MAPEI ECO PRIM GRIP PLUS 5kg - tapadóhíd

Cikkszám
28922896
  • Felhasználásra kész
  • Bel- és kültéri használatra
  • Akrilgyanta-bázisú
  • Szilikahomok tartalmú, vizesdiszperziós tapadásfokozó alapozó
  • Nagyon alacsony illékony szervesanyag-kibocsátás (VOC)
Szállítási információ
A kosár paramétereinek megfelelő szállítási, vagy helyszíni átvételi módok és idők a fizetési oldalon találhatók.
16 290 Ft/db 3 258 Ft/kilogramm
 
  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Szakáruházban
Központi raktár - Csepel BSZL 25
Szakáruház Szigetszentmiklós 26
Szakáruház Maglód 6
Szakáruház Dunakeszi 17

Az Eco Prim Grip kiválóan tapadó, víz- és öregedésálló, oldószermentes, akrilgyantabázisú, válogatott adalékanyag-tartalmú, vizesdiszperziós-alapozó. Ideális érdes aljzatfelület-vakolatok, aljzatkiegyenlítő és simítóhabarcsok bedolgozásához, kiváló tapadást biztosít sima, kismértékben nedvszívó felületeken is, valamint nedvszívó felületeken csökkenti és egységesíti a nedvszívó képességet.

Száradása után szilárd tapadófelületet ad bármely cementkötésű keverék számára olyan aljzatokon, mint pl. beton, pórusbeton, tégla, természetes kőlap, gipszkarton, fa, kerámia, fém, vakolat, gipsz, stb.

Az Eco Prim Grip egy felhasználásra kész szürke latex, amely hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható. Az Eco Prim Grip nem tűzveszélyes és nagyon alacsony illékony szervesanyag-kibocsátású (VOC). Ezért a termék mind a burkolók, mind a végfelhasználók egészségére ártalmatlan. Minden különösebb óvintézkedés nélkül tárolható.

Felhasználásra kész, általános használatú alapozó bel- és kültéri padlókhoz és falakhoz. Az Eco Prim Grip beton, tégla, vibropréselt betonelemek, gipsz és pórusbeton falazóblokk-felületeken alkalmazható bármely cement-, gipsz- és mészbázisú vakolat tapadásjavítására.

Az Eco Prim Grip alkalmas továbbá hidegburkolati ragasztóhabarcsok, aljzatkiegyenlítő és simítóanyagok tapadásjavítására nem-nedvszívó felületeken, pl. beltéri kerámia-, terrazzo- és természeteskő-burkolatú padlókon.

Alkalmazható továbbá beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavításához; meglévő beltéri kerámia-, terrazzo- és természeteskő-burkolatú padlókra bedolgozott simító- és aljzatkiegyenlítő habarcs tapadásjavításához; kerámia- és természeteskőlap-burkolatú padlók fektetéséhez közvetlenül a régi kerámiapadlóra.

 

Szállítási hosszúság (cm)
30,00
Szállítási szélesség (cm)
15,00
Szállítási magasság (cm)
15,00
Szállítási súly (kg)
5,21
Csomagolási térfogat
0.006750
Régi cikkszám
66134637
EAN
8022452120893
színe
szürke
súly (kg)
5
anyagszükséglet (kg/m2)
0,2-0,3
szélesség (cm)
16
magasság (cm)
15
hossz (cm)
28
Termék típusa
tapadóhíd
Márka
MAPEI
Termékcsalád
ECO PRIM

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező