Üdvözöljük a GROHE szaniterek világában!

Alkossa meg álmai fürdőszobáját!

 

A legmodernebb technológia, a kimagasló német minőség és a díjnyertes dizájn ötvözésével intelligens, fenntartható termékeket és szolgáltatásokat kínálunk vásárlóinknak, olyanokat, amelyek új minőséget hoznak az életükbe.

Amit mi adunk a vízhez, az a szakértelem és az elhivatottság: így lesz az otthoni vízhasználat vásárlóink számára a várakozásaikat messze felülmúló, fenntartható, mégis élvezetes élmény -  „Pure Freude an Wasser”, azaz a víz tiszta öröme.


a tökéletes összeállítás

 

A GROHE gondoskodik arról, hogy a fürdőszoba ne csak esztétikus látványt nyújtson, de jól is funkcionáljon.

Mindenki el tudja képzelni, hogyan is nézne ki a tökéletes fürdőszoba. De ezt az álmot valóra váltani gyakran nehezebb, mint gondolnánk. A GROHE Perfect Match, azaz a „Tökéletes összeállítás” koncepciója leegyszerűsíti a fürdőszoba megtervezését. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy válasszon a GROHE csaptelepei közül, mi pedig segítünk a hozzáillő kerámiák kiválasztásában.

Bau kerámiák

 

A letisztult, modern formák rendkívül esztétikus megjelenést kölcsönözhetnek a fürdőszobának – ezért alkottuk meg visszafogott stílusban a BAU CERAMIC termékeket. A kollekció teljes körű megoldást kínál a fürdőszoba kialakításához, így például különböző méretű és felszerelési módozatú mosdókagylók széles választékát.

A BAU CERAMIC WC-csészék lecsapódásgátló és gyorskioldó funkcióval is elérhetőek.

A GROHE perem nélküli technológiája rendkívüli módon megkönnyíti az ehhez a termékcsaládhoz tartozó WC-csészék tisztítását. Ha Ön ezt a kollekciót választja, biztosra veheti, hogy kedvező áron megtalál benne mindent, amire a kivitelezéshez szüksége lesz.

Bemutatjuk a grohe manuális bidé ülőkéjét

 

Változtassa meg fürdőszobai élményét úgy, hogy a higiénia, a frissesség és a kényelem alapvető legyen fürdőszobájában a GROHE Manuális Bidé Ülőkével! Papír helyett vízzel tisztálkodni természetesebb, higiénikusabb és jobban kíméli a bőrét, magabiztos, friss érzést eredményez.

A meglevő WC-hez illeszkedő GROHE Manuális Bidé Ülőke két külön szórófej segítségével biztosítja a célzott testápolást. A gyengéd vízsugárnak köszönhetően a fürdőszoba tiszta és száraz marad. A vízsugár az Ön kényelme érdekében állítható, a higiéniát pedig tisztító funkció biztosítja.

A GROHE Manuális Bidé Ülőke a fürdőszobát higiénikus, kényelmes tisztálkodási zónává alakítja át, ahol a mosakodás kellemes, pihentető, személyre szabott élmény, amelyet Ön irányíthat. Csak foglaljon helyet és hagyja, hogy a GROHE Manuális Bidé Ülőke gyengéden ápolja. Ilyen egyszerű.

Grohe solido komplett fali wc megoldások minden igényre

 

Hozza létre letisztult, modern fürdőszobáját a Grohe falsík mögötti szerelőkeretek és öblítő rendszerek kínálatával.

Az életmódbeli változások és a technológiai fejlődés a tisztán funkcionális térből, a fürdőszobát a ház legkényelmesebb és legizgalmasabb helyiségévé változtatja. Az a vágyunk, hogy olyan tereket hozzunk létre, melyek egyszerre pihentetőek és hasznosak. Falsík mögötti termékeink lehetővé teszik, hogy megteremtse álmai fürdőszobáját a technológia és dizájn tökéletes kombinációjával.

A Solido szerelőkeret azonban számos más előnyt is kínál. Falsík mögötti tartályaink hihetetlenül csendesek, víztakarékos öblítést kínáló nyomólappal pedig a vízfogyasztást is csökkentheti.

BEMUTATKOZIK A GROHE VITALIO 250 ZUHANYRENDSZER

 

Mivel a GROHE számára a minőség mindennél fontosabb, folyamatosan arra törekszik, hogy a legújabb technológiával ellátott, legjobb termékeket kínálja vásárlóinak. Ennek ékes bizonyítéka a Vitalio 250 zuhanyrendszer.

A kerek vagy szögletes kialakítású zuhanyfejjel egyaránt kapható rendszer modern, karcsú vonalvezetése bármilyen stílusú fürdőszobához kiválóan illik. Más zuhanyfejektől eltérően a Vitalio 250 zuhanyrendszernél alkalmazott fejet 250 mm-re szélesítették ki, hogy a vízsugár még tökéletesebben beburkolja azt, aki a zuhany alatt áll. A tekintélyes méretű zuhanyfej lágy, gyengéd vízsugárral nyugtatja a bőrt. A lágy nyári záport idéző Rain vízsugár teljesen és egyenletesen beburkolja a testet, és lemossa a stresszt, hogy megújulva, ellazulva lépjen ki a zuhany alól.

A Vitalio zuhanyrendszerek nemcsak esztétikusak, de a létező legjobb zuhanyélményt biztosító műszaki megoldások egész sorát vonultatják fel. A 390 mm-re kinyúló zuhanykar egyik oldalról a másikra elforgatható, így ki-ki tetszés szerint a számára legkellemesebb zuhanyzást nyújtó pozícióba állíthatja be. A zuhanyrúd csúszó eleme könnyen mozgatható fel-le, így a család apraja és nagyja testmagasságától függetlenül ugyanazt a kényeztető élményt élheti át zuhanyzáskor.


megújult start edge és start loop termékcsalád

 

A GROHE termékek megalkotásában kiemelt szerepet kap a formatervezés. A Start Edge és Loop megjelenése modern egyszerűséget sugároz, így tökéletes választás mindazoknak, akik megfizethető áron keresnek kiváló minőségű, esztétikus megjelenésű csaptelepeket.

A döntött szögben elhelyezett vízsugár-szabályzó kényelmesebb teret biztosít a csap alatt. A különálló, belső vezetéknek köszönhetően a vizet nem érheti szennyeződés a csaptestben.

GROHE ZERO - Az ólom- és nikkelmentes ivóvíz érdekében.

GROHE ECOJOY - Víztakarékos funkcióval a fogyasztás csökkentéséért.

GROHE LONGLIFE - Új kartus, egyedileg állítható hőmérséklet-korlátozóval.

GROHE FAST FIXATION GYORS ÖSSZESZERELÉSI RENDSZER - Egyszerűbb és problémamentes összeszerelés.

GROHE STARLIGHT -  A csillogó króm felület nemcsak ragyog, de egy életen át megőrzi fényét.


Grohe termékek a bauhaus-tól


tekintse meg galériánkat!