Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Alkossa meg álmai fürdőszobáját!

 

A legmodernebb technológia, a kimagasló német minőség és a díjnyertes dizájn ötvözésével intelligens, fenntartható termékeket és szolgáltatásokat kínálunk vásárlóinknak, olyanokat, amelyek új minőséget hoznak az életükbe.

 

Amit mi adunk a vízhez, az a szakértelem és az elhivatottság: így lesz az otthoni vízhasználat vásárlóink számára a várakozásaikat messze felülmúló, fenntartható, mégis élvezetes élmény -  „Pure Freude an Wasser”, azaz a víz tiszta öröme.


KISEBB JAVÍTÁSOK ÉS FELÚJÍTÁSOK EGYSZERŰEN A GROHE QIUCKFIX-SZEL

 

A lakásfelújítás az egyik legnépszerűbb hobbi – a GROHE QuickFix segítségével olyan termékportfóliót állítottunk össze, ami egyszerűen telepíthető és könnyen használható csaptelepeket kínál. Legfőbb célunk, hogy inspiráljuk vásárlóinkat, és segítséget nyújtsunk a beszerzés pillanatától a beszerelésig és azon is túl…

A GROHE QuickFix koncepciót a családi szokások és az otthoni meghitt légkör gondolata keltette életre.

Nincs szükség szakemberre, csupán a QuickFix szerszámra és a beszerelési útmutatóra ahhoz, hogy csaptelepét lecserélje.

 

Meglepően könnyű! Nem igaz?

VÁGJON BELE PROJEKTJÉBE A GROHE START TERMÉKCSALÁD SEGÍTSÉGÉVEL!

Fürdőszobája frissességének fokozásához mindig jó választás egy új csaptelep. A különböző méretű mosdócsaptelepek, valamint a kád- és zuhanycsaptelepek sokoldalú választékának köszönhetően a modern GROHE Start tökéletesen illeszkedik az Ön stílusához.

Grohe START CSAPTELEPCSALÁD


Bemutatjuk a grohe manuális bidé ülőkéjét

 

Változtassa meg fürdőszobai élményét úgy, hogy a higiénia, a frissesség és a kényelem alapvető legyen fürdőszobájában a GROHE manuális bidéülőkével! Papír helyett vízzel tisztálkodni természetesebb, higiénikusabb, és jobban kíméli a bőrét, magabiztos, friss érzést eredményez.

 

A meglevő WC-hez illeszkedő GROHE manuális bidéülőke két külön szórófej segítségével biztosítja a célzott testápolást. A gyengéd vízsugárnak köszönhetően a fürdőszoba tiszta és száraz marad. A vízsugár az Ön kényelme érdekében állítható, a higiéniát pedig tisztító funkció biztosítja.

 

A GROHE manuális bidéülőke a fürdőszobát higiénikus, kényelmes tisztálkodási zónává alakítja át, ahol a mosakodás kellemes, pihentető, személyre szabott élmény, amelyet Ön irányíthat. Csak foglaljon helyet, és hagyja, hogy a GROHE manuális bidéülőke gyengéden ápolja! Ilyen egyszerű!

Grohe solido komplett fali wc megoldások minden igényre

 

Hozza létre letisztult, modern fürdőszobáját a GROHE falsík mögötti szerelőkeretek és öblítő-rendszerek kínálatával.

 

Az életmódbeli változások és a technológiai fejlődés a tisztán funkcionális térből a fürdőszobát a ház legkényelmesebb és legizgalmasabb helyiségévé változtatja. Az a vágyunk, hogy olyan tereket hozzunk létre, amelyek egyszerre pihentetőek és hasznosak. Falsík mögötti termékeink lehetővé teszik, hogy megteremtse álmai fürdőszobáját a technológia és dizájn tökéletes kombinációjával.

 

A Solido szerelőkeret azonban számos más előnyt is kínál. Falsík mögötti tartályaink hihetetlenül csendesek,
a víztakarékos öblítést kínáló nyomólappal pedig a vízfogyasztást is csökkentheti.

BEMUTATKOZIK A GROHE VITALIO 250 ZUHANYRENDSZER

 

Mivel a GROHE számára a minőség mindennél fontosabb, folyamatosan arra törekszik, hogy a legújabb technológiával ellátott, legjobb termékeket kínálja vásárlóinak. Ennek ékes bizonyítéka a Vitalio 250 zuhanyrendszer.

 

A kerek vagy szögletes kialakítású zuhanyfejjel egyaránt kapható rendszer modern, karcsú vonalvezetése bármilyen stílusú fürdőszobához kiválóan illik. Más zuhanyfejektől eltérően a Vitalio 250 zuhanyrendszernél alkalmazott fejet 250 mm-re szélesítették ki, hogy a vízsugár még tökéletesebben beborítsa azt, aki a zuhany alatt áll. A tekintélyes méretű zuhanyfej lágy, gyengéd vízsugárral nyugtatja a bőrt. A lágy nyári záport idéző „rain” vízsugár teljesen és egyenletesen beborítja a testet, és lemossa a stresszt, hogy megújulva, ellazulva lépjen ki a zuhany alól.

A Vitalio zuhanyrendszerek nemcsak esztétikusak, de a létező legjobb zuhanyélményt biztosító műszaki megoldások egész sorát vonultatják fel. A 390 mm-re kinyúló zuhanykar egyik oldalról a másikra elforgatható, így mindenki tetszés szerint a számára legkellemesebb zuhanyzást nyújtó pozícióba állíthatja be. A zuhanyrúd csúszó eleme könnyen mozgatható fel-le, ezért a család apraja és nagyja testmagasságától függetlenül ugyanazt a kényeztető élményt élheti át zuhanyzáskor.


megújult start edge és start loop termékcsalád

 

A GROHE termékek megalkotásában kiemelt szerepet kap a formatervezés. A Start Edge és Loop megjelenése modern egyszerűséget sugároz, így tökéletes választás mindazoknak, akik megfizethető áron keresnek kiváló minőségű, esztétikus megjelenésű csaptelepeket.

A döntött szögben elhelyezett vízsugár-szabályzó kényelmesebb teret biztosít a csap alatt. A különálló, belső vezetéknek köszönhetően a vizet nem érheti szennyeződés a csaptestben.

GROHE ZERO - Az ólom- és nikkelmentes ivóvíz érdekében.

GROHE ECOJOY - Víztakarékos funkcióval a fogyasztás csökkentéséért.

GROHE LONGLIFE - Új kartus, egyedileg állítható hőmérséklet-korlátozóval.

GROHE FAST FIXATION GYORS ÖSSZESZERELÉSI RENDSZER - Egyszerűbb és problémamentes összeszerelés.

GROHE STARLIGHT -  A csillogó króm felület nemcsak ragyog, de egy életen át megőrzi fényét.


Grohe termékek a bauhaus-tól


tekintse meg galériánkat!