkálható felületek, bonyolult kivitelezésű tetőszerkezetek, valamint kémények, csatornák és kisépítmények nehezen hozzáférhető részeinek, sérülés után felújított tetőburkolatok, továbbá beton virágágyások, erkélyek és küszöbök vízhatlanítására ajánlott.

Az IDROPLAST kitűnően használható régi bitumenes szigetelések felújítására, javítására, továbbá javasolt olyan kültéri felületek vízszigetelésére, mint pl. betonfalak, tetőfelületek és teraszok, ahol a bitumenes lemezek alkalmazása nem megoldható. 

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.035557
Régi cikkszám
66282235
EAN
2066282235002 8022452062193
színe
fekete
anyaga
bitumen
súly (kg)
20
Termék típusa
bitumenes vízszigetelés
Márka
POLYGLASS
Termékcsalád
IDROPLAST

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező